Saç Bakım Rutini / Hair Care Routine (Turkish)





Herkese merhaba! Bugün, saçlarım için neler yaptığımı soran bir çok mail geldiği için ve üstüne Instagram'dan Asent adlı kullanıcının da isteği üstüne saç bakım rutinimi yazmaya, daha doğrusu videoya çekmeye karar verdim. Herkese iyi seyirler, sevgiler!


Instagram: gorkemkarman
yourfaceismycanvas8@gmail.com


YARIN / TOMORROW

- Çantamda Neler Var? / What's In My Bag?




Görkem Karman

23 yorum:

  1. Pantene'i merak ediyordum mutlaka alacağım :)
    Bu arada saçların çok güzel Görkemcim,ama keşke kestirmeseydinnnn o dediğim foto harikaaa *.*

    Görüşmek üzeere öpüyorum cok cok =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiiim:) O halini ben de özlüyorum ana böylesi daha sağlıklı, beyazım çıkmadan boyatmam artık. Öpüyorum:)

      Sil
  2. Pantene ürünlerine hep şüpheyle yaklaşıyordum, kullandığım pek çok ürünü hiç iyi çıkmamıştı. Bu ürün aklımda olsun :)

    Diğer önerilerin de aklımda... bir de tabii, ben boyamadıkça ya da kimyasal işlem görmedikçe saçların kendiliğinden de çok harika göründüğünü Çınar'ın doğumundan sonra geçen 1 sene içinde anladım. Bu bir sene saçımı önce omuzlarımda kestirdim. Sonra da yalnızca herhangi bir şampuanla yıkamama rağmen saçlarım o kadar sağlıklı ve kendiliğinden hacimliydi ki, inanamamıştım. Tabii ki ilk boyada tekrar o kuru haline dönüverdi.

    Yani, dışarıdan kozmetik ürünlerle saçın yapısını düzeltmek bana pek mümkün gelmiyor, zaten sen de aynı şeyi söylüyorsun. Beslenmeyle saç sağlığı çok ilgili. Maskeler vs en fazla kısa dönem bir yumuşatma sağlıyor ne yazık ki. Ve boya/kimyasal işlem yaptırıldığı sürece, dünyanın en iyi ürünü bile bana kalırsa o saça kalıcı bir yarar sağlayamıyor :)

    Bu konuda düşünmeye de sevk ettiğin için teşekkürler, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyorum! Ben Absolute Repair serisini de kullandım, yumuşatmak ve çabuk yağlandırmaktan başka bir işe yaramadı. Kesinlikle doğal saç, düzenli kesilen saç bakımlı saçtır. Öpüyorum çok:)

      Sil
  3. Ooops, bir şey daha, ama alakasız soru: ojelerinin markasını ve numarasını rica ediyorum. Koyu kiremit gibi duruyorlardı ve bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Flormar 320ymiş şimdi baktım, annemden aşırdıklarımdan haha! Sevgiler!

      Sil
    2. Hah, süper :)) Öptüm ben de!!!

      Sil
  4. Saç başlığını görünce hemen damladım tabii :)

    Çok keifle izledim videonu Görkemcim emeğine sağlık öncelikle. Her insanın saç tipinin farklı beklentilerde olduğunu düşünüyorum ben fakat Pantene konusunda hep elim rafa gidip vazgeçiyordum. şimdi denemeye karar verdim. Saç önemli.

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim:) Ben de Pantene ürünlerini ilk defa denemiş oldum bu kremle ve kuaförlerde satılan pahalı kremlerden bile daha iyi bence:)
      Sevgiler!

