(ÇEKİLDİ) NARS Laguna Giveaway! // NARS LAGUNA ÇEKİLİŞİ + BLOGUM 1 YAŞINDA!






TEŞEKKÜRLER / SPECIAL THANKS

Nice mutlu yıllara! Geçen yıl tam bugün açtığım blogum, büyüdü, 1. yaşını bitirdi! Geçen sene Roma'da bir sürü problemle boğuşurken, bilgisayarımı kucağıma alıp mutfakta bu blogu açtığım günü dün gibi hatırlıyorum. Yazmanın bana iyi geleceğini düşünerek ve kozmetiğin bir tutku olduğunu bilerek adım attığım bu işte ne kadar yol kat ettiğimi şimdi görebiliyorum. İstikrar kırıntısına sahip olmayan ben, 1 senedir aynı bloga büyük keyifle fotoğraflar, videolar çekiyorum. Yazılar yazıyorum, hayatımla ilgili şeyler paylaşıyorum. Bu benim için çok önemli ve çok keyifli bir süreçti ve ben bu süreçte yanımda olan herkese, tüm takipçilerime ufak bir teşekkür etmek istiyorum!

Happy birthday! My blog has grown up and become a 1 year old lady! I popped in to blogger world a year ago today, when I was in Rome, struggling with my problems and I remember putting my laptop on the kitchen table and got a blogger account. I didn't know it was the start of lots of friendships and good times. I want to thank all the lovely people, that have the same interest with me and patiently followed me and supported me with their comments and mails through all this time. So this giveaway is a thank you present for you!


Şartlara geçmeden önce ürünü neden faturasıyla birlikte koyduğumu söyleyeyim. Son haftalarda gelen bir kaç mailde, yaptığım 2 çekilişte de NARS ve Urban Decay ürünleri hediye ettim diye olacak ki, ürünlerin markalarını ücretsiz aldığım ve size onları hediye ettiğimi iddia eden bir kaç mail aldım. Ben 1,5 ay önceye kadar 13 takipçisi olan bir blogtum. Şu anda 300 küsür kişiyle yola devam ediyorum. Her şeyden önce Türk bir bloggerım ve NARS ve MAC gibi markaların bana bedava (?!!?!?!) ürün gönderip tanıtım yapmamı istemeyecek kadar büyük firmalar olduğunu hatırlatayım. Yine de herkesin içi rahat etsin diye kendi paramla aldığım bu ürünün faturasını da koyuyorum.

Before we head to the rules, I want to remind you that all the giveaway products or the products that I review on my blog are all purchased by me, with my money. I don't get any free products or PR stuff.

NARS LAGUNA BRONZER

NARS Laguna Bronzer! Daha önce şuradaki yazımda ve hatta şuradaki yazımda bahsetmiştim, bu benim favori bronzerım! Verdiğim sözü tutuyorum ve blogumda daha önce yorumunu yaptığım, sahip olduğum ve beğendiğim her ürünü tek tek çekilişle size armağan ediyorum. Tabii ki açılmamış paketinde:). Bu arada bir sonraki çekilişime bomba gibi geliyorum. Merakta ve takipte kalın. :)

NARS Laguna Bronzer! I've been raving about this product for almost 1 year and this is the best bronzer ever! By the way my next giveaway will be a bigger surprise for you!

ŞARTLAR / RULES

1) Blogumun izleyicisi olmanız! Aslında tek şart bu. Yani artı hak olayı filan yok, tabii ki bloglarınızda paylaşırsanız sevinirim ama kesinlikle katılım için zorunlu bir şey değil. Bu arada anonim yorumlar kabul edilmeyecektir.

- You have to be following my blog with your google account, blog or e mail adress! Anonymous comments are not accepted.

2) Sonuna size ulaşabileceğim bir e mail adresi ile birlikte, blogumun en beğendiğiniz ve eksik yanlarını, sayfamla ilgili neleri değiştirmek istediğinizi yorum olarak bu yazının altına bırakmanız. Herkesin tek bir yorum bırakma hakkı olduğunu ve çekilişin 12 Şubat, saat 22:00'de sona erdiğini hatırlatıyorum ve herkesi sevgiyle kucaklıyorum. 

- You have to write down a comment, telling me what things you like about my blog and what you would like to change about it. Each one can leave only one comment, with their current e-mail adress at the end of their comment. The giveaway ends at 10:00pm on 12th of February, 2013. Thank you all for following me and supporting me!


Instagram: gorkemkarman
yourfaceismycanvas8@gmail.com




Görkem Karman

376 yorum:

  1. İyi ki doğdun Your Face, My Canvas!!!

    Blogunun en en en sevdiğim yanları, muhteşem fotoğrafları ve sade dili! İçimi açıyor ve şimdiye kadar senden okuyup da aldığım hemen hemen herşeyden çoook memnun kaldım!

    Eksik tarafı dersen, hmmm, makyaj videosu! Hayır, doymuyoruz!

    İstikrarının, yazılarının, arkadaşlığımızın ve blgodaşlığımızın devamı dileğiyle...

    Happy birthday!!!!!

    Başak :)
    surdarcenciel@gmail.com

    YanıtlaSil
  2. Daha nice nice yıllara canım :)Blogunda en sevdiğim şey fotoğrafların ve de o güzel gülümsemen :) daha öncede söylemiştim.Sen gülmesen bile gözlerinin içi gülüyor resmen.Seni öyle görüncede benim içim açılıyor adeta :))
    Umarım daha uzun süreler burda olursun ve bizde senin bu tatlı sıcaklığından mahrum kalmyız. Mutlu yıllar :) Sevgiler hilal :D
    er_a_kon@hotmail.com

    YanıtlaSil
  3. Yeni yaşınızı kutlarım :)
    Blogunuzun en beğendiğim yani kaliteli görselleri :) Eksik taraf göremiyorum ben aslında.

    Blogumda paylaştım ayrıca;
    http://pekhanimpekhanimcik.blogspot.com/2013/01/cekilisler.html

    Twitterda da paylaşmadan duramadım :)
    https://twitter.com/PekHanimcik/status/292168923334451200

    YanıtlaSil
  4. İlk yaşınızı kutlarım umarım böyle devam eder.
    Blogunuzun sadeliğinden ve fotoğraf çekimlerinizden hoşlanıyorum. Bu cümlenin sonu benimle çıkar mısın a gidecek sanırım:P Neyse youtube kanalınızın da açılmasına çok sevindim. Daha çok video çekmenizi ve cilt bakımı hakkında daha çok ürün tanıtmanızı ve drug store ürünlerinden de denediklerinizi yorumlamanızı isterdim. Çok mu uzun oldu:)
    İzleyicinim zaten mailim:oylesinebiri66@yahoo.com
    Benim çekilişime de beklerim kitap seviyorsanız.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. nice seneler :) blogunun en beğendiğim yönü görselleri ayrıca senden okuyup aldığım bir iki ürün var:)
    asya.derman@gmail.com

    YanıtlaSil
  6. Yeni yaşın kutlu olsun!! eminimki uzun yıllar yeni yeni yaşlarını kutluyacağız.Bi kere çok hoşsun fotoğrafların muhteşem çok kaliteli beğendiğin kadar kullanıpta memnun kalmadığın ürünleride görmek isterim ve daha çok paylaşım yapmanı mesela ben senin memnun kalmana güvenip Bourjois Healthy Mix fondoteni aldım ve çok çok haklıydın. hediyen bloğuna yakışır bi hediye olmuş herkese bol şans

    cikolatatadinda.blog@gmail.com

    YanıtlaSil
  7. o çok merak ettiğim, sürekli bloglarda adının gectıgı "Görkemin bloğunu" bu cekılıs sayesınde buldum heheh :)

    hayatincoptenekesi@hotmail.com.tr

    YanıtlaSil
  8. Bende katılmak istiyorum.
    Blogumda da duyurdum hatta.
    Fotoğraflar hoşuma gidiyor.
    Eksik olarak degıl de sureklı kozmetık benı sıkıyor. Bıraz da kendı hayatınızdan bahsetsenız guzel olur gıbı gelıyor. Okul yasamı gelecek felan..
    http://guneykoreveben.blogspot.com/2013/01/cekilisler.html

    YanıtlaSil
  9. Blogunuzu bu çekiliş sayesinde tanıdım. Nice mutlu senelere, emeğinize sağlık.

    Malesef blogum olmadığı için paylaşamadım.

    eposta adresim: saygin.ozge@gmail.com

    YanıtlaSil
  10. Nice seneler!
    Bahar Filiz adıyla izleyicinim.
    Bitirdiklerim tarzı bir bölüm de yapabilirsin fazladan:)

    baharislamoglu@gmail.com

    YanıtlaSil
  11. daha önce hiç nars ürünü kullanmadım merak içindeyim
    begüm salurvan adıyla izleyiciniz oldum
    begum-salurvan@hotmail.com
    hadi hayırlısı=))

    YanıtlaSil
  12. İYİ Kİ DOĞDUN İYİ Kİ VARSIN YOUR FACE MY CANVAS...

    1-HEP BÖYLE KAL
    2-DEĞİŞME
    3-MUHTEŞEMSİN :)

    burcu.bilir@greyder.com

    YanıtlaSil
  13. Görkem ve yine harika bir çekiliş :))
    Sayfanla ilgili değiştirmen gereken bir şey aklıma gelmiyor ama makyajlarını seviyorum sana neyin yakıştığını çok iyi biliyorsun ve bunu yansıtıyorsun:) Bol bol görmeye devam ederiz umarım.
    Nars'ı hiç kullanmadım ama bir gün edineceğim :)
    Nice mutlu yaşlara.
    Sevgiler.
    melishhe@gmail.com

    YanıtlaSil
  14. Görkemcim Happy Birthday size:)blogunu ilk ürün yorumlarını ararken keşfetmiştim ve bayılmıştım. Fotograflar ve yalın tarzın ve kullandığın ürünler hep çok hoşuma gitti.
    Seni tanıyınca da çok çok mutlu oldum:)Seninle Paris Sephora'yı ve eczanelerini alan talan etmek istiyorum:)
    Ben eksik bir şey göremiyorum. Sende ne görsem alasım geliyor:) Laguna da dilek listemde biliyorsun bana çıkarsa bonus olur:)

    YanıtlaSil
  15. Ben bloğunu bir kaç ay önce kuzenimden (nymph at the lake) öğrendim ve o günden beri takip ediyorum. Bloğunun fotoğraf kalitesi ve ürünlerle ilgili paylaşımlarını çok beğeniyorum.

    e-mail: isoonco@hotmail.com

    YanıtlaSil
  16. bloguna kusur bulmak mı öyle bişey yok o kadar sade o kadar temiz ki başağın dediği gibi gözü yoran tek bir detay bile yok . Fotoğraflar mükemmel sen zaten yengeç burcusun bence bitmiştir:)

    Blogunun doğum günü kutlu olsun sen hep böyle yaz biz hep keyifle okuyalım

    makyajfircam@gmail.com

    YanıtlaSil
  17. Harikasın! Mutlu yıllar tabii bu arada.

