CLINIQUE High Impact Extreme Volume Mascara



Herkese merhaba! Bugün sizlere, uzunca zamandır istediğim ve nihayet sahip olduğum, Clinique'in piyasaya sürdüğü son maskara olan High Impact Extreme Volume Mascara'yı tanıtacağım. Bendeki rengi 01 Extra Black ve gerçekten şu ana kadar kullandığım ve gördüğüm en siyah maskara. Bu gördüğünüz şişko tüpü ben çok sevdim. Ambalaja da önem veren bir insan olduğum için, bu anlamda Clinique'i tebrik ederim. Yazının detayına inmeden, maskarayı Amsterdam'dan 25 Euro civarında bir fiyata aldığımı ve Türkiye fiyatının 69 TL olduğunu belirtmek istiyorum. Ülkemizde, Sephora'lar, Boyner, Sevil, Tekin Acar ve Clinique Store'larda bulabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla Clinique artık online alışverişe de imkan tanıyor ancak konu maskara olunca benim tavsiyem; en yakın Sephora'ya gidip, tek kullanımlık maskara fırçasıyla bu maskarayı denemeniz ve öyle karar vermeniz.

Hello everyone! Today I'm going to introduce you my new mascara by Clinique; High Impact Extreme Volume. I have this in the shade 01- Extreme Black and I can swear that, this is the blackest mascara I've ever used and seen in my life. I love this chubby mirrorish kind of packaging and as I am a packaging lover one, I want to congratulate Clinique about this! 




Gelelim fırçaya. Tamamen plastik ve kısa kıllara sahip bu fırçadan ilk olarak ürkmüştüm açıkçası, çünkü plastik fırçaları kullanmak epey zor. Benefit They're Real'i de sırf bu yüzden almamıştım, ancak uzun plastik fırça, uygulamada büyük kolaylık sağlıyor. Kirpiklere örümcek bacağı görünümü vermeden aşırı hacim kazandırıyor. Yapısı her yeni alınan maskara gibi hafif ıslak, dolayısıyla tavsiyem; yavaş ve temkinli uygulamak, ki göz kapağınıza benim gibi bulaştırmayın. :) Alt kirpiklere de rahatlıkla uyguluyorum, çünkü gün içinde hiç akma ve dökülme yapmıyor. Bu benim için en önemli adım zaten. Kirpiklerime uyguladıktan sonra, Sephora'nın Kaş/Kirpik fırçasıyla kirpiklerimi ayırıyorum, çünkü daha doğal görünümü tercih ediyorum. Akşam evime gelip, ılık suyla çıkartana kadar maskaram sabit duruyor. Uzunca bir süre favorim olacak gibi görünen bu ürünü biter bitmez yeniden almak istiyorum! Siz bu ürünü denediniz mi?

The wand is plastic and has very dense bristles. That's why it scared me in the beginning, as I hate plastic wands. Surprisingly the brush works so well! It gives you the most amazing, voluminous lashes, without making them look like spider legs! The formula is a bit liquid and wet, so I would recommend taking your time and being careful. You don't want to make your mascara walk on your eyelid, like me! :) I also use this on my bottom lashes, as the formula is smudge proof. I easily take it off with some warm water. I think this mascara is going to be my favorite one for a long time! Have you tried this mascara before?






Her zamankinden fazlaca şiş göz kapaklarım için özür dilerim. :(

Sorry for my extra puffy eyes. :(


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com


Yarın / Tomorrow

- Clarins Beauty Flash Balm



Görkem Karman

20 yorum:

  1. cildin negüzel görünüyor pırıl pırıl :)
    güle güle kullan,ambalajı çook şık :)

    YanıtlaSil
  2. Burda kullandığın hangi göz altı kapatıcısı ya?
    Benim favorim Mac haute and naughty lash maskara kirpiklerim uzun ama maalesef yere paralel:)) neyse ki bu maskarayı kullanınca epey kıvrık ve dolgun görünüyorlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Make Up For Ever Full Cover :) Bu maskara biraz da kıvırıyor, Sephora'larda bir dene istersen:)

