CLARINS Instant Light Natural Lip Perfector - 01



Merhaba! Bugün sizlere, Amsterdam gezimde 2 tane edindiğim ve birini şuradan katılabileceğiniz çekilişime koyduğum CLARINS Lip Perfector'ın 01 Rose Shimmer rengini tanıtacağım. İngiliz bloggerların methiyle aklıma kazınan bu ürünü edinmeden yapamadım. Ben 12 Euro'ya aldım, ancak görüyorum ki ülkemizde Sephora'larda 60 TL'ye satılıyor. Her neyse, gelelim ürüne. Bunu aldıktan sonra başka lip gloss kullanmayı düşünmüyor insan. Mükemmel, meyve özlü kokusu, yapış yapış olmayan ıslak duruşu ve renginin tatlılığıyla beni benden aldı. Biter bitmez kesinlikle 2-3 rengini daha alacağım.

Hello! Today I'm going to introduce you the lovely CLARINS Lip Perfector in the shade 01, Rose Shimmer. I got it in Amsterdam, for 12 Euros and it's absolutely worth it. British bloggers are right about raving! Anyways, I don't think I'll ever purchase another brand of lipgloss, like never! This lip perfector is an amazing lip gloss, without being sticky and with a wonderful fruity smile. I also love the shade, it's like a soft, baby pink. I'll definitely purchase other shades.




Diğer glosslara farkla, çok çok sert süngerimsi bir aplikatörle geliyor. Tüpü sıktıkça ürün süngerdeki 4 delikten dışarı çıkıyor. Kullanımı çok rahat.

It comes with a spongey applicator, which is not that soft, really. The product comes out of the 4 pores, when you squeeze the tube. I like how easily it applies the product on my lips.






Bu arada az önce Cloud10Beauty çalışanı çok şeker bir kız beni Real Techniques'in facebook sayfasındaki paylaşımdan haberdar etti. Ben de sizlerle paylaşıyorum. Çok mutlu oldum. :) Belki çok büyük bir şey değil ama, gerçekten sevdiğiniz, emek ve para harcadığınız şeyler tarafından farkedilmek çok değişik ve güzel bir duygu. Fotoğraf çok net değil, üzerine tıklayarak büyütebilirsiniz. :)

Look what Official Real Techniques shared on their facebook page! xx




Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com


Yarın / Tomorrow

- Face Of The Day #11 / Günün Makyajı #11





Görkem Karman

14 yorum:

  1. Bu glossları ne kadar merak ediyorum anlatamam! Şu yazıdan sonra da seyahat sırasında 3-5 alacağım gibi :D TR'deki fiyat politikalarının anlamsızlığı beni artık isyan ettiriyor bir de, 2 katı resmen, bu kadar zenginiz de biz mi farkında değiliz acaba?

    Bu arada RT ile ilgili olay önemli olmaz olur mu Görkem'cim? Para vs harcanır; önemli olan emeğinin fark edilmesi! Özeniyorsun, detayıyla yazıyorsun. Hele o fotoğraflar. Makine ne kadar iyi olursa olsun, kolay mı çekiliyor, editleniyor? Fakat hala blogdaki fotolarında watermark yok, lütfen onu ihmal etme :)

    Tebrikler yeniden!!! Öpüyorum seni çok!!! Başak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğeneceğinden adım gibi eminim! Bence her rengini al, benim aklım da şeftali tonlu olanlarda kaldı. İlk çıkışımda bol bol toplarım ben de:)

      TR'deki fiyatlara akıl sır ermiyor, ben hala çözemedim %200 vergi koyma olayını.

      Çok teşekkür ederim RT olayı için de. Evet artık gerçekten estetiği düşünmeyip şu watermark olayına girmeliyim! Öptüm!

      Sil
  2. Canımm bende sephoralarda deneyip fiyatını duyunca yuh deyip bıraktıgım ürünler arasındadır:) Gercekten cok dogal güzel bir yapısı var. RT ile ilgili de tebrik ederim. Cloud10 in customer service i gercekten iyi. Gecen sefer beuatypointlerle ilgil bir yanlıslık olmustu hemen yuklediler. Bende gecen hafta sipariş verdim RT onları bekliyorum umarım bu sefer sorun cıkmaz. Opuldunnnn.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çook teşekkür ederim Begümcüm, ben de öperim!

      Sil
  3. Tebrikler Görkemcim!!! Umarım daha büyük başarılarını beraber kutlarız. Başak ablaya katılıyorum. Blog camiasında fotoğraf hırsızı çok. Çalıp çırpıp "çok emek harcıyorum" diyen yüzsüzler var. Watermark'ı ihmal etme lütfen.
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çook haklısın canım, bir an önce şu watermark olayına girmeliyim. Çok teşekkür ederim bu arada! :)

      Sil
  4. Gönülden tebrik ediyorum seni Görkem! Bu kadar özverinin ve emeğinin farkedilmemesi olamazdı zaten:)

    YanıtlaSil
  5. I always wanted to get it! Think i will finally go for it!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. You'd better get every shade! I'm sure you'll like them. xx

      Sil
  6. Rengi çok tatlıymış tam senin beyaz tenine uygun..

    YanıtlaSil
  7. It's in my wishlist! I love the pink peachy shade!

    YanıtlaSil