Estée Lauder Aero Matte Powder





Merhabalar! Siz bu yazıyı okurken ben havalimanında check in sırasında olacağım. Üç gün yurt dışında olacağım ancak ben burada olmasam da her sabah 09:30'da yeni bir yazı yayınlanacak. Kontrol etmeyi unutmayın! :) Gelelim bugünün yazısına. Bugün sizlere benim ilk pudram olan Estée Lauder Aero Matte'i tanıtacağım. Kendisini 1,5 sene önce Sephora'dan 110 TL'ye almıştım. Cildim çok kuru olduğu için daha da kurutan pudralardan hoşlanmıyorum ve sadece makyajımı sabitlemek için transparan pudraları tercih ediyorum. 

Hello! I'll be at the airport, heading off to Amsterdam, while you're busy reading this. I'll be away for 3 days but there will be a new post up everyday on my blog, so make sure you catch them all! Let's jump in to today's post. I'll be introducing you Estée Lauder Aero Matte, which was my first powder ever. I don't really like drying stuff, since I have super dry skin. So I'm using my powders just to set my makeup.




Kocaman bir aynayla gelen bu şık paket çok hoşuma gidiyor. Ayrıca bu pudrayı kullanarak sabitlediğim kapatıcım ve makyajım tüm gün kabuk kabuk olmadan yüzümde kalıyor. 

I love how it comes with a big mirror. Estée always has the classiest packaging. I love to set my makeup and concealer under my eyes using this powder. It never looks powdery and patchy.




Yüzümde ağırlık da yapmayan bu pudrayı severek kullanıyorum, ancak Rimmel London Stay Matte varken alır mıyım? Bilmiyorum. 

I love how it never feels heavy on my skin but I don't think I'll repurchase it, as I have a love and fall-in-love relationship with Rimmel London Stay Matte powder. It's much cheaper and does exactly the same thing!


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com


Yarın / Tomorrow

- MAC Peach Blossom Lipstick



Görkem Karman

3 yorum:

  1. Pudraya hiç bir zaman bu kadar para veremem galiba:) su gibi pudra tükettiğimden olabilir. Ayrıca yarının yazısını dün okuduk o.o

    YanıtlaSil
  2. Ben de parlayan burun bölgesi için mutlaka transparan bir pudra kullanıyorum. Bu da güzelmiş:)

    YanıtlaSil
  3. Hayalimdeki pudralardan biri bu :)

    YanıtlaSil