      Sil
  3. Daha dün bahariye mac ten select moustirecover aldım ama dayanamayıp bi de mufe ye bakacam sanırım. Bahariye deki mac çalışanları değişmiş sanırım ben bayagıdır gitmiyorum palladiumdan alıyordum hep alacagımı ama kız o kadar ilgisiz davrandı ki yaklaşık 45 dk tonumu aradık allık aldım peaches önerdi daha önce allık kullanmadığım için önerisine kulak verdim. nw20 tenimde eve gelince bi de evde denedim dedesini görmeye giden bayırlarda koşan heide kıvamında yanaklarım oldu çok turuncu kaldı bende. Çok öfkeliyim o yüzden. En yakın zamanda sephoraya gidecem zaten adam gibi bi allık almak için mufe ve clinique i de denerim teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğlenceli anlatımına bayılıyorum:D Select Moisture Cover nem veren çok hafif bir kapatıcı, MUFE ise yara ve dövmeleri bile kapatan cinsten. Benim de favorim Palladium Mac ve özellikle orada çalışan sarışın, küt saçlı bayan:)

      Sil
    2. İçim çok dolu karşiiiiim de burayı whatsapp kıvamında sohbet ortamı yapmak istemiyorum o yüzden susuyorum:D
      Mufe ye mutlaka bakacam benim göz pınarlarım tenimden bi tık daha koyu o kadar taktım ki yani anlatamam ders çalışırken bile bırakıp kapatıcı arayışına giriyordum. Bi de minerallisini denedim onun çok kuru geldi sürer sürmez çekildi sanki göz altlarım. Öyle işte sevgiler saygılar:)

      Sil
  4. Böyle maskaraların en çok hoşuma giden yanı firçaları, çok rahat kullanıyorum ben böyle olanları, bu arada gözaltı kapatıcısı çok başarılı gerçekten:)

    bloğumda naçizhane bir çekilişim var katılırsanız çoooook sevinirdim:)

    www. alisverismakyaj.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Ben plaistik fırçalara bayılıyorum o yuzden bu benim kirpiklerimde de çook işe yarayabilir ama tüpü çok şiko geldi bana çok yer kaplar. Ama drugstore maskaralarım var sadece artık higendlere dönüş yapmama gerek :) deniyeyim bari

    YanıtlaSil
  6. Hi Gorkem!

    This mascara looks really good! I've tried their High Impact mascara a few years ago and loved it!
    Now I'm using Laroche-Posay because my eyes are very sensitive... I wonder if this one would be suitable for me?
    Happy Friday! Big kiss! xx

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hi Anne!
      I love the original High Impact but I find this one much better! My eyes are really sensitive, too and I never had a problem with this. xx

      Sil
  7. Cok güzel görünüyor, ama ben bunun daha hesapli versiyonunu kullaniyorum: Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara. Gercekten cok severek kullaniyorum ve ayni bunun gibi bir fircaya sahip. :-) Bu yüzden hemen hemen ayni sonucu veriyor ve ben senin bu sonucu neden sevmeni cok iyi anlayabiliyorum :-) Ayrica gözlerin cok güzel *-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çook teşekkür ederim! Essence'in maskaralarının iyi olduğunu duymuştum:)

      Sil
  8. Siyahlıgina bayildim ve cok doğal duruyo gerçekten bu tarz fırcalarin kirpikleri tek tek ayirmasindan dolayı hep tercihim o yönde oluyor Mutlu Günlerde Kullan :)

    Çıkartirken rahat cikiyor mu ben genelde loreal maskaralari tercih ediyorum çift bazlı çıkaricilar kullanmama rağmen göz çevremde kalıntılar oluyo tekrar tekrar siliyorum gözlerim aciyo ondan sonra artık maskara alırken en dikkat ettiğim nokta rahat çıkması :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pamuğa biraz ılık su döküp gözlerimde 1 dakika kadar bekletiyorum, pamukla beraber her şey çıkıveriyor. :)

      Sil
  9. siyahlığı gerçekten yoğunmuş tatlıcık
    sana da çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  10. Yalnız benim de direkt göz altı kapatıcısı dikkatimi çekti. MUFE'a kesin bakacağım:) Maskara da çok güzelmiş. İkisi de not alındı. Sen de güle güle kullan canım:)

    YanıtlaSil