CLARINS Beauty Flash Balm





Herkese merhaba! Bugün sizlere, 2 sene önce tanışıp yanlış kullanımdan dolayı ısınamadığım ve arkadaşıma hediye ettiğim CLARINS Beauty Flash Balm'ı tanıtacağım. Lise Eldridge'i tanımayan yoktur herhalde ve bu makyaj bazına olan hayranlığını da duymayan kalmamıştır. Beauty Flash Balm, makyaj öncesinde yüze uygulanan, makyajı tüm gün sabit tutan ve en önemlisi; cilde canlılık katan bir baz. Aslında hem baz hem de nemlendirici görevini görüyor ancak cildiniz benimki gibi kuruysa, altına mutlaka günlük nemlendiricinizi uygulamanızı tavsiye ederim. 

Hi everyone! Today I'm going to tell you about the very well known CLARINS Beauty Flash Balm. I'm pretty sure everyone knows about Lise Eldridge and her obsession about this balm. This stuff is actually a makeup base/primer/moisturizer. However, if you have dry skin like I do, you'd better apply your regular moisturizer first, and then the balm. It makes my foundation/tinted moisturizer last ALL DAY LONG and it just awakens my skin, makes me look more healthy, awake and dewy. I love it.






Sevgili Başak, Kıbrıs seyahati dönüşü Duty Free'den 50ML'lik bu ürünü 29,5 Euro, yani 70 TL'ye aldı ve bir tane bana, bir tane de İnci'ye kargoladı. İyi ki de yaptı, çünkü severek kullanıyorum ve biter bitmez bir tane daha alacağım. :) Gelelim nasıl kullandığıma... Bir nohut büyüklüğünde ürünü alıp yüzüme masaj yapmadan, tampon hareketlerle, yani pıt pıt dokunuşlarla ince bir tabaka halinde yayıyorum ve beklemeden üzerine makyajımı yapıyorum. Genelde makyaj bazları cildi kurutup pürüzsüzleştirirken bu ürün canlandırıyor ve ne yağlandırıyor, ne de nemlendiriyor. Mükemmel! Bu arada, yazının sonuna ufak bir video koydum, bu ürünü nasıl kullandığım ve son zamanlardaki fondoten rutinimle ilgili. Ürün tanıtımlarında bu video olayını daha sık yapmaya çalışacağım, çünkü konuşmayı çok seviyorum ve yazmaktan daha net bilgi veriyor sohbet şeklinde açıklamak. Çekilişlerime katılmayı unutmayın. Herkese sevgiler! :)


It comes in a tube of 50ML and costs 29,5 Euro. I take a pea sized amount of it and apply it on to my face without rubbing. Just lightly putting without massaging it in. This is the most important point about this. My skin looks so glowy and perfect, right after I apply it to my face, whereas the other primers make my skin very matte and dry. Have you used it before? Have a nice weekend!

Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com


Yarın / Tomorrow

- Weekend Face #7 / Haftasonu Makyajı #7

Pazartesi / Monday

- Make Up For Ever Full Cover Camouflage 04










Görkem Karman

16 yorum:

  1. ben de böyle bazları seviyorum kuruttugu zaman ekstradan problem çıkarıyor
    video cok şeker
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. benim cildim de özellikle kışın çok kuru bu yüzden bazlardan korkar oldum ama denenecekler listeme yazdım..
    desteğine ihtiyacım var şekerim..SEVGİLER..
    http://ozlemtuanam.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Ben bunu pit pit hareketlerle uyguladigimda bana cok degisik bir sonuc vermedi acikcasi. Ben yine Caudalie Vinoperfect Day Perfection Fluid'ime geri döndüm, cünkü ikisi de hemen hemen ayni sonucu veriyor. Basak'a da aynen bunu dedim. :-) Ben bitenler yazimda Clarins'in Beauty Flash Balm'inin sampleini koydum, ve cok da ahim sahim bir sey olmadigini söyledim, sonra Basak da dedi ki, belki yanlis uygulamissindir, ondan begenmemissindir. Yoo, senin de dedigin gibi uyguladim, ama sonuc o kadar da muhtesem degildir yani. Ama belki Caudalie'm bitince bunu alirim, cünkü yine de hafif bir fark yaratiyor :-) Neden bu kadar uzun konustum ben simdi bunun hakkinda :-) Ha bir de videonu izledim, nemlendirici ve BFB'den sonra NARS'in tinted moisturizer'ini kullaniyormussun, bu cok fazla nemli yapmiyor mu cildini? Yani Embryiolisse + BFB + renkli nemlendirici? Bayagi cok nem gibi geldi benim gözüme. :-)
    Güle güle kullan canim, yazilarini cok severek okuyorum ve yakinda bir en sevdigim bloglar yazisi paylasacagim, orada senin de blogunu ilk siralara koyacagim. :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok fazla nemli gibi oluyor ama 5 dakika sonra gayet normal hissediyor, bu rutini yapmazsam cildim pul pul dökülüyor. Benimki normal bir kuruluk değil:) Teşekkür ederim, sevgiler!

      Sil
  4. ben daha yeni istediğim fondoteni almışken bi de narsın renkli nemlendiricisini soktun aklıma Görkem :) bu bazı da çok merak ettim,burda var mı? ayrıca videoda çok güzel görünüyosun gerçekten,daha çok video istiyorum ısrarla :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet, çok teşekkür ederiiim:)

      Sil
    2. buldum morhipoda varmış 104 liracık :)
      %20 indirimim vardı almalı mı sence ?

      Sil
    3. hayııır, sephora'da 99 TL :)

      Sil
    4. canım işte indirimle 83'e geliyo benim demek istediğim :)

      Sil
  5. Video ne kadar da tatlış böyle ve videoda gerçekten de çok güzelsin Görkem :)
    Ben de daha çok video istiyorum ki seni daha çok görüp daha çok bilgilenelim ve bir de acaba tam olarak makyajını baştan sona yaptığın bir video çeker misin yakında hani hızlandırılmış vardı bir adet onun gibi :)
    Bol öpücükler bol sevgiler iyi günler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. get ready with me videosuymuş yeniden izledim hemen :)

      Sil
  6. Video hakikaten cok hos oluyor :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Hi Görkem!

    I love this product so much! It really does brighten the face and make it look fresh and dewy!
    I actually reviewed it a few weeks ago on my blog too!
    Watching Lisa Eldridge's videos is definitely not good for our wallets!!!

    Good night my dear! ❤

    YanıtlaSil
  8. merhaba, bu bazı renkli nemlendiricinin üzerine mi altına mı uygulamalı?? yardımcı olursan sevşnirim.. sen yazdıktan sonra hazır eşimde yurtdışından dönüyorsan hemen bir tane aldırdım duty free den fakat henüz kullanamadım.. buarda bloguna bayılıyorum.. sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Renkli nemlendiriciden hemen önce, yaymadan pıt pıt dokunuşlarla sürülmeli:)

      Sil