Power Of Red / Kırmızının Gücü



Herkese merhabalar! Haftanın 4. yazısının kıpkırmızı olmasını istedim ve bugünkü fotoğraflarımı yepyeni bir ışıkla çektim. Yeni ışık derken yapay ışık değil, sadece odamın farklı bir yerinde, sabahın erken saatlerince çektim, sizce nasıl? Her zamanki ışık mı yoksa bu mu? Ben rengini tam yansıtmak istediğim ürünler için kulanmayı düşündüm bu formu, ancak sizin fikirleriniz benim için daha önemli, o yüzden yorumlarınızı bekliyorum! Gelelim kırmızıya...

Hello everybody! I wanted my 4th post of this week to be so red! I actually changed my lighting today, so I want to know what you think about it. Do you prefer this or my usual lighting? Tell me what you think in the comments bar below! Let's move on to the red...




Kırmızının gücü tartışılmaz. Bembeyaz tertemiz bir kanvası gösterişli bir ışığa dönüştürebilir, doğru renk doğru kullanılırsa. Ben kendi tenime uygun doğru kırmızıyı buldum. MAC Russian Red Lipstick. MAC Cherry dudak kalemiyle kombinliyorum ve harika duruyor. Aynı rengi esmer modelimde kullanarak kırmızı rujun nasıl sürülmesi gerektiğini gösteren yazıma buradan ulaşabilirsiniz. 

The power of red is unquestionable. It can turn a clear, white canvas in to a glamorous light, if the right color is applied in a right way. I found my personal red, which suits my skin; MAC Russian Red Lipstick. I combine it with MAC Cherry Lip Pencil and it looks wonderful! I'd used the same color on my brunette model and written a post about how to wear a red lip, if you want to see that post, just click here.




Russian Red'den kısaca bahsedersek; MAC'in mat kırmızı rujlarından biri. Mat olmasına rağmen dudakları kurutmuyor ve kalıcılığı inanılmaz! Yemek, içmek asla etkilemiyor. MAC'in lipstickleri 49TL.

A little info about Russian Red; it's one of MAC's matte red lipsticks with a very impressive long lasting formula. You can eat and drink, it will still look the same. It's very matte but doesn't dry your lips out, which is incredible.




Sizin favori kırmızılarınız neler? Bilmek istiyorum! Bu arada bu hafta her gün yeni bir yazı yazdığımı ve yarınki yazımın sabah 10:00'da yayında olacağını hatırlatıyorum, herkesi sevgiyle kucaklıyorum!

What are your favorite reds? I wanna know! By the way, I'm glad to remind you that I'm blogging every day this week! A new blog post will be up tomorrow morning! Love you all!


New Channel: youtube.com/yourfaceismycanvas88
Instagram: gorkemkarman
yourfaceismycanvas8@gmail.com


YARIN / TOMORROW

- Gece Makyajı / Night Out Make Up




Görkem Karman

32 yorum:

  1. Görkem'cim... rujla ilgili yorumumu artık sana yazmayayım değil mi? Kalp kalp kalpten başka ne diyeiblirim ki! Yeniden teşekkür ediyorum önce aklıma sonra hayatıma soktuğun için ;)

    Işıkla ilgili olaraksa, son iki fotoğraf ok; fakat ilk iki fotoğrafın normal renginden koyu çıktığını düşünüyorum. Sanki eski ışığın daha iyi gibi geldi, emin olamadım...

    Gece makyajı! Yay :) Yarını sabırsızlıkla bekliyorum!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eveeet, bu yazıdaki ilk yorumun senden geleceğini biliyordum! İyi ki de almışsın, sana çok yakıştırdığım bir kırmızı bu:)
      Fotoğraflar için ben de aynı şeyi düşünüyorum, bir daha deneyeceğim.
      Öpüyorum:)

      Sil
  2. bu rujun rengi bir klasik oldu ama benim daha da sevdiğim Dior 999 numaralı ruj (yoksa 666 mıydı numarası emin olamadım..)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dior'dan bir kırmızı ruj da ben istiyorum!

