Maybelline Dream Lumi Touch Highlighting Concealer



Merhaba! Bugün beni aşırı şaşırtan bir ürünle karşınızdayım. Göz altlarımın aşırı mor ve tenimin ölü beyazı olduğunu hepiniz biliyorsunuz artık. Bu morluklara karşı açtığım savaşı hep kaybettim. Hiç bir kremdi, serumdu işe yaramıyor. Bunun yerine kabullenip kapatmak düşüyor bana. Bobbi Brown Creamy Corrector ve MAC Studio Finish Concealer'ımdan vazgeçmem. Kalın bir tabaka da olsa, başka türlü kapanmıyor göz altlarım. Ancak Garnier'ın Roll-on kapatıcısı da ince yapısına rağmen beni kapatıcılık konusunda şaşırtmıştı. Geçen günlerde öylesine çıktığım bir alışverişte rastegele bir drugstore markaya şans vereyim dedim.

Hello there! Today I'm showing you one product, that has recently surprised me! I have super dark under eye circles and a casper pale face, as you all know. I gave up on my hopes, I stopped looking for a solution and decided just to conceal them. The best way is to apply Bobbi Brown Creamy Corrector underneath MAC Studio Finish Concealer. It's a little bit thick but a perfect way to conceal. However, I wanted to give drugstore brands a chance...




Maybelline Dream Lumi Touch, klasik kalem formundaki likit kapatıcılardan. Ucundaki fırça olayını hiç hijyenik ve estetik bulmasam da, makyaj konusunda drugstore markaları hiç sevmesem ve güvenmesem de (Rimmel London'ın bir kaç ürünü hariç) bu ürün hakıkaten güzel bir ürün. Muhteşem mi? Hayır. Ancak 22TL'lik bir kapatıcıya göre hem corrector hem highlighter görevini gören, kalın formüllü, orta kapatıcılıkta bir ürün. Beğendim!

Maybelline Dream Lumi Touch is an ordinary pencil formulated liquid concealer. Although I don't like the brush head on the tip, ignoring the fact that I don't find it hygienic and I don't really like and count on drugstore brands, this stuff is good. Not perfect but for a 10$ product, that's under the budget, it does wonders. It's quite thick and provides medium coverage. I like!




Bendeki rengi 02, biraz sarımtırak duruyor ama göz altlarımın ihtiyacı olan renk tam da bu. Çok çabuk kuruyor ve pudrayla sabitlenmeye ihtiyaç duymuyor.

I have this in the shade 02, it looks a little bit yellow, but that's the exact color that my circles need. This stuff dries so fast and doesn't need to be set with powder!






Uygun kapatıcıyı seçerken; ten renginizle bire bir aynı olmasına bakmayın. Ben yüzüm kadar açık renk bir concealer alırsam göz altlarımdaki koyu halkaları aydınlatarak daha da belirginleştirmiş olurum. Bu yüzden önce, kendi rengimden 2-3 ton koyu, turuncuya çalan bir corrector yani düzeltici/silici ile halkaları tamamen gizleyip, kendi rengimdeki açık renk bir kapatıcıyla da aydınlatıyorum.

While choosing the right concealer; don't pick the color that matches your face color. If I pick a shade that's as pale as my skin tone, it will highlight my dark circles and make them look more horrible. Instead, I go for a shade that's 2-3 tones darker, almost orange, I correct my circles and erase them. Then I conceal and highlight with a bright, light concealer and finish off.


Herkese iyi haftasonları!

Happy weekend everyone! xx


Instagram: gorkemkarman
yourfaceismycanvas8@gmail.com




Görkem Karman

14 yorum:

  1. Ben de göz altı kapatıcılarını almayı ayrı bir seviyorum nedense:) buna da bi bakayım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de aynı şekilde:) Makyajımın en önemli adımı bence, ancak Bobbi Brown ve MAC'ten başka hiç bir markayı muhteşem bulmuyorum. :(

      Sil
    2. Bobbi brown corrector bende var memnunum mac de aklımda:)

      Sil
  2. bu ürün favorilerimden, hemen her gün kullanıyorum :) başta aydınlatıcı özelliği çok işime yarıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de beğendim açıkçası, drugstore ürünleri arasında en iyi olanı bence:)

      Sil
  3. Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Ne yaptıysam bi çaresini bulamadım o gözaltı morluklarının. Hala kabullenme aşamasına ulaşamadım ama ben =) Doğa da mutlaka onun da bi çaresi vardır gibime geliyor. Yaşadıgım şehirde bobbi brown'mış mac'miş bulunmadıgından garnier'ın roll on u işimi yarım yamalak görüyor. Yine de bekledigimin üstünde bi performans gösteriyor. Ama sen bu ürünü begendiysen alınıcaklar listeme ekledim ben =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Garnier Roll-On'u ben de beğeniyorum:) ancak bu ürün hakikaten baya iyi kapatıcılık ve kalıcılıkla geliyor. Eğer denersen mutlaka yorumunu duymak isterim!:)

      Sil
  4. Have been wanting to try this for a while, but I wasn't too impressed with the coverage the Bourjois one gave! Should maybe give this one a go! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. I agree! I love the formula but not the coverage of Bourjois! This one is def more coverage and a better formula with the better staying power:) xx

      Sil
  5. Lovely review! Will have to check this out when I see it!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Thank you Patricia!! This is a great concealer with the best coverage among the drugstore ones! xx

      Sil
  6. Cicilerimi satiyorum6 Ocak 2013 17:38

    Görkem hanım ozaman sizi yine şaşırtacak ama bundan kat kat güzel bir kapatıcı önereyim Lorealin (true match olanı değil) asansörlü ucunda bunda olduğundaki gibi fırçalı bir kapatıcısı var çok güzel,hem kalın yapılı hem dağıtılması kolay hem morlukları kapatması güzel hem de bobbi brown Mac markalarına göre uygun yapılı şiddetle tavsiye ederim :) son olarakta kat yeri yapmıyor bende sizin gibi süt beyazı tene sahibim ve açık numarasını kullanıyorum
    cicilerimisatiyorumm.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aklımda olsun, biter bitmez, (belki de bitmeden) deneyeceğim. Çok teşekkürler:)

      Sil
  7. Drug store urunleri neden sevmiyosun gorkem ? Cidden.bu gorusun beni cok uzdu drugstore olup cok guzel urunler var gayette basarilar bence hig. Pahali urunler illaki olmali degil bence. Sevgiler

    YanıtlaSil