BIODERMA Sensibio H2O



Günaydın! Her blog çoktan yazdı, çizdi, blogger arkadaşlarım ve youtube kullanıcıları hakkını verdi ancak benim de kendi yorumumu yazmam şart oldu, çünkü gerçekten övülmeyi hakeden bir ürünü tanıtacağım bugün sizlere. Bioderma Sensibio H2O'yu bir de benim gözümden görmek isteyenler okumaya devam etsin. :)

Good morning! Every blogger and youtuber has already raved about it and I can clearly see why, it deserves it. If you want one more review and see Bioderma Sensibio H2O through my eyes, keep reading. :)


_________________________________________________________________________________


Öncelikle kampanya dolayısıyla yukarıda gördüğünüz 500ML'lik şişenin yanında aynısından bir tane daha aldığımı ve toplamda 59 TL ödediğimi belirtmeliyim. Palladium Alışveriş Merkezi'ndeki eczaneden aldım ve sizler de büyük eczanelerin çoğunda bulabilirsiniz. Şişe başucumda duruyor, sabah uyanır uyanmaz, gece uyumadan ve makyajımı silerken kullanıyorum. Cildimi temizlemede harikalar yaratıyor. Hayatımda ilk defa tüm fondotenimi, göz makyajımı ve maskaramı sadece pamuk ped kullanarak çıkarttım. Tek bir parça kalıntı kalmadı, cildim tahriş olmadı ve kurumadı. Über alerjik cildimde hiç bir problem yaratmadı. Azıcık bir miktarı yüzümdeki her şeyi temizliyor. Makyaj yapmadığım gün sokaktan eve girince yine pamuğa biraz döküp yüzümden boynuma kadar siliyorum ve görünmeyen kirleri, gözeneklere sıkışmış makyaj artıklarını ne kadar derinlemesine temizlediğini görüyorum. Bitince bir daha alır mıyım? KESİNLİKLE! Sevgiler!

I got 2 bottles of 500ML. I keep one of the bottles on my bedside table. I squeeze some on a piece of cotton and clean my face every morning, every night before my night time routine and to wipe away my makeup. The tiniest amount removes all of my makeup effortlessly. Suitable for my super dry and sensitive skin. I love it and I'm definitely going to repurchase again and again. xx


_________________________________________________________________________________


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com


Yarın / Tomorrow

- Krem Farların Savaşı / The Battle Of Cream Eyeshadows.



Görkem Karman

11 yorum:

  1. Aynen aynen aynen! Herkes yazıyor tabi de sen yazınca durum değişiyor, milyon kişi de yazsa milyon birinci olarak sen yaz hep!
    Ben çok uzun zamandır kullanıyorum, bugüne kadar 5 tane bitirdim ve dünya üzerinde en sevdiğim skincare ürünü bu herhalde. Tek sıkıntım, çok pamuk harcatıyor. O kadar derinlemesine temizliyor ki pamuk yetiştirmekte zorlanıyorum. Eksisi bu olsun canım, ne olacak? :)
    Eline sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim! Ben de çok az pamuk kullandığımı farkettim... Çok güzel temizliyor gerçekten, yüzümün arındığını hissediyorum. Sevgiler! :)

      Sil
  2. en sevdiğim
    tek adımda köpüren makyaj temizleyicilerini daha cok sevsem de
    bütün pamuklarla silmelerle ugrastırmasına ragmen bittikce alıyorum
    bir de cildimde bırakacak kadar da güvenmiyorum kendisine illa temizleyici ile yıkanacak :)
    tuhaf bir ilişkimiz var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalıntı ve ağırlık yapmayan tek temizleyici bu sanırım. :) Ben de aşk yaşıyorum kendisiyle:)

      Sil
  3. göz makyajı temizleyicisi değil mi bu sadece? ben yüzüm için ayrı ürün kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben yüzümü de siliyoruum:)Cilt temizleme suyu diye geçiyor hem:)

      Sil
  4. uzun zamandır almayı düşündüğüm ancak,göz makyajı temizleme konusunda okuduğum yorumlarla ertelediğim bir ürün.uzun süre kalıcı yada waterproof göz kalemlerini temizlemek konusunda başarısız olduğu söyleniyor ,senin deneyimleme fırsatın oldu mu acaba?genel olarak yoğun ten makyajı yapmadığım için bu konu önemli benim için.
    cevabını bekliyorum,sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kezzapın bile gözlerimden söküp atamadığı maskara ve eyelinerları 10 saniyede çıkartıyor. Başka da bir şey demiyorum:)

      Sil
  5. merhaba,

    blogunuzu çok severek takip ediyorum ve sizin ürün yorumlarınıza çok güveniyorum.Bu yüzden size sormak istedim.
    Benim iyi bir fondöten fırçasına ihtiyacım var bunun için real techniques fırçalardan hangisini önerirsiniz?Şimdiden çok çok teşekkür ederim.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, çok teşekkür ederim öncelikle güveniniz için.
      Kesinlikle Expert Face Brush. :)

      Sil
  6. Tam aradigim sey! Yuzumu temizleyip uzerine dus alsam bile banyodan panda yavrusu gibi cikiyorum cunku:)))

    http://thegirlthatweknow.blogspot.com

    YanıtlaSil