      Sil
  3. The swatch made me love this color. I'm getting it in the mail soon, I'm sure I'll love it x

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. I'm sure you'll carry this shade beautifully! xx

      Sil
  4. Ne kadar canlı! Çok hoşuma gittiiiii!!!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de en çok canlılığı ve matlığını seviyorum:)

      Sil
  5. Benim sevdiğim kırmızılar:
    Mac Ruby Woo
    Mac Lady Danger
    Mac Russian Red
    Barbara Bort'un numarasını bilmediğim harika bir kiremit kırmızısı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ruby Woo'yu ben de seviyorum! Lady Danger'dan korkuyorum:(

      Sil
  6. Vallahi ben de Lady Danger ı almaya henüz cesaret edemedim, bir kaç Mac ziyaretimde hep elim gitti, kullanamam diye almadım,yapı olarak da çok başarılı,opak kremsi ve mat,zaten mat seriyi komple seviyorum,keşke daha uygun fiyata matlar bulunsa da alsak,sürsek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rimmel London'ın mat ve uygun fiyatlı (13TL) rujları var ama ben ne YSL'de, ne de drugstorelarda MAC rujların kalitesini ve kalıcılığını bulamıyorum:(

      Sil
  7. Harika bir kırmızı bu! Ben bu ruja sahip olmadığımdan, ışıkla ilgili yorum yapamadım. Ama sanki el swatchundaki ışık bana iyiymiş gibi geldi. Benim favori kırmızım var ama Pastel marka... Mac'ten kırmızı da dahil olmak üzere hiç rujum yok. Kırmızı olarak Pastel 28'i önerebilirim. Mat ve canlı bir kırmızı. Üstelik kalıcı da... (Blogumda yazısı var bakmak istersen...)
    Yarınki yazını merakla bekliyorum.
    Öpüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nikotin etkisini kaybetmiş, Tannesi'nin yorumları kısalmış mı ne? :)teSekkUrlER KISsSsSsS...

      Sil
    2. Yaaa sorma! Hem nikotin, hem ataklar başlayınca böyle duman oluyorum. :(
      Chhok Mu KIısaA yazmıSHım kısSSSssss? :D

      Sil
  8. Kırmızı ruj kullanmayı pek sevmiyorum ama bir gün kırmızı ruj alacak olursam o da Russian Red olacak muhtemelen! Sevgiler,

    YanıtlaSil
  9. Kırmızı ruj iyi hoş da beraberinde güzel bir ten makyajı filan iyi oluyor, benim gibi tembel tenekeler için biraz zorlu süreç, bir de ben genelde postacı çantası kullanırım, makyaj çantası taşımıyorum yanımda,o yüzden evde yapamadığım makyajı işte yapayım desem o da olmuyor, ama ne olursa olsun,pürüzsüz bir ten güzel ve hafif bir allık ve vurgusuz gözlerle çok güzel oluyor kırmızı ruj, nereye girseniz bakışlar çevriliveriyor hemen,öyle bir anlattım ki ben de özendim yarın bir kırmızı kullanayım ben de!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bol bronzer ve hafif bir allıkla seviyorum :)

      Sil
  10. benim favori kırmızın mac ruby woo :) aslında russian red'i de deneyip çok beğenmiştim ama ruby woo'nun biraz daha soğuk alt tonlu olması daha da hoşuma gitti nedense.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ruby Woo hakikaten çok güzel ama Russian Red bana daha çok yakıştı:) Sevgiler!

      Sil
  11. Bu ruju bir tek ben sevemedim sanırım :) Bana hiç yakışmadığını düşünüyorum, zaten kırmızı ve türevleri benim için zor renkler.. Ben pembe ruj insanıyım :)) Ama sana kırmızı ve bordo renkler inanılmaz yakışıyor Görkem! :)
    Yeşim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de pembe ruju hiç bir şeye değişmem ama bunlar da arada lazım oluyor. :) Çok teşekkür ederim, sevgiler!

      Sil
  12. First of all, I love the new lighting!
    I agree with you 100% with the red. It can definitely wake up a tired face.
    I shockingly don't own any MAC lipsticks, but I want one of my first to be either Ruby Woo or Russian Red... depending on what would suit me better. I don't know what that is.

    My favorite reds is 120 Fusion Red by Clarins.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. I think I kinda like the new light, too!
      I love Clarins lipsticks!

      Sil
  13. Mac ladybug, mac chili ve mac camden chic (styleseeker koleksiyonu) ilk üç sıra böyle. Russian red'i de olmazsa olmaz diyerek almıştım ama kesinlikle günlük kullanamıyorum, çok patlıyor bende nedense.

    YanıtlaSil
  14. Russian Red for me is THE red lipstick! I love it!

    YanıtlaSil
  15. russian red benim de favori ve tek kırmızı rujum,kalıcılığı muhteşem bence de :)

    YanıtlaSil
  16. Son zamanlarda gördüğüm en iyi kırmızı ve benım tenıme uygun bir kırmızı bulamadıgımdan belkıde ıddıalı oldugu ıcın ben yakıstıramıyorumdur ama bunu bır denemk ıstıyorum. :)

    YanıtlaSil