    Ben de seni birkaç aydır takip ediyorum, favori bloggerlarımdansın. Zevklerimiz çok benziyor, güzel ve düzgün yazıyorsun, görsellerin de kaliteli. Makyajlarına bayılıyorum daha ne olsun. :) Hiçbir şeyi değiştirme, aynen devam et. :D

    Sevgiler. :))

    mente.mente@gmail.com

    YanıtlaSil
  18. Merhaba, izleyicinim.
    Katılmak için trilyonlarca şart koymadığın için teşekkür ederim.

    e-mail: cileklisut_200@hotmail.com

    YanıtlaSil
  19. Merhaba, ben çok yeni bir takipçinim.. Bloğunu ürün ararken keşfettim, açıkçası yazım dilin, fotoğrafların çok hoş, insan sıkılmadan okuyor.. Birde kllandığın ürünler çok zevkli ve kaliteli.. Bence eksik olan şey belki ürünlerin fiyatlarını da yazabilirsin diye düşünüyorum..

    Buarada bana instagramdan cevap vermen de çok incey bir davranıştı:))

    yolun açık olsun..

    Ekin

    ekin.ulku@polimek.com.tr

    YanıtlaSil
  20. İyi ki doğmuş blogun,en sevdiğim bloglardan birisi,hiç de Nars ürünüm yok,evrene güzel enerjilerimi göndereyim de bana çıksın,başarılar ve tebrikler sevgili Görkem.

    YanıtlaSil
  21. Yine bloguna yakışır bir çekiliş yapmışsın, blogun nice nice seneler görsün:) eksik yan göremiyorum ben gayet sade ve şık bir blogun var ama geçende gezinirken şunu düşündüm, keşke etiketler olsa aradığımı daha rahat bulmak için ama çokta önemli de değil ben tek tek sayfaları gezerek aradığımı buldum zaten:)

    Öperim:)

    makyaj7-24@hotmail.com

    YanıtlaSil
  22. Bloğunuzun yeni yaşını kutluyorum nice yaşlara:) hediye ise gerçekten istediğim bir ürün umarım çıkar:)
    es_3254@hotmail.com
    Ezgi

    YanıtlaSil
  23. İlk yaşınız kutlu olsun:)
    Blogunuzu yeni keşfettim diyebilirim. yazılarınıza ve fotograflarınıza bayıldım. sık sık paylaşım yapmanızı da çok sevdim. daha fazla video da olursa tadından yenmez herhalde. şanslı olmadığımdan çekilişlerden uzak duruyordum ama buna kayıtsız kalamadım:)

    bbeyaz02@hotmail.com

    YanıtlaSil
  24. merhaba :) izleyicin oldum.

    blogunla şu an bu çekiliş vesilesiyle tanıştığım için henüz bir yorum yapamıyorum. ilerleyen postlarda blogunu ve seni daha iyi tanımış olacağım.

    kardelen_6497@hotmail.com

    sevgiler...

    YanıtlaSil
  25. Ben en çok blog temanın sadeliğini ve fotoğraflarının kalitesini beğeniyorum. Annem makyaj ürünlerine bir hayli meraklı, yazılarını onla beraber okuyoruz genelde, o da çok beğeniyor. Nice nice yıllara olsun ;)

    YanıtlaSil
  26. nice yıllar diliyorum blogun için:)
    uzun zamandır bloğundaki yazıları zevkle okuyorum açıkçası eksik bir yönünü ben göremedim,belki günde 2-3 tane post hazırlarsan daha mutlu olabilirim çünkü senin yazılarına gerçkten bayılıyorum:)

    bu güzellikse bir süredir alışveriş listemde,bana çıkarsa çook sevinirim..

    duygu_uzundal@hotmail.com

    sevgiler..

    YanıtlaSil
  27. merhaba,
    nice nice yıllara ,daha nice 300'ler görürsün diyerek başlamak istiyorum, çok faydalı,sade ve net bir blogun var, her şeyiyle;fotoğraflarıyla,açıklamalarıyla,net yorumlarıyla izleyicilerini tatmin edebildiğini düşünüyorum,en azından beni ediyorsun:)bu paylaşımlarının sürekli olması da ayrı bir güzel bence,her gün beni blogger sayfasını açmaya itiyorsun:) sıcak yaklaşımın ve sempatikliğin de cabası,daha ne olsun? :)
    nars ürünlerini hep merak etmişimdir,ben de katılmak isterim..
    mail adresim: safiyedemir.4@gmail.com
    sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  28. Merhabaaa
    Bloglarda gezinirken sizin blogunuza rastladığımda en çok dikkat çeken şey fotoğraflarınızdı :) çok samimi ve insana enerji veren fotoğraflar gerçekten.Daha nice başarılar diliyorum.
    meryem_0944@hotmail.com

    YanıtlaSil
  29. Selam blogundaki resimleri ve yorumlarını beğeniyorum.Başarılar.
    kelebeketkisi39@gmail.com
    kelebeketkisi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  30. Görkemcim blogundan başak sayesınde haberim oldu ve o kadar çok sevdimki bir günde bütün blogu okudum:) sade ve yalın anlatımın ,içten ve samimi olman çok hoşuma gidiyor..fotografların süper..eksik yan göremiyorum ama biraz daha makyaj videosu olsa süper olur bence..kısaca hep böyle kal, dün ig de söylediğim gibi sen hep yaz biz hep okuyalım..sevgiler şebnem...e-mailim teksoz@gmail.com

    YanıtlaSil
  31. gulce-yalcin@hotmail.com
    blogunuzu izlemeye aldım ve inceledim.
    bnce postlarınızı ing. olarak da çevirmeniz çok hoş.
    sevgiler :)

    YanıtlaSil
  32. merhaba yine çok güzel bir ürünle karşımızdasın nice uzun senelere inşallah görkem hanım...
    blogunuzu srpilhan ismiyle takip ediyorum ve yazdıklarınız ilgimi çekiyor...
    Blogunuza etiket koyabilirsiniz o zaman bütün katagoriler yada markalar aynı yerde olmuş olur... :)
    Küçük sehirde oturdugum için böyle güzel şeylere ulaşmam çok zor o yüzden bana çıksın istiyorum ve beklemeye başlıyorum...
    iletişim adresim ise
    srpilhan@hotmail.com
    seviler...

    YanıtlaSil
  33. benim bu blogda en çok sevdiğim şey sadeliğin canım,benim çok hoşuma gidio rengarenk olmayışı,fotoğrafların da çok hoş çıkıyo gerçekten,tanışmasak da seni seviyorum ve her gün takip ediyorum :)
    tubaaesen@gmail.com

    YanıtlaSil
  34. Sevgili Görkem,
    bloğunun yaşı kutlu olsun,bu istikrardan vazgeçme,zevk alarak okuyorum.
    Bloğunun en sevdiğim yanı:içtenliği,fotoğrafların.

    sevgilerle
    Şenay
    senaycetinkol@gmail.com

    YanıtlaSil
  35. Canım blogunu yakın zamanda kesfettim ve çok çok beğendim gerçekten.Ürünler, anlatım, resimler, samimiyetin..Laguna bir süredir aklımda olan bi üründü, sevindim görünce:)Blogumdada duyuracağım en kısa zamanda.Tesekkürler..

    http://www.kraliceleoparus.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  36. Çok uzun yıllar paylaşımlarımızın artması dileği ile..Nice yıllara izlemek naip olsun :)


    Blog da br sene insan yaşı ile 15'e tekabül eder:P,
    emek vermek gayret göstermek,ilgilenmek için harcadığımız mesai buna değer bence..
    Hem zevklerimizi paylaşıyoruz
    Hem haberdar oluyoruz..
    Eğleniyoruz da :)
    Blog yazmaya başladığımdan beri tek eksisi cüzdanımdaki anlık hafiflemeler ama ona da değer:)

    Faturasını koymamamış olsan da inanırdım,diğer bloglarda da çokça görüyorum ismini;sana bunu yapmak zorunda bırakan kişilerin kötü niyetli olduklarını düşünüyorum
    Çok da güzel bir cevap vermiş oldun..Helal:)
    tekrar görüşmek üzere:)
    mail adresim:tanriver.z@gmail.com

    YanıtlaSil
  37. Yeni yaşın kutlu olsun:) Çok faydalı bir blogun var tebrik ederim :)İngilizce yazman çok hoş benim için çünkü İngilizcemi geliştirmeye çalışıyorum çok iyi oluyor:)
    Tam güzel bir bronzer aradığım dönemdi o yüzden bence çokgüzel bir hediye :)
    begumkara_@hotmail.com

    YanıtlaSil
  38. Merhaba,

    SİBEL ERGEN olarak takipçinim

    Bloğunda en beğendiğim durum görsellerin ve yorumların beni okurken sıkmaması ve en önemlisi yormaması yani bazı bloglarda yorumları atlayarak okumam gerekiyor ama sende her bir satırı yutasım geliyor diyebilirim.

    sevgiler,
    sibelergen55@gmail.com


    YanıtlaSil
  39. blogunun yeni yasi kutlu olsun Gorkem =) Blogunda yer verdigin urunler hakkindaki yorumlarina gercekten cok guveniyorum. Basin bulteni dolu bloglardan olmaman hosuma gidiyor. Hep boyle devam edersin insallah =)

    mystiquery@gmail.com

    YanıtlaSil
  40. görkemcim zaten izliyorum seni, blogunun duruluğunu seviyorum. açık, net ve anlaşılır objektif yorumlarına güveiniyorum. deneyip memnun kaldığın biri ürünü bizimle paylaşman ne güzel, bu bronzera aşık olduğunu biliyorum umarım senin kadar sevecek biri kazanır ya da ben kazanırım:))) herkese bol şans, nice yaşlara!!

    intern.docc@gmail.com

    YanıtlaSil
  41. Merhaba :)Bir yılı geride bırakmana çok sevindim.Takipçilerine de hediye vermek istemen çok hoş.Ben de izlemedeyim bundan böyle.Mail adresim dolapperisi@hotmail.com

    YanıtlaSil
  42. Mutlu sağlıklı uzun ömürlü yaşlara...paylaşımların çok severek izliyorum.umarım şanslı olurum..celik.ayse@windowslive.com
    Ayşe

    YanıtlaSil
  43. Öncelikle 1. yaşın kutlu olsun kozmetikle dolu nice güzel senelere :)

    Blogunun sadeliğini çok hoşuma gidiyor öyle karman, çorman temalardan hiç hoşlanmıyorum.
    Zaten miyop bir insan evladıyım teması karışık blogları okurken baya zorlanıyorum.:)
    Ve resimlerin net olması en beğendiğim yönlerinden birisi bence bir kozmetik blogunda resimler net olmalı.
    Yani resim çekilip konmuş olsun diye eklenmemeli senin blogunda bu özeni gördüğüm için daha bir ilgiyle takip ediyorum.

