Face Of The Day / Günün Makyajı!



Herkese yeniden merhaba! Bugünkü makyajımın detayları burada. İki yeni ürün kullanarak yaptım. Yine sade ve beyaz tenime uygun. Hala katılmadıysanız, çekilişime buradan ulaşabilirsiniz diyerek ürünlere geçiyorum.

Hello, again! The details of my face of the day is right here. I've welcomed 2 new products with this look. By the way, you can still enter my giveaway right here.


YÜZ / FACE

Cildimi temizledikten sonra Embryolisse nemlendiricimle yüzümü nemlendirdim ve 5 dakika sonra Bourjois Healthy Mix Serum fondotenimin 51 numarasını parmaklarımla yüzüme yaydım. MAC 187 fırçamla NARS Laguna bronzerımı şakak, elmacık kemikleri ve çene altına büyük darbelerle uyguladım. Yine aynı fırçayla sevgili İnci'nin hediyesi The Balm Cabana Boy allığı yanaklarıma uyguladıktan sonra MAC 188 fırçamla MSF Soft&Gentle toz aydınlatıcımı elmacık kemiklerimin üstüne uyguladım.

After cleansing my skin, I moisturized it with Embryolisse and applied my Bourjois Healthy Mix Serum foundation in the shade 51 all over my face, with my fingertips. I gave myself a bronzy glow with a big brush, MAC 187 and my NARS Laguna bronzer. Using the same brush, I applied The Balm Cabana Boy blush, which is İnci's gift, on the apples of my cheeks. Used MAC MSF Soft&Gentle on the higher points of my cheekbones, using a MAC 188 brush.




Yeni allığımı çok sevdim. Bu benim ilk The Balm ürünüm. Sanırım devamı gelecek! Ürünün detaylı yazısı da gelecek. :)

I love my new blush! This is my first The Balm purchase ever! Will be reviewing soon. :)




GÖZLER / EYES

Kaşlarımı MAC Omega far ve Real Techniques Brow Brush ile doldurdum. Tüm göz kapağıma MAC Brule farı Real Techniques Base Shadow Brush ile uyguladım. Alt ve üst kirpik diplerime MAC Handwritten adlı kahverengi farı eyeliner gibi geçtim. Bunun için Sephora'nın açılı fırçasını kullandım.

Filled in my brows with MAC Omega eyeshadow, using the Real Techniques Brow Brush. Applied MAC Brule all over the lid with Real Techniques Base Shadow Brush. Then lined my upper lashline and the bottom one with an angled brush, using MAC Handwritten eyeshadow.




Daha sonra kahverengi göz kalemim MAC Coffee'yi göz içine çekerek, kirpiklerimi kıvırdım. Bourjois Volumizer maskaramı uyguladım. Göz altlarımı MAC Studio Finish kapatıcının NW20 ve 25 renklerini karıştırarak Real Techniques Deluxe Crease fırça ile kapattım. Lipstick olarak ise yeni aldığım MAC Hot Gossip'i tercih ettim. Yazısı yakında burada.

Lined my waterline with MAC Coffee eye pencil and curled my lashes. Then applied a generous coat of Bourjois Volumizer Mascara and concealed under my eyes with MAC Studio Finish Concealer NW20 and 25, using the Real Techniques Deluxe Crease Brush. Went for MAC Hot Gossip lipstick, which I'll be reviewing soon!




Instagram: gorkemkarman
yourfaceismycanvas8@gmail.com


YARIN / TOMORROW

- MAC Honeylove Lipstick



Görkem Karman

29 yorum:

  1. her zamanki gibi çok hoş olmuşsun canım :) of of şu real techniques fırçalardan bende istiyorumm..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederiim pekbilmişcim:) cloud10beauty'den sipariş verebilir, ya da bu fırçalardan hediye edeceğim çekilişimi bekleyebilirsin:)

      Sil
  2. Zarif,şık ve sade,bir makyajın tam da olması gerektiği gibi.

