Embryolisse Moisturiser / Nemlendirici!



Hellooooooooooooooo, siz bu satırları okurken ben dişçi randevum için hazırlanıyor olacağım. :( Bu kez dolgu yapılacak ve ben o iğneyi yemekten hala korkuyorum! Her neyse gelelim bugünün yazısına. Bugün yine ve yine sevgili arkadaşım İnci'nin hediyesi olan Embryolisse nemlendirimi tanıtacağım. Malumunuz ülkemizde olmayan ve yabancı makyaj artistlerinin favorisi olan bu kremi herkes merak etmekte. Ben şanslıyım ki İnci Paris seyahatinde kendine almış ve daha sonra cilt tipine uymayacağını düşünerek benim süper kuru cildime layık görmüş. Kendisine tekrar teşekkürler, öpücükler:)

Helloooooooooo there! I will be right on my way by the time you have this post! So wish me luck. :( Anyways, today I'm going to be reviewing the lovely Embryolisse cream, which was a gift from my lovely friend; İnci. She bought this in her last Paris visit and thought this would not suit her skin type and now, it's mine! 




Öncelikle paketin üstünde, kremin tüm cilt tiplerine uyumlu olduğu yazıyor. Aslında alakası yok. Cildiniz normal ve ya kuruysa bu krem sizde harikalar yaratacaktır, ancak yağlı, karma ve ya yağlanmaya ve akneye meyilliyse hiç yaklaşmayın derim. Ürünün paraben içermediğini hatırlatmadan edemeyeceğim. Gelelim yapısına, kokusuna, farkına ve fiyatına...

I must start by telling you that this cream is only for those with normal or dry skin. Although the packaging says it suits every skin type, I believe your skin might probably have acne, if you have slightly oily or prone to oily skin. So stay away from it, unless your skin is normal or dry! By the way it's paraben free. 




Bu krem neden bu kadar övülüyor derseniz, diğerlerinden farkını kısaca açıklayabilirim; incecik yapısına rağmen çok yoğun nem vermesi. Bepanthene kremi bilenler var mı bilmiyorum, ancak tam da onun gibi incecik, çabuk emiliyor. Aynı Bepanthene gibi güzel kokuyor, ancak ondan 10 kat fazla nem veriyor. Ben ilk defa Biotherm Aquasource Rich Cream For Dry Skin kremim kadar nem veren ve ondan daha ince yapıda olan bir kremle tanıştım. İnci, fiyatının 6 Euro civarı olduğunu söylüyor ve bu kremi daha da tapılası yapıyor. İlk çıkışımda koli koli alacağım bu kremden!

This cream's worth all the hype about it. It's so sheer but it gives the perfect amount of moisture. It smells amazing and it's only 6 Euros, which makes it even more wonderful. I'll keep purchasing it!


Türkiye'de yaşayıp da bu kremi elde etme, kullanma şansına sahip olan var mı? Yoksa tek şanslı ben miyim? Yorumlarınızı bekliyorum! Sevgiler!


Instagram: gorkemkarman
youtube.com/yourfaceismycanvas88
yourfaceismycanvas8@gmail.com


YARIN / TOMORROW

- Sigma P82 Fırça / Sigma P82 Brush



Görkem Karman

19 yorum:

  1. işte bu süper bir tavsiye, benim cildim de extra nemsiz hangi nemlendiriciyi sürsem yetersiz kalıyor, hemen fransaya gidecek birilerini bulmam lazım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bulamazsan da biotherm aquasource for dry skin'i denemelisin:)

      Sil
  2. İlk çıkışında bende isteyebilir miyim bu güzellikten :)

    YanıtlaSil
  3. Canım 6 değil 9€ bu krem yine çook uygun tabiki 75ml olduğunu da belirtelim.Ben bulurum sana bundan merak etme :)

    YanıtlaSil
  4. Heyo benim bekledigim yazı gelmiş ama suan karma ciltlere olmaz dedinya bittim ben:( Neyse gidersem yinede alıp deneyecegim veya bulusursak senden denerim:) Merak işte:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben sana testerını veririm, bakalım beğenecek misin:)

      Sil
  5. :) güle güle kullan :)
    yarın ki yazını merakla bekliyooruummm :))

    YanıtlaSil
  6. Biri de hani bana hani bana demiş ;))))) işine yaraması cok güzel. su biothermi bende denemeliyim .

    YanıtlaSil
  7. Thanks for this post! I had wanted to try this, but I have combination skin, so now I know this won't work for me!

    YanıtlaSil
  8. Selam,
    Bu kremi kullanıp bitirdiniz mi? Tavsiye edermisiniz? Cildim çok kuru ve ben yeni aldım ancak sabah akşam kullanmalımıyım yoksa farklı bir ürünle gece ve gündüz dönüşümlümü kullanmalıyım bilemiyorum.

    YanıtlaSil
  9. Ah tanrım! sonunda ince yapılı hemde tüp kıvamında krem buldum!!! Elbette Görkem sayende çünkü cildim kuru ve artık öyle bir duruma geldim ki ne yapacağımı şaşırdım! La Roche Posay kullandım dry skin için ve la roche un kokusundan ve bende oluşturduğu durumdan nefret ettim, hele ki babe den bahsetmiyorum bile -.- Biotherm veya Avene i de sevmiyorum bepanthol bile daha iyi gözümde :( Fakat sadece fransa da mı var? Ben kafadan 2 tane almak istiyorum ama nasıl nereden alacağımı bilmiyorum :( Bir fikir verirseniz çok sevinirim çünkü kime soracağımı bilemedim :( Sevgiler ^.^

    YanıtlaSil
  10. Ah tanrım! sonunda ince yapılı hemde tüp kıvamında krem buldum!!! Elbette Görkem sayende çünkü cildim kuru ve artık öyle bir duruma geldim ki ne yapacağımı şaşırdım! La Roche Posay kullandım dry skin için ve la roche un kokusundan ve bende oluşturduğu durumdan nefret ettim, hele ki babe den bahsetmiyorum bile -.- Biotherm veya Avene i de sevmiyorum bepanthol bile daha iyi gözümde :( Fakat sadece fransa da mı var? Ben kafadan 2 tane almak istiyorum ama nasıl nereden alacağımı bilmiyorum :( Bir fikir verirseniz çok sevinirim çünkü kime soracağımı bilemedim :( Sevgiler ^.^

    YanıtlaSil
  11. kuru ciltli iseniz Hidroten cremi de tavsiye edebilirim, eczanelerde alabilirsiniz.

    YanıtlaSil