Blogger Buluşması #1 / Istanbul Blogger Meet Up!



Herkese merhabalar! Aslında bugün haftasonu makyajı yazısını yazmam gerekiyordu ancak ateşim yükselip de makyaj yapamayacak duruma gelince dün gerçekleştirdiğimiz blogger buluşmasını yazayım dedim. Ne kadar keyifli vakit geçirdiğimi kelimelerle anlatmak zor. Gerçi Tannesi şuradaki yazısında harika özetlemiş ama bir de benim gözlerimden görün. :)

Üçümüz de paralel caddelerde oturmanın avantajıyla, tam ortamızdaki Cafe London, Atatürk Caddesi'nde buluştuk. 14:00'teki buluşma için tam 13:50'de oradaydım. Daha sonra kapı açıldı ve Beautiful And Sweets'in yazarı İnci girdi. Tüm gözler ona çevrildi çünkü fotoğrafda göründüğünden bin kat daha hoş ve alımlı bir bayan! 5 dakika içinde sevgili Tannesi de bizlere katıldı. Tannesi'nin de aynı fotoğraflardaki gibi bez bebek havasını inkar edemeyeceğim. Bu kadar sevimli bir surat nasıl olur bilemiyorum. İçinin iyiliği yüzlerine yansımış insanlarla tanıştığım için ÇOK mutluyum.

Sevgili Başak ise bizlere telefonla katıldı. İsmini çok andık dün. En kısa zamanda tüm blogger arkadaşlarımızın ortak bir noktada buluşmasını ve dünkü sohbetin daha keyiflisini yapmayı çok istiyorum. Mesela 7-24 Makyaj, Dörtdörtlükblog ve aklıma şu anda gelmeyen herkes!




Peki neler konuşuldu? 3 makyaj blogu yazarı bir araya gelince süphesiz konuşulan; makyaj. Çekilişler, bloggerlar, yabancı ve Türk blog eleştirileri, bir dahaki blogger buluşması... İnci'nin hediyeleri!

İnci'nin hediyelerinin arasından en çok, uzun zamandır denemek istediğim ama İtalya ve Türkiye'de bulamadığım Embryolisse nemlendiriciyi sevdiğimi söylemeliyim! Bir de L'oreal'in çift taraflı, çakmağı andıran rujunu.






Kısacası; çoktan yapmamız gereken bu buluşma iyi ki daha çok ertelenmemiş. Gün geçtikçe bu blogu iyi ki açmışım diyorum. Blogumu takip eden, mailleriyle ve yorumlarıyla beni destekleyen herkese teşekkür ederim...

Bu arada bir kaç gün içinde yeni çekilişimin yazısını yazıyorum. Blogumun birinci yaş günü yaklaştıkça, kendi doğum günümmüş gibi heyecanlanıyorum! Herkese sevgiler!




Instagram: gorkemkarman
yourfaceismycanvas8@gmail.com



YARIN / TOMORROW

- MAC Hue Lipstick



Görkem Karman

17 yorum:

  1. Hepiniz birbirinizden güzelsiniz:)cidden bak bak doyamadım ve ben dee orda olmayı diledim, bir de Başakcığımın da tabi:)

    Ne kadar eğlenceli olmuştur o sohbetler tahmin edebiliyorum, sıkılmadan sürekli bloglardan, makyajdan konuşabileceğin insanlarla olmak ayrı bir haz çünkü:)

    Hediyeler de ayrı şahane, güzel günlerde kullan, umarım hep birlikte görüşme şansımız olur bir gün, sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Topluca bir buluşma ayarlayabilirsek gerçekten muhteşem olur. Samimiyetine ve kalemine güvendiğim herkesi yüz yüze tanımak isterim!
      Sevgiler:)

      Sil
  2. Süper bir buluşma olmuş hepiniz çok şekersiniz.:)
    Sende, İnci'de, Tannesi'de pek güzelsiniz eminim cafe'de tüm gözler size kaymıştır.:)
    Severek takip ettiğim 3 bloggerın buluşma yazısını okumak çok güzeldi.
    Arkadaşlığınız daim olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepimiz adına çok teşekkür ediyorum:)İnşallah bir gün bütün bloggerlar olarak tüm takipçilerimizle yüzyüze tanışabileceğimiz bir şeyler düzenleyebiliriz:)

      Sil
  3. Görkemcim, çok güzel bir gündü. Tatlılığınla ve güzel hediyenle bu mutluluğa olan katkın için teşekkür ederim tekrar. Benim için yazdığın güzel sözlerin için sana ve güzel yorumlarıyla beni mutlu eden herkese ve de tabii ki İnci'ye teşekkür ediyorum.

    Ben de buradan okuyan herkese, Görkem'in aynı fotoğraflarındaki gibi dupduru bir tene, ipek gibi saçlara ve içten bir gülümsemeye sahip olduğunu söylemeliyim. Ve ayrıca makyajı yine çooook güzeldi. Ek olarak blogtakinden bile daha sempatik bir insan. Ama İnci gerçek şokum oldu. Çünkü İnci çok fotojenik biri değil bence... Blogundaki ve bu yazılardaki fotolarından o kadar daha güzel ki... Görmeniz gerek! :)

    Sevgiler,

    YanıtlaSil
  4. Hepiniz cok cok guzelsiniz,umarim bu dostluga hic nazar degmeden daima surer :))

    YanıtlaSil
  5. çok tatlısınız hepiniz :)makyaj yapsanız birbirinize biz de görsek görkem hatta video süper olabilir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir dahaki buluşmaya tripod ve kamerayla gidiyorum zaten, bir kaç sürprizimiz olabilir :)

      Sil
    2. şahane o zaman :)

      Sil
  6. Gorgeous ladies!!! Im sure it was so fun!!

    YanıtlaSil
  7. Arkadaşlar artık nerdeyse 30 yaşımdayım ama küçüklüğümden beri hep fotoğraflardan daha hoşssun lafını herkesten duyarım:)) Ben de fotojenik olmadığımı düşünüyorum:) Teşekkür ediyorum güzel sözleriniz için. Blogta sırf ürün fotoğrafı olmasın diye gözümü karartıp, fotoğraflarımı yayınlıyorum:)) Çok keyifliydi sohbetimiz, bir dahakine bence daha da güzel olacak:)

    YanıtlaSil
  8. Tatlı arkadaşım... sizinle konuştuktan sonra aklım da hep sizdeydi!! Kulaklarım bol bol çınladı; bu kadar uzaktan sevildiğimi bilmek güzel! İyi ki varsınız, hepinizi çooook seviyorum!!!!

    Ve hepinizin o kadar farklı, o kadar ayrı bir ışığı var ki! Kalplerinizi yüzleriniz çok güzel yansıtıyor! Hep böyle gülün!

    Bir başka sefer dörtlemek umuduyla, kocamaaaan öpücükler!!!

    YanıtlaSil
  9. Ay bir de, geçmiş olsun canım! Bugün iyi misin? Hastalık nöbetini ben devraldım galiba :/

    YanıtlaSil
  10. Blogger değilim ama çok özendim size:( Bende gelmek isterdim...

    YanıtlaSil
  11. a ne guzel bı bulusma olmus bu da! Bloğunu sımdı kesfetmıs olduğum ıcın kendıme kızıyorum :( artık yakın takıbıme aldım, sevgiler!

    YanıtlaSil
  12. merhaba,
    1 haziran pazar günü yaza merhaba konseptli blogger çay etkinliğine katılmak ister misiniz?
    http://ilkblogdenemem.blogspot.com.tr/2014/05/1-haziran-blogger-bulusmas-varrrr.html

    YanıtlaSil