    Gelelim neler görmek isterim kısmına cilt bakım ürünleri diyeceğim ama zaten sen çok gençsin eminim çok fazla cilt bakım ürünü kullanmıyorsundur.
    Kullandığım krem, temizleyici, maske vs. varsa bunları yazarsan sevinirim.
    Bir de 7-24makyaj'cığımın dediği gibi blogunda markaları, ürün gruplarını etiketlesen herşeyi daha kolay bulabiliriz.:)

    Ve son olarak çekilişibi blogumda duyurdum sevdiğim bir blogdaşıma destek vermek benim için önemli:)

    http://morrmenekse.blogspot.com/2013/01/guzel-cekilisler.html

    Herkese bol şanslar :)

    morrmeneksee@hotmail.com

    YanıtlaSil
  44. mrb ben de çekilişine katılmak istiyoruuuumm :) bloğunun izleyicisiyim zaten.
    öncelikle bikaç bişey söylemek istiyorum ben ciddi bi blog takipçisiyim bi bloğum yok ama senin bloğunu da geçen urban decay çekilişinde keşfettim düzenli olarak bakmaya çalışırım.özellikle yorum atan herkese cevap vermen onlara yardımcı olmaya çalışman çok güzel bi davranış.ben en başta bi blogda bunları arıyorum samimiyet yani.oldukça doğal ve samimi buluyorum seni.böyle birkaç blog daha var severek takip ettiğim.hee bide şart şurt koymuyosun ya çekilişlerine ölüyorum bitiyorummmm :))) bloğunun yaşı kutlu olsun bu arada :)
    belginsamur@hotmail.com

    YanıtlaSil
  45. Süslü Günlüğü adıyla izleyiciniz oldum. Daha yeni izleyiciniz olduğum için blogunuz hakkında yorum yapamıyorum ama merak etmeyin en kısa sürede yeni paylaşımlarınızla sizi rahatsız ederim :)

    suslugunlugum@hotmail.com mail adresim.

    YanıtlaSil
  46. 1.yaşınız kutlu mutlu olsuun:)
    bende paylaştım,
    https://twitter.com/Susamsokagii
    susamsokagi-@hotmail.com
    izleyiciniz oldum

    YanıtlaSil
  47. merhabalar izleyiciniz oldum.özellikle blogunuzdaki kaliteli fotoğraflarınız çok hoşuma gidiyor.izlemeye devam:)
    mailim:sevilaydogantekin@hotmail.com sevgiler..

    YanıtlaSil
  48. MERHABA öncelikle 1.yaşın kutlu olsun daha nice güzellikleri bu blogta bizimmle beraber paylaşırsın inşallah :)
    izleyicinim -hayaldiniz
    twitterda takibe aldım ve paylaştım

    https://twitter.com/hayaldiniz/status/292223150182240256

    sevgiler hayal
    altasmetal@hotmail.com

    YanıtlaSil
  49. İyi ki keşfetmişim blogunu 2 aydır takip ediyorum:) İyi ki açmışsın-ki bir sürü şey öğrendim videolarından, ürün yorumlarından. Almak istediğim bir şey olduğunda ilk baktığım blog seninki. Fotoğrafların çok kaliteli ve özenli. Yazım dilini de çok beğeniyorum. Bence hiç bir eksisi yok blogun, fazlası var;)
    DAHA NİCE GÜZEL YILLARDA SEN YAZ, BİZ HEP OKUYALIM.

    mail adresim: yengecbacagi@gmail.com

    YanıtlaSil
  50. Merhaba,
    Blogunu yeni keşfettim.Kesinlikle beğendim.Fotoğrafların çok güzel ve kaliteli.Takipteyim Laguna'yı istiyorum.Ayrıca çekilişe katılmak için 10 yerden takip et,paylaş,bilmem ne yapistemedğin için teşekkürler.Benim bloguma da beklerim.

    YanıtlaSil
  51. Merhabalar..
    Ben de yeniyetme bir blogger olarak blogunun çok beğendiğimi iletmeliyim :).Merak ettiğim ürünler hakkında çok güzel görseller ve yeterli açıklama var,eline sağlık. 1. yılın kutlu olsun,darısı başıma :)

    -Blogunun takipçisiyim ve çekilişi blogumda paylaştım:
    http://witchinpurpleplanet.blogspot.com/2013/01/nars-laguna-isteyen.html

    brjyldz@gmail.com
    Burcu Yıldız

    Güzel günler..

    YanıtlaSil
  52. Nice nice yıllara Your Face, My Canvas ve muhteşem gülüşünle Görkem!
    Blogunun en beğendiğim yanları, muhteşem ötesi fotoğrafları,duru anlatımı ve ürünlerle ilgili doyurucu yorumları!Makyajlarda kullandığımız renkler ve tarzlarımız da benzer olduğundan senden okuyup da bu şehirde bulabildiğim ya da getirtebildiğim hemen her şeyi severek kullanıyorum:)(keşke cilt tipimiz de benzer olsaydı)!Eksik demeyim ama yakın çekim olan ve makyaj tekniklerini ,özellikle göz makyajı, anlatan makyaj videolarının artarak blogda bulunması beni çok çok mutlu eder.Yeni yaşını tekrar kutlarım...Sevgilerimle Seher...



    YanıtlaSil
  53. Merhaba Görkem,
    blogunla daha nice senelere:)
    izleyicin olmadan takip ediyordum blogunu,birçok blogda Görkem'in blogu diye ismin geçiyor ve ben buraya ışınlanıyordum,izleyicin olmadığımı yeni farkedip hemen takibe aldım:)
    Fotoğraf çekmeyi,güzel fotoğraflar görmeyi seven biri olarak sninkileri keyifle izliyorum(kirli çamaşır kutumuzun aynı oluşunun etkisi var mı bilemem:))
    Makyaj yapmaya başlayalı çok olmadı ve kalitesiz ürünlerle,yanlış yöntemlerle cildimi mahvetmek istemediğimden tanıttığın ürünler,yalın dilin çok hoşuma gidiyor,bir de yüzünü saklamayıp kullandıklarının olduğu gibi etkisini yansıtman da çok hoş:)
    eksik göremedim ama kategorilndirme olsa daha bi sevinirim:)
    mesela
    ALLIKLAR
    FIRÇALAR
    PUDRALAR
    CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ
    GEZİ YAZILARI/FOTOĞRAFLARI vs..

    Umarım hiç denemediğim Nars laguna benim olur,
    Sevgiler,
    (Emine B. ismiyle izleyicinim.)
    turkuaz024@hotmail.com

    YanıtlaSil
  54. Merhaba:)
    Zaten izleyicinim. Daha nice yaşlara:) Öncelikle belirtmeliyim ki her yönden harika bir blogun var, resimlerin kalitesi olsun, ürünleri ve makyajı anlatış tarzın olsun süper:) Sayende ürünler hakkında çok detaylı bilgilere ulaşıyorum, çok çok beğendiğin ürünleri alıp denemek için hemen not ediyorum:) Bunlardan biri de YSL göz kalemiydi, hemen almıştım:) Çekilişine ben de katılmak istiyorum, kazanan olmayı o kadar çok isterim ki:)
    asumanasuyumm@hotmail.com

    YanıtlaSil
  55. blogunuzun yeni yaşı kutlu olsun :)) takipçinizim..
    blogunuzda en çok sevdiğim şey fotoğraf çekimleriniz..makyajlarınız sade ama zarif...
    çok güzel bir hediye seçmişsiniz umarım şans güler ve deneme şansı yakalarım:)
    emaangelova@hotmail.com

    YanıtlaSil
  56. Merhaba çok yakın zamanda blog sahibi oldum.Yeniyim ancak senin gibi 1.yılımı dolduramadım daha :) Bende hediye etkinliğine katılmak,şansımı denemek istedim.Nars'n bronzerını kullanma şansım olmamıştı,umarım senin sayende sahip olmuş olurum:) Öncelikle izleyicin oldum.(GFC:Tuğçe Demir)

    Birde Twitter da etkinliğini duyurdum.
    https://twitter.com/tugcedmr92/status/292229849018404864

    Tuğçe Demir
    tqc.dmr92@gmail.com

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  57. İlk olarak blogunun 1. yaşı kutlu olsun zaten izleyicindim bi kaç çekiliş öncesinde keşfettim blogunu ve çok sevdim makyajlarını paylaşımlarını bence böyle devam etmen yeterli :) ayrıca şunu da çok sevdim insanların yorumlrına tek tek cevap veren blog yazarlarından birisin çoğu blog yazarı takmıyor ne üzücü..
    denemek istediğim ürünlerden biriydi umarım bana çıkar

    muyesser.omur@hotmail.com

    YanıtlaSil
  58. Merhaba, nice mutlu yaşlara bloglarımızla inşallah :D
    Ben en çok anlatımının açıklığını,netliğini ve sadeliğini beğeniyorum. Birde fotoğrafların çok başarılı..
    Herkese başarılar...
    shewgy@gmail.com

    YanıtlaSil
  59. merhabalar il yaşınızı kutluyorum.bloğunuzun elifsultan adıyla izleyicisiyim ve çok beğeniyorum..

    mail adresim elifferyalkyk@hotmail.com

    sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
  60. merhabalar.daha nice nice yaşlarınız olur insallah :)

    blogunuzun zaten izleyicisyim ve bana göre değişmesi gerek hiç bir şey yok :) ama bana göre fırçaları hangi ürünle kullandığını hangi bölgeye kullandığını yazarsan bizler için daha iyi olabilir :)

    herkese bol şans..

    aydsvs79@gmail.com

    YanıtlaSil
  61. Merhabalar blogunun izleyicisi oldum.

    Blogunu yeni tanıma fırsatı yakaladım.

    Ben oldukça başarılı buldum blogunu özellikle fotoğraflara bayıldımmmm :)

    Umarım şanslı kişi ben olurum :)

    Badiye Bal
    badiyebal@msn.com

    YanıtlaSil
  62. Merhaba oncelikle blogtaki resimlerin kalitesi cok iyi bunu çok beğeniyorum. Eksikte diğer bloggerlar için, bu resimleri nasıl bukadar iyi çektiğinle ilgili bir postun olmaması :P (Gerçekten bununla ilgili bir bilgilendirme postu yaparsan cok memnun olurum:)

    Sevgiler ! makeupbybgm@gmail.com

    http://makeupbybgm.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  63. Hello :)
    Happy birthday blog! I love your blog, it's a massive inspiration for me :) I hope my blog is just as successful after a year old! I love how your blog posts are in two languages, so it appeals to both English and Turkish speakers, I think that it is so thoughtful :) My favourite posts of yours are your 'weekend face' posts and 'face of the day posts' :) I love reading them!
    I follow you on instagram (I'm lellabellabeauty) and I love your photos that you post there :) you helped with my new blog name too! I can tell from your blog and instagram that you're a sweet and lovely person and I've not even met you!
    :)) xxxx

    Gabriella - lellabella-x.blogspot.co.uk
    gabriellaragno@googlemail.com

    YanıtlaSil
  64. Selam..
    İzleyicinim.
    Bloğunda en çok beğendiğim unsur makyajını,geçirdiğin bir günü fotoğraflaman ve gülmek sana çok yakışıo ;)
    Mail Adresim:merweerturk@gmail.com

    YanıtlaSil
  65. Merhaba,öncelikle nice senelere:)blogunun zaten izleyicisiyim,özellikle fotoğraflarının kalitesini,ürün yorumlarını ve makyajlarını çok seviyorum,blogunla ilgili bir kusur bulamıyorum,tek isteyebileceğim daha çok video:)Ayrıca çekilişin için seçtiğin ürünü de çok beğendim,çünkü Nars ürünlerini daha önce hiç denemedim,bu yüzden kendime bol şans diliyorum.
    Sevgiler
    kozmetikturu@hotmail.com

    YanıtlaSil
  66. merhaba,
    izleyicinim blogumda da paylaştım..
    http://she-rahikayesi.blogspot.com/
    tuba.uc@gmail.com
    Blogun harika;))aradığım herşey ilgi alanım burda artık burdayım..
    başarılar...
    sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  67. takıpcınım cok basarılı buluyorum sızı ismailim1981@gmail.com

    YanıtlaSil
  68. Merhabalar,
    Takipçinim. Öncelikle, bir fotoğrafçı olarak, ve bloğumdaki ürün fotoğraflarının kalitesine çok dikkat eden biri olarak, fotoğraf kalitene bayılıyorum. Işıklandırman ve odaklaman harika. Ayrıca, bir sonraki postt hangi gün ne yazağını söylemen çok hoş. Yazıların düzenlemesi ve başlık/metin sistemi o kadar sade ki hiç bir karışıklık yaşanmıyor. Negatif yön çok ciddi bi şekilde bulamadım. Hep böyle devam etmen dileğiyle...
    Mailim: beautygorenow@gmail.com
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  69. Blogunun tabiki takipcisiyim :) > simooos.blogs...
    simgem_sa@hotmail.com
    Aslinda blogunda begenmedigim bir seyin oldugunu dusunmuyorum. Cunku cok fazla sevdigim ozellik var diyebilirim. Mesela yaptigin her makyajda, kullandigin butun urunleri detayli bir sekilde bize yansitman cok ince bir davranis. Emek istiyor yani, ben usenirdim acikcasi :D Onun haricinde urun incelemelerini bi ayri seviyorum. Almak istemesem de alasim geliyor diyebilirim. Birkac tane aldim ve cok memnun kaldim. Bu yuzden cok tesekkurler. Dahasi guzel seyler iste. Seni seviyorum. Cok tatlisin, optuuum <3

    YanıtlaSil
  70. nice makyajlı yıllara!
    çektiğin fotoğraflar çok güzel en azından piksel piksel olmadıkları kesin.
    rumeysaejder@hotmail.com

    YanıtlaSil
  71. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  72. Nice mutlu seneler dileriz.

    Blogum olmadığı için paylaşamadım. Instagramdam takip ediyorum seni bloğunda güzel vakit geçirebileceğime inanıyorum.

    eposta adresim: hazel_candan@hotmail.com

    YanıtlaSil
  73. Ne zaman blogunu okusam gidip bu ürünü almalıyım veya evet bu ürün ben de var ve ben de Görkem'le aynı düşünüyorum diyorum. Tekrar söylüyorum, EssieButton.com u İngilizce seni kendi anadilimde takip ediyorum :)
    Seni uzun yıllar boyunca takip etmeyi diliyorum :) mutlu seneler :)
    Bu arada saçlarına bayılıyorum :P
    zynpmtll@hotmail.com

    YanıtlaSil
  74. selamlar!
    Nice guzel yillarina blogunun :) en begenerek takip ettiklerimden birisi bu blog. Ismini cok seviyorum 'your face is my canvas' :) bende cildin bir tuval ve makyajin ise bir sanat olduguna inaniyorum, gordugumde cok sevinmistim. Eksik yanlari aslinda yok sadece review yazilarinda fiyatlarida gormek isterim ve bu cekiliste sansimi denemek istedim!

    Email: ceydaakoglu@gmail.com

    YanıtlaSil
  75. merhabalar umarım bu sefer şans benden yana olur

    blogunda herşey gayet güzel ama bana biraz renksiz gibi geliyo yani mesela fonda gözü yormayan sade rahatlatıcı bi renk olabilir

    en sevdiğim özellik lafı uzatmadan ve türkçeyi aynı zamandada bunu 6 senelik bir ingilizce öğretmeni olarak söylüorum çok başarılı güzel kullanıyosun ikisini birbirine karıştırmadan yalın,sade ve kirletmeden gerçekten tebrik ederim umarım herkese örnek olursun bu konuda

    ayrıca katılan herkese bol şans

    niluferyasar@windowslive.com

    YanıtlaSil
  76. Merhaba ben Burcu bloğunu büyük bir zevkle takip ediyorum.Hergün işten gelip ilk yaptığım şey sen ne yazmışsın diye bakmak.Blogundaki makyaj fotolarını çok beğeniyorum ama birde yapılışının videosunu çeksen çok sevinicem.çekilişine katılmak istiyorum.Verdiğin ürün çok güzel.şimdiden teşşekkürler
    brcmtl@gmail.com

    YanıtlaSil
  77. merhaba; Nice yaşlara...
    blogunda en beğendiğim kesinlikle görsellerin...

    izleyicinim (ayna karşısında)

    aynakarsisinda@gmail.com

    YanıtlaSil
  78. Bloğunu takip etmeye başlayalı 3 hafta falan oldu sanırım, belki biraz daha fazla. Yeni yeni tanıdığım birisin yani benim için. ;) Yazılarını samimi bulduğum için okuyorum. Samimi ve neşeli. :) Makyajlarinda kullandigin renkleri çok seviyorum. Fotoğraflarına bayılıyorum. Ve seni bunlar için takip ediyorum. Sade, şık ve renkli bir izlenimin var bende. :)
    Ve evt, nars lagunayi da istiyorum. :))
    Mail: sincapppp@gmail.com ;)

    YanıtlaSil
  79. Selam..Bende birkaç kaliteli bulduğum blogu sıkı takip ederek (bunlardan biriside sizinki)kendimde blogger olmaya karar verdim. Ürün tanıtımınız ilgi çekiyor ve ben çok keyif alıyorum. Çekilişe katılmayı çok istiyorum..yeni çıktığım bu yolda umarım bana şans getirir.Kolay gelsin, sevgiyle kalın...
    dtokgoz71@gmail.com

    YanıtlaSil
  80. merhaba, öncelikle Türk bloggerlardan en beğendiğim kişilerdensin. yazılarının içeriği ve açıklayıcılığını seviyorum. aslında bence video işini geliştirmeli ve daha çok video çekmelisin. malum iyi türkçe video çeken çok az. çekiliş ise süper!
    gamzeisl@hotmail.com

    YanıtlaSil
  81. en sevdiğim bloglardan birisin , çok sık yazın girmen ise seni hergün takip etmemi sağlıyor. blogundaki her şeyi çok seviyorum :) denizzz kullanıcı adı ile takipteyim. denizdunisa@gmail.com

    YanıtlaSil
  82. Yeni tanıştığım ve çabuk ısındığım bir blog oldu seninki. Paylaştıklarının sıkı takipçisiyim ama yaşama dair şeyler de görmek isterdim doğrusu. Yani kitaplarla ilgili falan paylaşımların da olsa sevinirdim ama böyle de güzel. Takipçinim.
    Zarpandit-@hotmail.com

    YanıtlaSil
  83. çekiliş sayesinde tanıdım bloğunu artık sürekli takipçinim.
    daha nice yıllara :)
    hediye çok güzel inşallah şanslı kişi olurum :)
    handan_sevgiler_14@hotmail.com

    YanıtlaSil
  84. tannesiyle buluşma fotoğraflarınızı görünce geldim bloguna sevdim de valla:)
    blogunun izleyicisiyim. ayrıca daha nice yıllara :)

    gncataskiran@gmail.com

    YanıtlaSil
  85. merhaba görkem nice yeni senelere blogunla :) blogunda kusur eksik hiç birşey göremedim ben açıkçası uzun zammandır takipediyorum ürünlerin ve yorumların bilgilendirici tatlı gülen yüzün eksik olmasın
    http://mcalgn.blogspot.com/2013/01/your-face-my-canvas-nars-laguna.html
    mail:mcalgn@gmail.com

    YanıtlaSil
  86. merhaba, blogunu bir çekiliş duyurusu sayesinde buldum ve çok da sevdim, postlarının hepsi çok yararlı ve açıklayıcı umarım ben kazanırım :D
    coralsfashion@gmail.com

    YanıtlaSil
  87. blogunu geç keşfettim ama güzel oldu, çok tatlısın gerçekten =)

    mavidunyam6@mynet.com

    YanıtlaSil
  88. Uzun zamandır çekilişlere katılmıyordum ama buna dayanmam imkansız:)
    Yazılarını çok samimi buluyorum.Makyaj tarzında benim çok sevdiğim şekilde yaptığın için beğeniyorum:)

    sshaynabeauty@gmail.com

    YanıtlaSil
  89. özge uçar :) bloguna koyduğun fotografların kalitesini çok beğeniyorum :)eksiklik değil belki ama blogunun tasarımını değiştmelisin bence :)
    ozge_95_762@hotmail.com

    YanıtlaSil
  90. buse çakan,makyajların abartıdan uzak olduğu için seni takip etmeyi seviyorum ve her gün post atman harika bence
    busecakan@hotmail.com

    YanıtlaSil
  91. Görkemcim, blogunun 1. yaşını sımsıkı sarılarak kutluyorum. İyi ki yazmaya başlamışsın, iyi ki seni, güzel makyajlarını ve içten yazılarını tanımışız.
    Blogunu çok beğeniyorum; samimi ve net anlatımlarını, görsellerini, makyajlarını, videolarını, ürünlerini, koleksiyonunu, beyaz sepetini ve seni çok seviyorum.
    Blogunda etiketler olsa keşke ve o güzel güzel anlattığın ürünlerin yazılarına ihtiyaç halinde hızlıca ulaşabilsek... :)
    Çok güzel bir hediye seçmişsin, harikasın.
    Blogunda daha uzuuun uzuuun yollar mutlulukla yazman dileğiyle. Gelin makyajını da burada görmek nasip olur inşallah! :)
    hokibogiqe@gmail.com
    Sevgiler,
    Tannesi

    YanıtlaSil
  92. Yaptığın makyajları beğeniyorum o yüzden videolarını çekmeye başlamalısın bence artık :) Blogunun sevdiğim yanı ise fotoğraf çekimleri kaliteli geliyor, makyaj malzemelerini üzerine koyduğun beyaz şey(?)neyse daha hoş gösteriyor kesinlikle.Daha nice yıllara umarım :)

    hawaicupcake@gmail.com

    YanıtlaSil
  93. AAyyy hediyeye bakkk bayıldıımmm!! :) bana çıksın bana çıksın bana çıksın! :) Zaten izleyicindim. Blogunun en beğendiğim yani bol fotolu postlar yapıyor olman. Eleştirilecek bir yan ise göremiyorum ben :)

    gunlukmakyaj@gmail.com

    YanıtlaSil
  94. Takipci sayın gun geçtikçe artmasını diliyorum

    Yildz111@hotmail.com dan ulaşabilirsin

    Şevgiler

    YanıtlaSil
  95. Merhaba,
    Blogunu izlemeye aldım ayrıca kendi blogumda da duyurdum.
    Linki: http://locosmetico.blogspot.com/2013/01/baska-bloglarda-da-cekilisler-var.html
    Twitterda da çekilişinden bahsettim kullanıcı adım kozmetik_delisi
    Ben blogunu çok beğendim. Ürünleri ayrıntılı olarak anlatmışsın. Ayrıca fotoğrafları çok yakın çekmen benim hoşuma gitti.
    Benim bloguma da bekliyorum. www.locosmetico.blogspot.com
    Ebru Geçer
    ebrugecer@gmail.com

    YanıtlaSil
  96. nice senelere bol bol takipcin olmasını dilerim :) emelibk1987@hotmail.com

    YanıtlaSil
  97. Nice nice yıllara ve takipçilere canım
    blogun gün geçtikçe daha çok izleyici kazanıyor ve kaliteli içeriği ile severek takip ettiğimden bu beni mutlu ediyor.
    ben de varım tatlım

    kozmetikdeneyimleri@hotmail.com

    http://kozmetikdeneyimleri.blogspot.com/2013/01/2-guzel-blog-2-guzel-cekilis.html

    YanıtlaSil
  98. Merhaba zaten izleyicindim. Özellikle blogunla ilgili en sevdiğim şey fotograf kalitesi ve verdiğin özen. Gerçekten çok keyif alıyorum blogunda olmaktan. Değiştirmek istediğim hiç bir şey de yok :)
    Blogumda paylaştım

    http://alisverisvedigerleri.blogspot.com/2013/01/cekilisler-vol2.html

    ezgieerdogan@gmail.com

    YanıtlaSil
  99. biraz geç denk geldiğim bloguna ama iyi ki karşıma çıktı diyebilirim!
    ilgimi çok çekmeyen ürünlerin yazıları bile çok keyifli geliyor bana..
    daha nice nice senelere :)

    eda_nkb@hotmail.com
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  100. nihanguncu@windowslive.com

    Uzun uzadıya gereksiz yazılar yazmıyorsun.Her şey fotolar, yazılar, ürün detayları açık ve net.

    nice nice senelere

    YanıtlaSil
  101. Merhaba :)

    Bloğunuzu takip etmeye başladım ve gayet başarılı buldum.Fakat az daha renkli olursa göze daha hoş görülür diye düşünüyorum :)

    Facebookta duyuru yaptım. http://www.facebook.com/betul.yok.334


    sea---blue@hotmail.com


    Saygılar

    YanıtlaSil
  102. mrb ne kadar hoş bir hediye bu :)
    blogunuzu takibe aldım :)
    burcu leman karakuş
    brc-09@hotmail.com

    YanıtlaSil
  103. Gerçekten meyve veren ağacı taşlarlar buna inanıyorum ama iyi olanları da var unutma sakın =) mesela ben bloğunun ve youtube daki kanalının fanı olma yolunda hızla ilerliyorum =) yazıların arasında inan tekrar tekrar okuduklarım var bu sebeple bloğunun 1. yaşını yürekten kutluyorum umarım 11, 21.... yaşlarını kutlarsın =)

    nice seneler.. =)

    tugbakdag@gmail.com

    YanıtlaSil
  104. Malesef ki seni keşfetmem çekiliş sayesinde oldu ama yorumların çoğunu okudum ve anladım ki makyaja bu aralar bu kadar takmışken doğru yerdeyim:) Bende senin gibi çok bbeyazım bana çıkarsa bende senin gibi kullanırım:)

    rapunzelicee@gmail.com

    YanıtlaSil
  105. İyi dogdun iyiki bize bu bloğu doğurdun Görkem..Nice nice yaşlar diliyorum Yazılarını zevkle okuyorum. Bize seni takip edenlere yol gostermen hosuma gidiyor.Real firçalarla mesela senin sayende tanıştım ben. O kadar övdün ki sahip olmak icin can attım. Eksik yan dersen..Kesinlikle daha çok makyaj videosu derim.. Bol takipçili, uzun blog yılları diliyorum..
    aynurakdolun@hotmail.com


    aynurakdolun@hotmail.com

    YanıtlaSil
  106. woww hızla büyüyen başarılı genç bir blogger:)daha dün üye oldum ama bayıldım,farklısın...nice yıllara:))

    YanıtlaSil
  107. Görkem :)

    bence blog süper gerçekten değişmesni istediğim birşey var mı nmm belki daha cok makyaj videosu olabilir ama olmasa da blogunun sıkı bir takipçisiyim.samimiyetin çok hoşuma gidiyor üstelik aynı okulda ve aynı kuşaktan olmamız çok hoş. Umarım daha uzun yıllar kutlarız blogunu ! :)

    bucokmoda@gmail.com

    YanıtlaSil
  108. Daha güzel sorunsuz blog yılların olması dileği ile...

    Blogunu takibe aldım.

    Blogunun eksik yanlarını, neden sevdiğimi de blogunda daha da fazla vakit geçirdiğim zaman yazsam daha güzel olur. Hatta mail bile atarım kim bilir!

    Ablam blogunu takip ettiği için bende ettim aslında. Makyajı çok bilmem ama kazanırsam blogları okuya okuya öğrenirim bu gidişle :)

    lazanyaa@hotmail.com.tr

    sevgiler...

    YanıtlaSil
  109. Happy B-Day Your Face My Canvas Blog, Thanks soo much Görkem!!
    İyi ki o mutfakta bu bloga yazmaya başladın ve bıkmadan istikrarla devam ettin. Samimiyetin ve içtenliğinle en sevdiğimiz/güvendiğimiz bloglardan biri oldun. Eksik gedik bulamadım, daha çok post isteriz diyelim ;)) Blogunun doğumgünüyle başlayıp benim doğumgünümde biten bu çekilişin hediyeleri doğumgünü hediyem olur inşallah ^^
    Sevgiler,
    Işık. fesenay@gmail.com

    YanıtlaSil
  110. izleyicinim ve tek gözüme batan şey ingilizce ve Türkçe'nin çok iç içe girmiş olması, renklerle falan ayrılmış tamam da İngilizce en sonda olsa Türkçe kısım daha rahat okunabilir diye düşünüyorum,

    trendpinari@gmail.com

    YanıtlaSil
  111. Blog için Türkiyede ki prosofyenel bloglardan bir tanesi diyebiliriz :) Fotoğraflar,açıklamalar her şey çok güzel! Bence daha fazla kendi fotoğrafını çekebilir,farklı makyajlar yapabilirsin

    ebruesin@windowslive.com

    YanıtlaSil
  112. blogunu neden sevdiğimi zaten geçenlerde de yazmıştım ama bir daha yazayım.
    -ürün seçimlerin
    -hafif ama ağır makyajlardan kat kat daha güzel gösteren makyajlar yapman
    -ürünleri fotograflayışın. kameranın kalitesi ve ışığı kullanışın.. kesinlikle çok estetik ve profesyonal görünüyor.
    -blogunun genel olarak görüntüsü; punto, beyaz arka planın verdiği aydınlık hafiflik vs.

    gelelim değiştirmek istediğim şeylere; maykajları kendin yada biri üzerinde uygulayıp video çekmediğin için postların biraz yavan kalması:)

    sevgileeeer

    asenturk91@windowslive.com

    YanıtlaSil
  113. Merhaba çekilişte bende varım, blogunun izleyicisiyim. Severek takip ediyorum ve çok profosyonel olduğunu düşünüyorum.Daha çok video bekliyorum (:
    banuöz
    banu.199234@gmail.com

    YanıtlaSil
  114. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  115. Merhaba, çekilişine ben de katılmak istiyorum. :) Yeni izleyicin oldum, bu çekiliş duyurusuyla gördüm, sadece bu yazından anladığım kadarıyla bloguna gerçekten emek veriyorsun. :)

    nora.utopya@hotmail.com

    YanıtlaSil
  116. Görkem ve yine harika bir çekiliş
    Sayfanla ilgili değiştirmen gereken bir şey aklıma gelmiyor harikasın çünkü
    çilekkokusu adıyla seni izliyorum mail:stone9912@mynet.com

    YanıtlaSil
  117. Merhabalar. Blogunu yeni keşfettim. hediyen çok güzel. Benim bloga da beklerim:) Sevgiler.

