Rimmel London Apocalips (101)





Merhaba, yeniden! Bugün sizlere uzunca zamandır beklediğim, İngiliz bloggerlarda görüp iç çektiğim bir ürünü tanıtacağım. Kendisini nihayet Buyaka Watsons'dan 12,99TL'ye aldım. Rimmel London Apocalips şu blogu açtığımdan beri açıklaması en zor olan ürün sanırım. Lip gloss formatında ama lip gloss değil. Lip glosslardan 1000000 kat fazla renk veren, pigmentli, süper kalıcı ve aynı zamanda nemlendirici bir ürün. YSL ve L'oreal lip stainler gibi su gibi değil. Yapış yapış da değil. Mükemmel bir şey bu! Keşke Türkiye'ye gelir gelmez alsaymışım diyorum.

Hello, again! Today I'm going to introduce you my first Rimmel London Apocalips. For weeks, beauty bloggers have been raving about them and now finally we have them in Turkey! I got only 1, because I wanted to try and see if I like it. I have to say, this is the hardest product to explain. It looks like a lip gloss but it's not. It gives absolutely better color than a lip gloss and stays longer and moisturizes so well. Not water like the YSL or L'oreal Lip Stains. It's just perfect! I'm going to purchase every other shade!




Bendeki rengi 101. Çok tatlı, sıcacık bir pembe. Herkesin almasını şiddetle tavsiye ediyorum. Bu arada ne zamandır yazacağım, bir türlü fırsat olmadı. Şu ana kadar hiç bir markadan bedava, tanıtım amaçlı ürün almadım. Alsam mutlaka söylerim ve objektif bir şekilde tanıtırım. Sevmediğim bir ürünü asla güzelmiş gibi anlatmam. Babam ve kredi kartlarım tek sponsorum. Bu anlamda gelen sorulara yanıtım olsun. Blogu açtığımdan beri ilk defa bir firmadan fırça seti aldım. Kendisi her zaman sipariş verdiğim Cloud10Beauty adlı site. Teşekkür etmek amacıyla istediğim fırçaları göndermişler. Yazısını ve açıklamasını yarın blogumda bulabilirsiniz. Yarından sonraki gün Amsterdam'a, arkadaşım Valentina'nın nişanı için Amsterdam'a uçuyorum. Cuma sabahı 09:30'da seyahat makyaj çantamın yazısı burada olacak. Yarın sabah 09:30'da ise Real Techniques Travel Essentials adlı setin yazısı yayınlanacak . Herkese sevgiler!

I have this in the shade 101 and it's a lovely, warm pink. I'm so in love with this stuff! By the way, I want to make something clear. I still haven't got any free products and reviewed them. If I ever do, I'll sure tell you and honestly review them. My dad and my credit card is my only sponsor! Yesterday, for the first time I was sent some brushes from Cloud10Beauty. They were not sent to me for me to rave or review. Just as a thank you gift. You'll see what I mean, when you read my review about the brushes on my blog tomorrow. I'll be off to Amsterdam the day after tomorrow so I'll be showing you what's in my travel makeup bag on Friday in here. Also, Real Techniques Travel Essentials review will be up tomorrow! Make sure you check that post out! xx




Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com


Yarın / Tomorrow

- Real Techniques Travel Essentials



Görkem Karman

21 yorum:

  1. Bu ürünü bende çok merak ediyorum sanırım bir tanecik alacağım.
    Bi tane almak kozmetik diyetimi bozmaz diye düşünüyorum.:)

    YanıtlaSil
  2. Harikaaa görünüyor, dudak makyajıyla o kadar da ilgilenmeyen biri olarak ben bile alabilirim sanırım :))

    Ben bir keresinde denemiştim de harika bir formülü olduğunu düşünmüştüm, görüntüden de onu hatırladım, Chanel Rouge Allure Laque gibi olabilir sanırım yapısı.

    Bu renk sende hoş durmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin hoşuna gideceğini biliyordum Bengisiii:)

      Sil
    2. :)) Evet benim sanırım zevklerim muhabbet kurduğum herkes tarafından çoktan çözüldü :))

      Sil
  3. bunların testerı olmadığı için alamadım geçen hafta.. renkleri görünce şimdi kararımı veriyorum seninki de güzelmiş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de testersız seçmek istemedim ama görevli paketin ucundaki renklerle birebir aynı olduğunu söyledi. Hakikaten öyleymiş:)

      Sil
  4. ciddi anlamda güzel renk veriyolarmış bayıldım duruşuna sendeki rengi de çok hoşmuşşş

    YanıtlaSil
  5. Çok beğendim, ben varımmmm :)))

    YanıtlaSil
  6. Şahane:) bende Luna rengini aldım onu da Görkem'im çok yakışır sana! ayrıca seni yerim yaa! o cloud10beauty'den gelen fırça seti bence onlar için yaptıklarının yanında bir hiç, hepsini güzel günlerde kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her rengini istiyorum Ayselciim! Çok teşekkür ederim bu arada, ilk tebrik eden/adıma mutlu olan kişi sensin:)

      Sil
  7. Sen o kadar övdün övdün kanıma girdin Amerika'daki erkek arkadaşıma şebeklik yapıp aldırdım Real Techniques core ve starter setlerini :))) Hemde bi set alana ikincisi %50 indirimliymiş ne kadar şanslıyım :) 2 hafta sonra o bebekler bende olcak :) Umarım bende senin kadar beğenirim :)Daha başka diğerlerinide mi alsa acaba ? :)))

    YanıtlaSil
  8. Rengi ve pigmenti çok güzel muhteşemmiş güle güle sür!

    YanıtlaSil
  9. Yerimm, ne kadar tatlı bir renk ♥
    İyi yolculuklar ve iyi eğlenceler canım :*

    YanıtlaSil
  10. calışkanlığın ve özeninle senden daha çok hak eden bir güzellik bloggerı daha yok Türkiyede, senin yaptırdığın alışverişlerin yanında onlarınkinin hiçbir şey olduğunu düşünüyorum ben de. Apocalipsi bir de dudağında göstermene çok sevindim. Rengi hakkında daha çok fikir verdi bana ve hiç yakın olmamama rağmen pembe tonlarına sanırım ilk 101 alacağım ben de :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim!:) Bu rengi gerçekten güzel, bir de açık şeftalisi vardı, ona da bak derim:)

      Sil
  11. Çok şirin bir renk, ben de bakacağım, merak ediyordum. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil