Real Techniques Blush Brush / Allık Fırçası



Herkese merhabalar! Bugün çok enteresan bir şekilde elime geçen Real Techniques Blush Brush, yani allık fırçasını tanıtacağım. Eminim bir sürü yabancı blogda, youtube videolarında duymuş, görmüşsünüzdür Real Techniques fırçaları. İngiliz makyaj artisti Pixiwoo Samantha Chapman'ın makyajlarını beğenmesem de fırçalarına hayranım. Daha önce bir İrlanda sitesinden sipariş vererek Stippling, Expert Face Brush ve Eye Starter Kit'i getirtmiştim. Önceki siparişimin yazısına buradan ulaşabilirsiniz. Gelelim bu fırçaya. Blogumu takip ettiği için tanıştığımız sevgili Aynur Hanım'ı uzunca bir zamandır Instagram ve Twitter'dan takip ediyordum. Kendisi online yollardan Real Techniques siparişi vermiş, ancak bir yanlış anlaşılma sebebiyle iki tane Blush Brush göndermişler. Hala duruyorsa birini ben satın almak istiyorum dedim ve aynı gün Aynur Hanım'la irtibata geçerek havale, kargo işlemlerini yaptık. Fırçam çok tatlı bir pakette geldi. Hediye paketini çekmemişim, ama cicili bicili çok şeker bir kaplamaydı. İçinden yeşil renkte bir karton kutu ve içinde pırıl pırıl parıldayan fırçam paketinde duruyordu. VE yanında bir sürü sürpriz hediye ve çok tatlı bir mektup. Paketten çıkan detaylara daha sonra değineceğim. Şimdi bir an önce bu fırça hakkında konuşmak istiyorum!

Hello everyone! Today I'm going to be reviewing the Blush Brush by Real Techniques. I'm sure you all know the famous Pixiwoo; Samantha Chapman, who is a British make up artist and now has a make up brush line. I ordered her Stippling, Expert Face Brush and the Eye Starter Kit from an Irish make up site a few months ago, and loved all of those brushes. You can see the details of my previous order by clicking here. With this brush, it was a different experience. I met a lady, called Aynur on Instagram, and we started talking on Twitter, too. She ordered some Real Techniques brushes and got 2 Blush Brushes by a mistake. I told her that I wanted one of the blush brushes, if she still had them. And now I have it!!!








Hep bloglarda görüp, "Böyle mum şeklindeki koca bir fırçayla nasıl allık uygulanır? Ben bunu pudra için kullanırım." diyordum kendi kendime. O kadar güzel uygulanıyor ki... Dağıtımı müthiş yaptığından, bu fırçayla palyaço gibi olmanıza imkan yok. Üstelik dünyadaki en yumuşak fırça! İddia ediyorum, eminim! İsterseniz İnci'ye sorun, sokakta çantamdan çıkarıp çıkarıp yüzüme dokunduruyorum. :) Pudra ve bronzer için de kullanmak istiyorum, sanırım bir tane daha sipariş vereceğim. Bu arada Cumartesi günü babam bana sürpriz yaparak yine cloud10beauty'den istediğim fırçaları sipariş etmiş. Ben de yanına bir kaç parça bir şey daha ekledim. Fazla Real Techniques göz çıkarmaz diyerek. Gelir gelmez onların da yazılarını yazacağım. Şimdi sizlere Aynur Hanım'ın yolladığı paketten çıkan diğer ürünleri kısaca göstermek istiyorum.

I've read so many reviews about this brush before and always thought it was way too big for applying blush but I was SO wrong. The tapered shape picks just the right amount of blush and blends perfectly. You can never look like a clown, using this brush. It applies gently. Plus, this is the softest brush on earth! I'm sure! I highly recommend it. I also ordered some more Real Techniques brushes on cloud10beauty and will be reviewing them soon! Now I want to show you what else was in the package that Aynur sent me.




Bir adet açılı fırça ve hep denemek istediğim Supershock göz kalemleri!

An angled brush and 2 Supershock eye pencils!




Bir lipstick ve parlatıcı. Hepsi için tekrar çok teşekkür ediyorum kendisine. Bu arada Real Techniques fırçaları buraya tıklayarak sipariş edebilir, 75 Euroluk sınırı geçmezseniz, gümrükte problem yaşamadan fırçalarınıza sağ sağlim kavuşabilirsiniz. Sevgiler!

A lipstick and a lip gloss. I want to than her again and again! By the way, you can order Real Techniques brushes by clicking here. Lots of love!


Instagram: gorkemkarman
yourfaceismycanvas8@gmail.com


Yarın / Tomorrow

- MAC Strobe Liquid Lotion





Görkem Karman

25 yorum:

  1. Almak konusunda kararsız kaldığım bir fırçaydı.
    Sanırım bunuda almak istiyorum.
    Güzel günlerde kullan canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle almalısın, çok büyük bir eksiklik. Pişman olmayacağının garantisini veriyorum:)

      Sil
  2. Teşekkürler ediyorum. Postunda bana da yer vermen cok büyük incelik..Şaşırttın beni. Fırça postu bekliyordum ama bana yer vermeni beklemiyordum. Beğenmene cok sevindim. Hepsini güle güle kullan..Nice nice postlara..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim:) Nasıl yer vermem böyle tatlı bir sürprize. Sevgiler, tekrar çok teşekkür ederim:)