      Sil
  5. merhaba..

    babanın önerdiği şampuanın adını tekrar alabilir miyim senden video da anlayamadım da (:

    YanıtlaSil
  6. bende çok fazla kimyasal kullanmıyorum saç spreyi jöle daha da kötü yapıyor ya hele bakımsız çok uzun saçlarda ama bence biraz uzun saç yakışıyormuş size haksızlık etmeyn :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tamamen kendi rengine dönünceye kadar kestiriyorum, sonra uzatacağım omuzlarıma kadar:) çok teşekkürler:)

      Sil
  7. o dediğiniz piriorin mı anlayamadım tam ismi nedir eczanede mı satılıyor? fiyatı nedir? lütfen cevam verirsenız çok sevınırm. benım bloguma da beklerım makyajsizasla.blogspot.com sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet Priorin, eczanelerde bulabilirsiniz. Fiyatını tam hatırlamıyorum 8-9 ay oldu kullanmayı bırakalı, tahminimce 20TL filandı:)

      Sil
  8. biz sana teşekkür ederiz asıl her şeyini bizimle paylaştığın için :)

    YanıtlaSil
  9. bayılıyorum sana gerçekten, son zamnalarda takip etmekten en keyif aldığım kişisin, çok şaşırdım ürünleri görünce açıkçası ikisi de bloglarda hiç bahsedilmemiş ürünler ama sayende ikisinin de satış rekorları kıracağı kesin:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim:) ben son 1,5 senedir başka bir saç ürünü kullanmıyorum, çok memnunum gerçekten:) tekrar teşekkürler, sevgiler:)

      Sil
  10. gün içinde zaman bulamadım videoyu izlemeye ancak şimdi vaktim oldu. çok şaşırdım bu kadar az ürün kullanmanıza. kozmetikseverler özellikle de makyaj blogu sahipleri milyonlarca ürün kullanıyor genelde:) dıştan en pahalı ürünün bile işe yaramadığı konusunda size katılıyorum. çünkü saç deriden çıktıgı andan itibaren artık fazlalık keratin, yani cansız bi varlık haline geliyo. ne yapsan boş. önemli olan içten beslemek. saçlarım ince telli ve biraz hacimsiz olduğu için en hassas konudur saç konusu benim için. o yüzden rica etmiştim saç bakım yazısını. (ig daki asent benim:) ne kadar genetik, içsel olduğunu bilsem de saç bakımı araştırması yapmaktan kendimi alıkoyamıyorum :D

    bu arada blogunuzu çok begeniyorum.sizi takip etmeyi sevmemin en büyük sebebi cilt tiplerimizin çok benzer olması. benimde sorunsuz, sivilcesiz pürüzsüz bir cildim var ama derim ince ve nemsiz.koruyan bir yağ tabakası ise neredeyse hiç yok. yani iyi bakmadığım takdirde erken kırışmaya meğilli. bioderma nemlendiriciyi aklıma yazdım mesela şuan kullandıgım ürün bitsin onu da deniycem. makyaj zevkiniz, minimalistliğiniz de tam benlik:) ayrıca 91li olduğunuzu okuyunca çok şaşırdım ve daha bi kanım ısındı aynı yaştaymışız: en yakın iki arkadaşımla da aynı bölümde okuyorsunuz. belki tanıyor bile olabilirsiniz birbirinizi eğer son sınıfsanız:)
    blogunuz çok başarılı olucak eminim. ilk zamanlarında takibe aldıgım için de şanslıyım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabaa:) çok teşekkür ederim öncelikle:) ben 90lıyım bu arada:) son sınıfta değilim ne yazık ki ama belki isim olarak biliyorumdur?
      biotherm'in dediğim nemlendiricisi gercekten kuru ve ince deri için en mükemmel krem, deneyince ne demek istediğimi anlayacaksın:)
      tekrar teşekkürler, sevgiler!

      Sil
  11. argan yağı da güzel, kuaförüm bakım yapınca yumuşacık oluyor. keratin içeren formaldehit içermeyen şampuan bakıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. argan yağını çok duyuyorum ama bu yağ olaylarından hoşlanmıyorum:( bir gün bu problemi aşarsam deneyeceğim:)

      Sil