My Everyday Make Up Drawer, This Week || Bu Haftaki Günlük Makyaj Çekmecem!



Yılın 2. gününden herkese merhabalar! Epeyce kalabalık olan makyaj koleksiyonumu bir sürü çekmeceye sığdırdım. Allıklar ayrı çekmecede, rujlar, fondotenler, kapatıcılar, jel eyelinerlar. Ancak makyajımı yaparken, her çekmeceye ayrı ayrı eğilmekten sıkıldım ve haftada bir yenileyeceğim günlük bir çekmece ayırdım. Makyaj bölmemin en üst çekmecesinde o hafta en çok kullandığım ürünleri bulunduruyorum artık. Bugün sizlere bu çekmeceyi ve içindekileri göstereceğim.

Hi everyone! Today I'm gonna show you what products I have in my everyday make up drawer this week! So, these are the products that I reach the most, for the whole week. Wanna see more? Keep reading!




Allık olarak bu hafta çok soft bir toz pembe olan MAC Well Dressed'i tercih ettim. Well Dressed çok beyaz ten için ideal allık bence. Varla yok arası pembeleri çok seviyorum!

For the blush, I went for MAC Well Dressed, which is a very soft baby pink. I think this is the best blusher for fair skin. I love it!




Hayatımın bronzerı; NARS Laguna ve yağlı göz kapaklarımın favorisi; Urban Decay Eyeshadow Primer Potion baz. Bu iki ürün bu çekmeceden hiç çıkmayacak.

The bronzer of my life; NARS Laguna and the favorite primer of my oily eyelids; Urban Decay Eyeshadow Primer Potion. These 2 products are never gonna leave this drawer!




MAC Kirpik kıvırıcım, L'oreal Volume Million Lashes maskaram ve Clinique Bottom Lash maskaram gür ve uzun kirpikler için tek adres.

My MAC Black Lash Curlers, L'oreal Volume Million Lashes and Clinique Bottom Lash Mascara are the only way to full and thick lashes!




Bourjois Healthy Mix Serum Fondoten hayatıma girdi gireli başka hiç bir fondoten kullanmadım. Kız kardeşimin hediyesi olan MAC MSF Soft&Gentle ise yüzümü muhteşem aydınlatan ve inanılmaz fotoğraf veren bir ürün. Dudaklarda ne renk kullanacağım sürekli değişiyor ancak hangi lipstick tercih edeceksem öncesinde Vaseline Lip Therapy'mi sürüp dudaklarımı yumuşatıyorum.

Since I got the Bourjois Healthy Mix Serum Foundation, I can't use anything else on the skin. My sister's new year present for me; MAC MSF Soft&Gentle is the perfect product for highlighting my face! My lipstick of choice keeps changing but before any lip colour I pop, I apply my Vaseline Lip Therapy! 




Toplamda 2 tane MAC Paletim var ancak ben daha çok kullandıklarımı temiz bir palete topladım. Renkler, soldan sağa;

1) Nylon - Omega - Brule - Naked Lunch - Patina

2) Mulch - Handwritten - Sable - Sketch - Cranberry

3) Coppering - Typographic - Satin Taupe - Charcoal Brown - Carbon.


I have 2 different MAC eyeshadow palettes but I made another one, bringing my most used ones together. The colors are;

1) Nylon - Omega - Brule - Naked Lunch - Patina

2) Mulch - Handwritten - Sable - Sketch - Cranberry

3) Coppering - Typographic - Satin Taupe - Charcoal Brown - Carbon.


Instagram: gorkemkarman
yourfaceismycanvas8@gmail.com


Siz bu ara hangi ürünleri kullanıyorsunuz? Favori MAC farlarınız neler?

What products have you been using lately? What are your favorite MAC eyeshadows? 

xx



Görkem Karman

16 yorum:

  1. Hepsi çok güzeller ve güle güle kullan :)))

    Astroloji çekilişime katılmak istersen beklerim :))

    http://guzellikgercekleri.blogspot.com/2012/12/cekilisime-katlnnnnn.html

    YanıtlaSil
  2. Ben de farların renklerine bayıldım!!

    YanıtlaSil
  3. Allığın rengi ne kadar tatlı öyle.. Bourjois fondöteni ben de ilk fırsatta alacağım, çok övülüyor. Kuru cildime iyi geleceğini umuyorum. Hepsi harika Görkem, güzel günlerde kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cildin kuruysa memnun kalmama ihtimalin yok! Teşekkür ederim ve sevgiler:)

      Sil
  4. Farlaraa bayıldımm seçimin muhteşemm :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiim, daha güzelleri senin olsun:)

      Sil
  5. Far paletinin 2. sırasına bayıldım. Özellikle sable'yi alasım var :)

    YanıtlaSil
  6. Loved all of your makeup and pictures. I LOVE Bourjois! I have their healthy mix foundation and only use it once in a while even tho it's one of my favorite ones. It's hard to find anywhere near me! I'm sure that one must be amazing too... and I LOVED your MAC palette - the color arrangement. Sigh!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Thank you! If you have any trouble finding the Bourjois range, check out asos.com or let me know so that I can send to you! xx

      Sil
  7. Love this! I love your makeup organizer too! Where is it from? Xxx

    YanıtlaSil