    maivedigerleri@hotmail.com

    YanıtlaSil
  118. merhabalar,
    insanın sevdiği şeyleri yapması ne kadar mutluluk verici değil mi?
    işte senin blogunda ben " mutluluk ve özen"i görüyorum ..ve bu yüzden takip ediyorum.. iyi ki karar vermiş ve bunu gerçekleştirmişsin.. nice senelere..

    elif0568@gmail.com

    YanıtlaSil
  119. blogunda sadeliğini çok beğendim ayrıca çok samimi yazıyorsun :)
    kendi blogumda çekilişi paylaştım;
    http://kirmizirujpembeallik.blogspot.com/2013/01/cekilis-duyurusu-2.html

    selmin.sargin@gmail.com

    YanıtlaSil
  120. Mutlu yıllar Görkemmm :) blogunun tek eksik yani yaptigin makyajlarin resmiydi oncedende solemistim onuda yaptın zaten cok kaliteli ve zevkli bir blogun var başarılarının devamını dilerim :)

    uygur.vildan@hotmail.com

    YanıtlaSil
  121. Gorkem! Blogunun 1. yaşı kutlu olsun! Umarım hızla artan başarın devam eder! Sayende birçok güzel ürünle tanıştım, teşekkür ediyorum sana bu güzel blogu açıp,güzel fikirlerini paylaştığın için.Bu arada ben hem türkçe hem ingilizce yazmanı ayrı seviyorum.
    Nice başarı dolu yıllara :)

    selinkaradayi@live.com

    YanıtlaSil
  122. Bloğunuzu yeni keşfettim ve hem İngilizce hemde Türkçe olması çok güzel =)
    şansımı denemek istedim

    duman_shop@hotmail.com

    YanıtlaSil
  123. ilk yılın hayırlı olsun öncelikle :)
    blogunu seviyorum kaliteli fotoğrafların ve güzel yorumlarından dolayı.
    https://plus.google.com/111237444151934032190/posts/XMxzMtBDjoc
    mrs_mystery92@hotmail.com

    YanıtlaSil
  124. çok şansızım bu konularda umarım bana şanslı gelirsin :)

    bloguna bayılıyorum ve severek takip ediyorum bol bol makyaj yapıp bunları bizle paylaşmanı istiyorum.

    ayssatalar@hotmail.com

    YanıtlaSil
  125. blogunu yeni keşfettim ancak baştan sona okudum. nice uzun yıllara diyorum :) blogunda gerek ürün tanıtımları gerek fotd postları hepsini seviyorum :) sanırım bişey değiştirmek istemezdim blogunda gerçekten benim sevdiğim bir tarzda çünkü :)
    sparklingpeachy@gmail.com

    YanıtlaSil
  126. Nice nice seneleree :)) İnşallah 111. yıllarını kutlaman dileğiylee :)

    Bloğunda ne eksik ne fazla birşey gördüm.Özellikle hem İngilizce hem de Türkçe olması mükemmel bir özellik ayrıca resimlerin netliği ve makyaj postlarında ki samimi gülüşün harikaa :)

    Zaten her yerde takipteyim :))

    Blogumda duyurdum;

    http://kozmetikaynasi.blogspot.com/2013/01/cekilis-haberleri_18.html

    Twitterda duyurdum ;

    https://twitter.com/KozmetikAynas/status/292392343691227136

    kozmetikaynasi@hotmail.com

    Şimdiden hayırlısı olsun.Herkese bol bol şanslar :)

    YanıtlaSil
  127. Bloğunun yeni yaşı kutlu olsun. (: Öncelikle, seni çok uzun zamandır takip etmememe rağmen önceki çekilişlerinden dolayı aldığın maillerin çok saçma olduğunu düşündüğümü bilmemi isterim (ne cümle ama!). İnsanlar kötü niyetli. Sen kendini, bizler de kısmen seni bildiğimiz için o tarz yorumlara takılmadan yoluna devam etmeni dilerim. Değişmesini istediğim şeyse makyajlarını video olarak yapman. Sanırım bu tarz başka istekler de alıyorsun. Umarım bloğunun yeni yaşında bu konuya daha fazla yer verirsin.
    Herkese bol şans.^^
    nowaydown@hotmail.com

    YanıtlaSil
  128. merhaba blogunun izleyicisi oldum açıkçası uzun uzun herşeyi incelemedim ama gördüğüm kadarıyla kaliteli bir blog umarım izleyicilerin artar başarılar diliyorum ve çekiliş için şansımı denemek istiyorum :)
    mail adresim melis.karadenz@hotmail.com
    melis yılmaz adıyla izleyicinim

    YanıtlaSil
  129. happy new year
    izleyicinm güzel yazılara devam ve güzel çekilişlere
    blogumda duyurdum
    http://bengecemavi.blogspot.com/2013/01/nars-hediye.html
    şansım bol olsun napiyim ben istiyorum
    n.erisken@hotmail.com

    YanıtlaSil
  130. merhaba, blogunu yeni takip etmeye başladım kendini ve aileni çok içten samimi bir şekilde tanıtmışın her konuda da böyle devam etmelisin bence.. :) ben de şansımı denemek istedim bakalım hayırlısı :))
    ist_fb_07@hotmail.com

    YanıtlaSil
  131. izleyicinim. dofa dofa adı ile.
    http://dofadofa.blogspot.com/2013/01/2-guzel-cekilis.html blogda duyurdum.
    blogunu beğeniyorum. çok enerjiksin! fotoğraflarına yansıyor bu. mini videoların, ürün tanıtımların gayet güzel :)
    dofa_ olarak twitter'da takipteyim.
    oyleyse[at]gmail.com

    YanıtlaSil
  132. merhaba, izleyicinizim.

    blogunuzu görsel olarak beğendim, sade ve göz yormuyor ki bu çok önemli bir konu aslında.

    beğenmediğim tarafı demeyelim de bir eksilik olarak bu blogda ara kısmını göremedim, bb kremler hakkında yazınız var mı diye bakacaktım.

    blogunuzla yeni tanıştım o yüzden fazla eleştiri yapamıyorum, ilk izlenimlerim bunlar.

    yaseminyilman@gmail.com

    hepimize bol şans. :)

    YanıtlaSil
  133. ceyda çakmak
    muhlisceyda@hotmail.com
    şartlar tamam
    izleyicinim =)
    anlatımlara ve çekilişlere devam =)

    YanıtlaSil
  134. Teslime Altındiş
    teslaleli@gmail.com
    daha önce başka blooglarda duyduğum fakat bir tülü fırsat bulupda blogunu bulamayan ben yine tamda çekiliş olduğu zamanlarda karşılaşdıım blogla merhabalar bana ;)

    YanıtlaSil
  135. yeni yaşın kutlu olsun :)
    blogunla ilgili en sevdiğim yanı yazı tarzın. ne birkaç cümleyle geçiştirip içi boş yazılar yazıyorsun, ne de sadeliğinden ödün veriyorsun. bu yanını seviyorum. aynı zamanda kozmetik alışverişinde çok beğendiğim seçimler yaptığın için de takip etmeyi seviyorum, blogunda görerek aldığım pek çok ürünüm var hatta. eksik yönü ise uygulama videoları sanırım. aslında ben sevmem videoları fazla, ama daha önce video çekmiştin sanırım ve seri biçimde videonun hazırlanması ve diğer detayların postta açıklanması çok hoşuma gitmişti. bunlardan daha fazla istiyoruz :)

    sevgiler,

    madspepper@hotmail.com

    YanıtlaSil
  136. merhaba.
    bloğunda en çok beğendiğim şey fotoğrafların net ve anlaşılır olması,bunun önemli olduğunu düşünüyorum çünkü ürün almadan önce bakmaya çalışıyorum blog yorumlarına.eksik olansa bence makyaj videoları.çünkü makyajların sade ve şık oluyor:)
    hediye çok güzel olmuş bu arada kazanmayı çok istiyorum tabii bende.
    basak.zulfikar@hotmail.com
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  137. blogunun sadeliğini, fotoğrafların netliğini seviyorum. anlaşılır ve sade yazıyorsun bu da güzel :) son videoyu da sevdim. daha çok video-yazı hazırlarsan izlerim. ek olarak yorumcularının yaptığı yorumları dikkate alman ve tek tek yanıtlaman çok samimi bir davranış. sevmediğim şey yok blogunla ilgili, belki sadece fotoğraflarda bembeyaz parlak ışık kullanmasan daha iyi olabilir. sık güncellemen de blogunu iyi.

    gonnabeawoman@gmail.com

    YanıtlaSil
  138. olumsuz ne olabilirki sen kendini mutlu ederken mutluluğunu paylaşan bizlerde mutlu oluyoruz... emin ol güzell şeyler yapıyorsun.

    seri.meri@hotmail.com

    YanıtlaSil
  139. Bloğunu yeni buldum. İzleyicin oldum. Makyaj malzemeleri o kadar çeşitli ki birilerinin beğendiği ürünleri önermesi seçimimizi daraltıyor. Tabiki bu kişi sizin gibi kullandığı ürünün özelliklerinin tam farkında ise güvenilir oluyor. Vadedilenleri yapamayan ürüne boşa para vermekten bizi kurtarıyorsunuz. Teşekkürler. Çekilişte bende varım :)
    betus_80@hotmail.com

    YanıtlaSil
  140. Merhabalar. Ben de blogunu yeni keşfedenlerdenim. Blogunu pek fazla kurcalamak için zamanım olmadı. Ama baktığım bir kaç yazıların hoşuma gitti. Kendi hakkındaki gerçeklerin olsun, makyaj hakkında fikirler sunman hoşuma gitti açıkcası. Çekilişinede katılmak isterim.
    e mail adresim: cankurtaran.s@hotmail.com

    YanıtlaSil
  141. Bloğunuzu yazdan beri takip ediyorum , heralde bir blog açsaydım sizin gibi olmak isterdim. ve inanılmaz bir hediye için size teşekkür etmek istiyorum . artık hemen hemen tüm bloglarda görülen anlamsız reklamlara ve yazılara yer vermediğiniz için de teşekkür ederim . umarım hediyenizi kazanırım.
    elifecemyilmaz@hotmail.com

    YanıtlaSil
  142. Görkem'cim bloğunla beraber nice güzel mutlu yıllara ! Ben de bloğunu ilk keşfedenlerdenim. Tüm kalbimle söylüyorum ki senin bloğunun hiçbir eksiği yok! Eskiden resimlerini koymuyordun, artık koyuyorsun makyaj yaptıktan sonra.. enerji dolu, resim kalitesi en yüksek Türk bloglar arasında bence senin bloğun..