      Sil
  3. Aslında açılı bir allık fırçası istiyordum benimki ömrünü tamamladı.Şimdi yorumunu görünce sipariş versem mi diye düşünmeye başladım...yolda fırçayı yüzüne dokundurma kısmı kopardı beni:))))güle güle kullan...

    seregonsworld.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle tavsiye ediyorum:) Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  4. Görkem merhaba, 2008 den bu yana blog takipçisiyim, seni ise sanırım 2 aydır keşfettim ve takip ediyorum açık konuşmam gerekirse seni diğer makyaj bloglarından farklı ve özel görüyorum.İlk sebebim net ve aydınlık ürün resimlerin diğeri ise aydınlatıcı ve açıklayıcı ürün tanıtımların sana güven duymamı sağlıyor ve dolayısla önerdiğin herşeyi dikkate alıyorum, bir diğer sebepse itiraf etmeliyim ki yazını devamını oku bölmelerini yapmaman :) Blog yazılarında bu durumdan feci derecede nefret eden birisiyim ve inan sürekli sekme sekme açmak hiç hoşuma gitmiyor sıkılıp kaçıyorum herneyse konu fırçalardı değil mi bu hafta twıtter üzerinden takip ettiğim bir satıcının bu fırçaları satışa çıkarmasıyla ilgimi çekti bu fırçalar, Starter Set'i 110 liraya fiyatlandırmış almayı ciddi ciddi düşündüm fakat önce bir araştırma yapayım dedim ki senin ve İncinin yazılarına denk geldim ve inan bana çok çok sevindim. Almak istediğim birkaç ürün var fakat edişem hiç yabancı dilimin olmaması fakat bir yolunu bulup bunları almam gerekiyor. İki gündür aklımda çıkaramadım. Yazıların için seni çok tebrik ediyorum şevkle ve istekle yazmaya devam et lütfen.
    Sevgiler Nur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorumunuza ne kadar mutlu olduğumu tahmin edemezsiniz:) Çok çok teşekkür ederim. Cloud10beauty tamamen güvenli ve çok ilgili bir site ve 110TL eye starter set için çok çok uçuk bir fiyat. İrlanda'dan getirtirseniz çok daha uyguna gelecektir:) Bana yourfaceismycanvas8@gmail.com adresinden ulaşırsanız siparişi vermenizde yardımcı olurum. Bu yapıcı yorum için tekrar teşekkürler:)

      Sil
  5. Rica ederim ve çok zarifsin Görkem bu iyliğin için teşekkür ederim fakat almak istediklerimden eye starter set stokta kalmamış iyi mi? Bu gerçekten kör talih, dün de bakmıştım ama stok kısımlarına çok dikkat etmemiştim :( Ama aklımdasın stoklar güncellendiğinde vaktini alırım biraz. Teşekkür ederim tekrar görüşmek üzre.
    Nur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Stoklar çok çabuk değişiyor, siz sürekli takipte kalın da bir an önce alalım:)

      Sil
  6. Görkem babana şuan nekadar hayranlık duydum anlatamam:) Nekadar sanslısın:) Bizde neyazıkki kimse beni düşünüp internetten kozmetik siparişi vermez ama bazen bende erkek arkadaşımı esir alıp 1000kere ay bu çok güzel diyorum sonunda dayanamayıp sus payı olsun diye alıyor garibim :) Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Babam bitanedir, farkındayım:) Çok çok teşekkür ederiim!

      Sil
  7. görkem of diyorum sana :) sen anla artık ne demek istediğimi :)çok güzel ya bi de pembe olunca ayrı bi güzel bana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. anladım ben anladım:) çok güzel gerçekten, tavsiye ediyorum:)

      Sil
  8. OOOHHH!!! I need this brush! I want all of them. I am very impressed with the quality of Real Techniques! Thanks for the info love!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. You have to get this!!! NOW!!! Unbelievably soft:) <3

      Sil
  9. çok fırça kullanmasam da bende yumuşak fırçaları çok seviyorum ya:)bu markanın ten için setini alsak ya da bir kaç ürünü nü ne kadara gelir ?bu arada güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ten için bir çok seti var, hepsine buradan ulaşabilirsin fiyatlarla birlikte; http://cloud10beauty.com :)

      Sil
  10. Ah Görkem.Sigma mı alsam,İnglot mu alsam,MAC mi alsam derken Real Techniques'a karar kıldım.İnşallah takılmaz.Babana selamlar:)

    YanıtlaSil
  11. Bu fırça için ben de aynı şeyleri düşünüyordum her gördüğümde! :) Demek göründüğü gibi değilmiş marifeti... :D
    Expert face brushtan sonra, bunu da listeme ekleyeyim! Hep senin yüzünden, heppppp! :P

    YanıtlaSil
  12. bu fırçayla ilgili yorumların için çok teşekkür ederim :)) biraz geç oldu ama bende inş. bu fırçaya yeni sahip olcam senin yazını okuduktan sonra hemn aldım inş hemen gelir yazdığıneski ve yeni yazılar benim için çok ama çok yarrlı oluyor ve artık aldığım fırçaları annemden saklamak için kırk takla aşıyorum diyebiliyorum ama yinede alıyorum :))))))

    YanıtlaSil
  13. Kolay bulunabilen bişey değil Real Techniques fırçaları. kurtköy migrostan ben bugün aldım hem de bi çok çeşidi var

    YanıtlaSil
  14. Takipçi mi satın al almak istiyorsunuz sizde instagram takipçi satın al bağlantılarından takipçi satın alabilirsiniz:

    takipçi satın al

    YanıtlaSil