    YanıtlaSil
  3. Fotoları daha yakından çeeeek *.*
    Bourjouis fondötenden ben de çok çooook istiyorum!! :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bitmek üzere olan şarjla yarıştım! yoksa bir iki kare daha çekerdim. Bourjois tamamen kaldırılıyormuş, ben farklı ürünleri düşünmeye başladım bile:(

      Sil
  4. Bu allık sana çok yakıştı Görkemcim. Mac 188 fırçada aklımda ama sadece higlighter uygulamak için uygun değil mi? Must have bir fırça olmayabilir benim için sanki.
    Bu arada bu sabah 130u kullanmayı unuttum :( yine sigma presicionlardan biriyle surdum kapatıcımı. Yarın artık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnci'cimmm çok teşekkür ederim <3 senin sayende:) mac 188'i ben fondoten ve highlighter için kullanıyorum. Senin çok işini görmez gibi, epeyce geniş bir fırça koleksiyonun var zaten:)
      130la ilgili yorumlarını bekliyorum:)

      Sil
  5. Burda marka kıtlığından The Balm'ın en istikrarlı müşterisi olan biri olarak diyorum ki Cabana Boy çok yakışmış! :) Tüm allıklarını topladım lakin onu almamıştım, şimdi sende görünce aşkım kabardı Allahtan kozmetik dietindeyim:)

    Buarada Mac paletindeki ilk sıradaki en son renge bayıldım ve demeden geçemeyeceğim Hot Gossip çok yakışmış:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiim! Ben ilk defa kullandım TheBalm'ı ve bayıldım! Üstten 5. renk mi? Patina:) Bu arada borçlarım biraz hafifleyince sana ufak bir paket yollayacağım:) sevgiler!

      Sil
  6. Cabana boy allığa tek kelimeyle bayıldım..Pembe allığım da var ama acaba ne yapsam ne etsem, kendime nasıl dur desem? bu arada üye olma işlemini hallettim..değerlendirmeye buyrun...
    www.cosmodemo.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. indirimdeyken 19TL'ye kaçırmayıp alın derim:) değerlendirmeye geliyorum:)

      Sil
  7. Ay cok hos olmussunuz :) fircalari da cok amacli kullaniyorsunuz ne guzel ben olsam sirf fondoten surerim hic alliga bulastirmazdim :/ bayiiLdiimm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederiim, bu 187'yi bronzer ve allıklar için çok seviyorum, sanırım bir tane daha alacağım:/ sevgiler!

      Sil
  8. hem çok sade hem çok güzel bayıldım:)

    YanıtlaSil
  9. You look absolutely STUNNING!
    Your new blush looks beautiful. I've heard wonders about The Balm - especially their eyeshadows. Apparently, they're even creamier than Lorac's.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Thank you Patricia!!! This is my first The Balm product ever and I'm in love so far! xx

      Sil
  10. görkem seni kıskanabilme hakkına sahibim,çok güzel makyaj yapıyosun kendine :)

    YanıtlaSil
  11. Pek yorum yapmam okuduğum bloglara ama seni okurken çok mutlu oluyorum ben ya! Çok soft ve fresh hissediyorum aynen senin gibi :)

    YanıtlaSil
  12. Görkem her yeni yazında mutlu oluyorum, çok hoşsun çok zarifsin çok freshsin...

    YanıtlaSil
  13. Görkemcim çok hoşşun ama benim sormak istediğim bir soru var:) Embryolisse nemlendiriciyi yabancı bloglarda falan surekli goruyorum. Diğer nemlendiricilerden farkı nedir? Yakında bir yurtdışı seyahatim olacak. Güzelse kapıyım birtane:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, çok teşekkür ederim öncelikle:) Perşembe sabahı Embryolisse kremin yazısı blogda olacak ancak kısaca söylemek gerekirse; cildiniz kuruysa hemen alın:)

      Sil
  14. merhaba, healthy mix serum türkiye'de satılıyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar,
      Bir ara vardı ancak artık yok. Hatta duyduğuma göre Healthy Mix serisi komple kalkıyormuş:(

      Sil
  15. selam, bu serum olanı değil de bourjois healthy mix kuru bölgeleri daha da ortaya çıkarmıyor mu sende? kuru ciltlisin diye biliyorum... bana yaramadı o fondöten :( hoş, zaten en açık rengi bile koyu kaldı bende. merak ettiğim haftada kaç kez peeling yapıyorsun?

    YanıtlaSil