    Umarım bu hediyeyi de ben kazanırım :)

    pinarcelebi@gmail.com

    YanıtlaSil
  143. Blogunun en sevdiğim yanı bir konseptinin olması ve bu çizginin dışına hiç çıkmıyor olman. Nasıl ki makyajlarını basit, sade ama şık olarak tanımlar isem, aynı şekilde blogunu da bu niteliklerle tanımlarım. Bir eksiğin olduğunu ise düşünmüyorum. Şahsen ben okurken tam olarak beklediğimin karşılığını alıyorum.
    Hediyen içinse kime giderse gitsin ben yine de kendi adıma teşekkür ederim böyle küçük güzel alternatifler ürettiğin için.

    busra_karakas@hotmail.com

    YanıtlaSil
  144. Tabi ki izleyicinim ve katılmak isterim (:
    Bloğunla ilgili yorumlarıma gelirsek seni bir süredir çok beğenerek izliyorum özellikle ürün tanıtımlarını çok seviyorum, çok açıklayıcı ve bence objektif oluyor. Eksik bulduğum bir yön olarak değil de bir öneri olarak face of day makyajlarını nasıl yaptığını anlatan videolar çekersen çok mutlu olurum çünkü göz makyajı yapmayı yeni yeni öğreniyorum (: Bir de daha çok ürün tanıtımı ve arada drugstore ürün yorumlarını görmek isterim.
    Yazmaya devam et lütfen nice nice yıllara bloğunla birlikte (:
    Sevgiler
    gokyuzukokusu@gmail.com

    YanıtlaSil
  145. Thanks for this giveaway! It's superb <3
    I love your blog because you talk about products that i love or i want to try; yours photo is beautiful and the swatches look very realistic. At last, i love your Make up, very simple but sophisticated.
    Cheers from Italy

    nebraska.thesoundofbeauty@blogspot.it

    YanıtlaSil
  146. Öncelikle nice nice mutlu yıllar :) blogunun ismine de icine de bayılıyorum :) bu kadar güzel olur bir blog ismi ....
    Beğenmediğim hiçbirşeyi yok... Ellerine saglık.
    Laguna'yi çok merak ediyorum sayende :). Tam alacaktım çekiliş oldu. Şans bakalım ne olacak :)
    Zaten takip ediyorum. :)
    Mail adresim cetinb_k@yahoo.com

    YanıtlaSil
  147. mutlu yıllar!!!umarım bana çıkar çünkü senin tavsiye ettiğin her şeyden memnun kaldım!!
    meltem_gulay@mynet.com

    YanıtlaSil
  148. Blogunun izleyicisiyim, ayrıca çok içten samimi yazıyosun ki bu en büyük artın eksin yönün ise kesinlikle daha sık post atmalısın :) aylinserban@hotmal.com

    YanıtlaSil
  149. İzleyicinizim,

    Bloğumda paylaştım:) http://alicemakyajdiyarinda.blogspot.com/2013/01/cekilisler-2.html

    Yazılarınızı, samimiyetinizi özellikle de fotoğraflarınızın kalitesini çok beğeniyorum. Keşke ben de o kadar güzel çekebilsem tanıttığım ürünleri de izleyicilerime sizin kadar güzel yansıtabilsem.

    Ben de çekilişime beklerim bu arada :)

    aliceojelerdiyarinda@gmail.com

    YanıtlaSil
  150. Bloğunu severek takip ettiğimi biliyorsun zaten,uzun zamandır çekilişlere katılmıyordum ama buna kayıtsız kalamadım.
    Bloğunun en sevdiğim yanı,yazılarının çok içten olması,eksik olarak ise birşey bulamadım.
    busessmile@hotmail.com

    YanıtlaSil
  151. Merhaba, blogunun birinci yaşı kutlu olsun. Seni kısa bir süre önce keşfettim ve o gün bütün yazılarını bir çırpıda okuyup bitirdim.:)
    Fotoğrafların netliği çok hoşuma gidiyor. Tavsiye ettiğin ürünler genelde merak ettiğim ürünler oluyor, senden de olumlu yorumlar okuyunca dayanamayıp deniyorum ya da alıyorum.:) Bu arada ben de senin gibi bembeyaz tenliyim bu yüzden seni kendime daha bir yakın hissettim. Özellikle fondöten yazılarını severek takip ediyorum. Nice bir yaşlara diyor ve yorumumu burda sonlandırıyorum :)
    denizisbil@gmail.com

    YanıtlaSil
  152. Blogunuz çok kaliteli, zaten fotoğraflardan da belli oluyor. Az önce şöyle bir yazıya denk geldim, haberiniz var mı bilmiyorum ama;
    http://espiraa.com/gorkemkarman.html =)

    Nilgün Kahraman
    nilsuli@gmail.com

    http://nilsulinindunyasi.blogspot.com/2013/01/cekilisler_19.html

    YanıtlaSil
  153. merhaba ben de katılmak istiyorum. Blogunuz güzel fakat drugstore ürünlere de daha çok yer verirseniz sevinirim. Tabi ki kullandığınız ürünler hakkında yazıyorsunuz ama nacizane tavsiyem budur.
    eyireltia@gmail.com

    YanıtlaSil
  154. Gorkem iyi ki yapmissin bu blogu., nice guzel senelere;)Ne yazdigini yazcagini hep merak ediyorum.

    Blogun guzel taraflari
    - her zaman kaliteli ve guzel sunumlarla urunlerrini sunuyorsun.
    - urun yorumlarin cok faydali
    - bir de hep merak ettigim urunleri yapiyorsun;)
    -reklam kokan hareketler yok bu blogta,guveli ve samimisin:)

    eskiden makyaj resimlerin yok die yorumlar bırakıyordum,artık yuzundeki halini de gormek cok guzel..
    Daha fazla video koyabilirsin, ozellikle makyaj videolari gibi.
    Aslida blogunda sevmedigim hicbirsey yok;)

    pinar.isik@gmail.com

    YanıtlaSil
  155. Selam canım zülal demir adına izleyicin oldum çekilişe bende katıldım inş kazanırım. blogun güzel arkadaşlar zaten söylemiş onlara katılırım.Bu arada nice senelere canım
    zulaldemir71@gmail.com

    YanıtlaSil
  156. merhaba, izleyicin oldum, blogun çok keyifli,
    tuncmennn@gmail.com

    YanıtlaSil
  157. Merhaba bloğunuzun 1. yaşı kutlu olsun :) ben çekilişe katılmak istiyorum bloğunuzun takipçisiyim çekilişi de yayınladım. sonay1994@windowslive.com

    YanıtlaSil
  158. MErhabalar ! epeydir takipçin sade tasarımın ve öz tuttuduğun yazılarını seviyorum değişmesinden çok değişmemesinden yanayım :))
    Nars benim çok çok sevdiğim bir marka umarım şans benden yana güler

    edadiyorki@gmail.com

    http://kermitalemlerde.blogspot.com/2013/01/blog-hocamdan-izleyicilerine-jest-ve.html

    YanıtlaSil
  159. merhabalar,
    takipçinizim ve şansımı denemek istiyorum pek olmasa da:)sade,yokmuş gibi görünen makyajlarınızı ve yol gösterici ürün tanıtımlarınızı çok beğeniyorum:)
    sevgiler
    tugbakaraca90@hotmail.com

    YanıtlaSil
  160. merhabalar blogunuzu yeni gördüm ve takip etmeye başladım.Bu nedenle artılarını eksilerini bilemiyorum ama keyifle takip edicem :) ben de katılmak istiyorum mail adresim
    kaya.ozge.gazi@gmail.com

    YanıtlaSil
  161. zaten takipteydim bayılıyorum bloğuna çok temiz ve yalın buluyorum bu ürünü uzun zamandır denemek istiyordum bakalım şansım yerinde mi :)

    madmadamerocks@gmail.com

    YanıtlaSil
  162. https://twitter.com/Blog_alemi/status/292829765478535170
    merhaba malesef çekilişle keşfettim sni artık takipçinim blogun çok tatlı inceledim görsellerinin kalitesi harika !tebrikler daha cok büyür blogun umarım
    dimitrossi@gmail.com sevgiler


    YanıtlaSil
  163. blogunun izleyicisi oldum. genel olarak baktığımda düşük fiyatlı ürünleri pek tanıtmadığını gördüm. o yönde bi gelişme olabilir benim adıma. onun dışında gayet güzel. simgeyilmaz48@hotmail.com

    YanıtlaSil
  164. Merhaba zaten izleyicinim
    Blogun nice senelere be bi sürü izleyiciye ulaşsın
    Ben fotolarını seviyorum en çok
    Mailim guzinizgi@gmail.com

    YanıtlaSil
  165. nice seneler :)
    bloğunla yeni tanıştım.dakikalardır bakıyorum hiç bir eksik göremedim :)
    400. izeyicin olmak bana nasipmiş.
    hediye konusunda kesinlikle bahtsız biriyim ama bloğun izlemeye değer

    girlafikirgirlafikir@gmail.com

    YanıtlaSil
  166. Nice senelere Your Face,My Canvas.

    Uzun süredir blogunu izliyordum ama yeni takibe aldım açıkcası.Yalınlığını ve sadeliğini sevdiğim bloglardan biri.
    Tek Aşk A* adı ile takibe aldım.Artık daha yakından izleyebileceğim seni!Zaten google chrome'da yer imlerimde vardı blogun.Bir makyaj blogu canavarı olarak blogunun samimiliği,içtenliği ve yalınlığı çok hoşuma gidiyor.Ayrıca tanıttığın ürünler tam bana uygun ve beğendiğim ürünler.
    Eksik olarak benim için eksik bir yönü yok blogunun.Bunu içtenlikle söylüyorum.

    http://tekaska.blogspot.com/2013/01/cekilisleer.html blogumda çekilişi duyurdum,çorbaya bir katkım olsun!
    Sende beni takip edersen sevinirim bu arada,şu an olmasa da ileride makyaj blogu oluşumum olacak.
    mail adresim;bengubircan@hotmail.com

    Teşekkürler,Öpücükler! :**

    YanıtlaSil
  167. Merhabaa:))
    Blogunuzun takipçisiyim Sevgili Madam ismiyle.
    Genel anlamda blogu seviyorum; özellikle fotoğrafların kalitesini, yazı tipini ve kullandığınız anlatım dilini. Paragraf paragraf bir Türkçe bir İngilizce nedense beni rahatsız ediyor; fakat arada fotoğraflar da olduğundan bu duruma pek de çözüm olmadığının bilincindeyim. Bir de blog isminin yazı tipiyle genel yazı tipi pek uymuyor gibi.
    Sade bir blog,bir duruluk söz konusu; tam da sevdiğim gibi.
    Devamını dilerim, sevgiler...^^
    Aybüke Önen / sevgilimadam@gmail.com

    YanıtlaSil
  168. Selam,

    Bloğunun ilk yaşını kutlarım.Umarım daha senelerce devam ettirirsin. Severek takip ediyorum. Ben bloğundan genel olarak memnunum. Görüntüsü sade ve şık; yazıların samimi, akıcı ve kaliteli. Belki arada renk katmak için video da koyabilirsin.
    Çekilişin hayırlı olsun.

    synrismt@hotmail.com

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  169. merhaba izleyicinizimççblogunuza yeni geldim,kozmetik düşkünü birinin tek isteği daha çok ürün tanımı olur :)

    kampanyainsani@hotmail.com

    YanıtlaSil
  170. merhaba
    blogunu çekiliş sayesinde keşfettim ve bir kaç postunu okuduktan sonra hemen ıpodumun ekranına ekledim artık daimi takipçilerindenim :)
    öncelikle blogunun yeni yaşını kutlarım.
    blogunu takip ediyorum buda benim e-mail adresim :etzgi93@gmail.com
    sevgiler ezgi =)

    YanıtlaSil
  171. merhaba blogunun naked çekilişnden beri takip ediyorum. blogun tasarımının sade olması ve fotoğrafların kalitesi çok hoşuma gidiyor. tanıttığın ürünler de ilgi çekici. bir şikayetim yok :)) mail: kafein_full@hotmail.com (az önce farketmeden publishe basıp bir yorum yolladım sanırım)

    YanıtlaSil
  172. izleyicinim ve tüm yazılarını keyifle okuyorum. ekleyebileceğim bişi yok :)
    laguna ise oldukça merak ettiğim bir ürün.
    teşekkürler..

    kybelebasaran@gmail.com

    YanıtlaSil
  173. bloğu izlemeye aldım bronz makyaj adı ile.
    bloğumda da duyurdum.
    http://bronzmakyaj.blogspot.com/2013/01/your-face-my-canvas-blogundan-cekilis.html
    bloğu inceledim.bence böyle çok güzel.
    ozmim85@gmail.com

    YanıtlaSil
  174. Canım blogunu zaten çok severek takip ediyorum. Blogunun en sevdiğim yanı fotoğraflardaki kalite. Eksik bir yanını göremiyorum. Nice mutlu yıllara:)
    Sevgiler,
    Yelda

    yeldaninevi@gmail.com

    YanıtlaSil
  175. bu kadar kısa sürede bu kadar çok izleyiciye ulaşmış olmak kolay değil. gerçekten çok güzel bir blogunuz var. her gün güncellenmesi de biz okuyucular için keyif verici.
    nice yaşlara.
    mine_erbil@hotmail.com

    YanıtlaSil
  176. Merhaba, izleyicinizim. Kesinlikle fotoğraf çekimlerinize bayıldım. Sizi okuyup aldığım her üründen çok memnun kaldım, özellikle renkler birebir resimlerdeki gibi. Bende katılmak isterim çekilişinize. Blogumda duyurdum
    http://mervishko-mervishko.blogspot.com/2013/01/your-face-my-canvas-nars-laguna.html
    merwe.sahbudak@hotmail.com
    merve kayhan

    YanıtlaSil
  177. I am a new follower on GFC, and after browsing your blog and reading appealing posts, I can say my favorite aspect of your blog are your product reviews! I love hearing opinions and seeing swatches before buying new (especially expensive) products! I love how personal the blog is as well. you have a nice mixture of beauty posts and pictures/stories from your own life. Love the blog!

    ralee101@yahoo.com

    YanıtlaSil
  178. selamlar takipçinim avozgeay@yahoo.com

    YanıtlaSil
  179. Selamlar..Hülya Kaya olarak izleyicinim..çekilişi blogumda dururdum http://sayberk2327.blogspot.com/2013/01/your-face-my-canvas-nars-laguna.html

    ama blogun hakkında yorum yapmayı uygun bulmadı çünkü yeni izleyicinim..sanırım biraz incelemem gerekecek..

    Hülya Kaya
    kayahly2327@hotmail.com

    YanıtlaSil
  180. Blogunun yeni takipçilerindenim. Öncelikle herkesin yorumu gibi fotograflar çok güzel kaliteli görünümler zevk veriyor bakarken.
    Yorumlarınıda güvenilir buluyorum yazmak için değil gerçekten yararlı bilgiler veriyorsun. Belki biraz daha farklı markalar hakkında bilgi verirsin nakyaj malzemesi alırken neye dikkat edilmeli püf noktaları belki şu güzel fotograflarından biraz daha görebiliriz :)
    Sevgiler...
    darkgreenleyl@hotmail.com

    YanıtlaSil
  181. Şartsız çekilişlere bayılıyorum...Bloğunun sade teması ve anlatım dilini beğeniyorum..Nice doğumgünlerine :)
    nilgünm@gmail.com

    YanıtlaSil
  182. Merhaba blogunun izleyicisiyim tabii ki ezgi adıyla :) Hediye çok güzel umarım şaslı kişi ben olurum. Makyaj postlarına bayılıyorum ve severek takip ediyorum seni :) eezgitemiz@gmail.com

    YanıtlaSil
  183. Roxiehartt@ gmail.com
    Takipçinimmm...

    YanıtlaSil
  184. merhaba

    çok severek takip ediyorum.

    ssmyrnian@gmail.com

    sevgiler

    YanıtlaSil
  185. Selam:)
    Ben, blogunu bir kaç aydır takip ediyorum. En çok, makyajda tarzını kendime yakın hissettiğim için bu blogu seviyorum. Makyaj yapıp, yalın ve duru bir güzelliği yakalamak hiç de kolay değil bence, işte sen bunu başarıyorsun ve okuyucularına bunun yollarını gösteriyorsun. Daha nice seneler, böyle güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle...asliyunel@gmail.com

    YanıtlaSil
  186. Bir brozer mı?? Hem de nars mı :D ipekkonak1@gmail.com

    YanıtlaSil
  187. bloğunuzun yeni yaşı kutlu olsunn:)tarzınız çok hoşuma gidiyor
    bu ürünü çok merak ediyorum. benim olur inşallah:))
    merve_ayik@hotmail.com

    YanıtlaSil
  188. Wow! there are so many comments on here. I wanted to say happy belated birthday! Better late than never. I wish you a lot of success and happiness. You are doing a great thing for not only many Turkish women, but a lot of women worldwide. It's always refreshing to know that when we turn on our computers, we'll have a lovely post by you waiting for us to read. I send you many, many warm hugs.

    Love,
    Patricia

    PS: I might as well participate!

    What I love about your blog is its genuinity. It is just like you. Clean, fresh and natural. I love that it is bilingual and that the pictures are great quality.

    The only thing I would suggest is: make more in depth reviews about the beautiful products you have, and continue to be you, very loving and sweet! xxxxx!

    YanıtlaSil
  189. çok çok severek hatta bayılarak takip ediyorum
    umarım benim olur bencillik yapıyorum biraz ama :))
    sevgilerle Canan
    cymcmc@gmail.com

    YanıtlaSil
  190. Mrb
    Daha önceden takipçinizim
    GFN:undenied

    Blogunuzun yeni yaşı kutlu olsun:)

    High End markaları blogunuzda görmek güzel.

    et_hotmeyil.com@hotmail.com

    YanıtlaSil
  191. Sade,içten güzel bir blogun var:)) Çok yararlı şeyler paylaşmışsın fotoğrafların çok güzel ve çok tatlısın ben biraz geç keşfetmişim ama olsun daha öğrenecek çok şey var:) blogun yaşı kutlu olsun:))

    izleyicinim Ayşe Demirel:)

    ayse-gul_089@hotmail.com

    YanıtlaSil
  192. Burcu Akyüz21 Ocak 2013 23:38

    Blogunuzu çok yeni keşfettim ve keyifle dolaşıyorum. Kozmetikle yeni yeni ilgilenmeye başlayan biri olarak bütün o paylaştığınız ürünlerden alasım geliyor :P

    boorjoo@yahoo.com

    YanıtlaSil
  193. Selam !! Blogunun görselleri ve anlatım dilini çok beğendim . Umarım popülerleştikçe sadece reklam - tanıtım blogu olan diğerleri gibi bir yol izlemezsin :) Sayfa düzenin de ayrıca çok iyi , sayfanın her tarafında kötü renk-desen kombinasyonları -kötü renkli yazı fontları olmadığı için mutluyum . Sanırım tek eleştirmek istediğim konu blogunda yer alan cruelty free olmayan markalar :/

    Sevgiler ..

    houseofanka.gulsah@gmail.com
    Ciao !!

    YanıtlaSil
  194. Merhaba

    Bloğunuzun kesinlikle görselleri çok güzel. En beğendiğim kısımlarından biri de Türkçe'yi güzel kullanmanız. Göz yorucu bir tema olmaması da çok güzel bir ayrıntı. Benim de biraz - olarak düşündüğüm tarafı uygun fiyatlı markaların pek olmaması.
    Sevgiler :)

    fistik_sipahioglu@hotmail.com

    YanıtlaSil
  195. Selam, Çekilişine katılmayı ben de çok isterim blogunun izleyicisi oldum :) nice yaşlara diyorum

    andromedapers@gmail.com

    YanıtlaSil
  196. merhaba,
    izleyicin oldum. blogunun yaşı kutlu olsun.
    meralumeral@gmail.com

    YanıtlaSil
  197. slm fotograflarn cok hos cekılmıs ne marka kulanysn merak ettım :) herseyınden memnunum sayfanın :) cok hos
    ve gucum mrv_gcm@hotmail.com

    YanıtlaSil
  198. Merhaba..
    İzleyiciniz oldum..
    Blogunuzu yeni keşfettiğim için fazla bir fikrim yok ama incelediğim kadarıyla çok güzel ve özgün..
    Sevgiler..
    kitapokuozgurol@gmail.com

    YanıtlaSil
  199. Merhaba,
    Bloğunu yeni keşfettim, mac ürünleri ie ilgili araştırma yaparken buldum ve çok beğendim..
    Bloğunun güzel tarafı saymakla bitmez fotoğrafların yorumların vs.. herşey süper..
    Eksi yanları ise oldukça az.. Birincisi ürünlerin fiyatlarını da yazarsan biz okuyucu ve takipçiler için çok iyi olacak, ikincisi ise yine ürünleri nereden temin edebileceğimizi yazmanı rica ediyorum..
    Sevgilerle

    merve89zengin@hotmail.com

    YanıtlaSil