MAC Strobe Liquid Lotion



Herkese merhabalar! Geçtiğimiz günlerde MAC'ten aldığım bu ürünle kozmetik orucuma başladım. Kısmetse 1 ay boyunca hiç bir şey almamayı planlıyorum, çünkü son 1,5 aydır çok çok aşırıya kaçtım. Gelelim oruç öncesi son ürünüme. MAC Strobe Liquid Lotion.

Hello everyone! I promised myself that I'm not going to buy any make up for 1 month, as I've gone a little bit crazy for the past 6 weeks. Today I'm going to be showing you the last piece of my huge haul. MAC Strobe Liquid Lotion.




Tam olarak ne olduğunu hala anlayamadığım bu ürünü ben çok sevdim. Fondotenime çok az bir miktar karıştırıyorum ve ya fondotenden önce herhangi bir stippling brush ile aydınlık görünmesini istediğim bölgelere uyguluyorum. Kesinlikle simli olmayan, yalnızca çok aydınlık ve pembe gümüş bir sedef veren bu likit ürünü çok çok beğendim. Daha önce NARS'ın likit aydınlatıcısını alıp kullanamamıştım, ama bu kesinlikle simli değil ve alerji yapmadı.

I still couldn't figure what this product exactly is but I'm enjoying it. I mix a tiny amount of this with my liquid foundation or apply it on my face with a stippling brush right before I apply the foundation and it gives me a really gorgeous, natural, healthy glow. It's absolutely free of shimmer and sparkles. It's just brightening with a pink-silver effect. 




Ürün 50ML ve MAC Fix + ile aynı, saydam, ancak boyut olarak küçük ve pompalı bir şişede geliyor. Yukarıdaki fotoğrafta iki ürünün boyut karşılaştırmasını görebilirsiniz zaten. Gelelim ürün hakkında önemli bir kaç bilgiye. Öncelikle fiyatı. Ben kendisini Şaşkınbakkal, Bağdat Caddesi'ndeki MAC'ten 88TL'ye aldım. Yarısından fazlasını ödeyen kardeşimi de tekrar kutsuyorum, canım Buket'im. :) Kokusu biraz tuhaf ama benim hoşuma gitti, hafif tropik gibi. Doğal yoldan aydınlık ve sağlıklı görünmek isteyenler için mükemmel, ancak NARS ve MAC'in diğer highlighterlarındaki o ışıltıyı bundan beklemeyin. 

The product is 50ML and comes in the same opaque tube with MAC Fix +. It also has a pomp. You can see the comparison of Strobe Liquid and MAC Fix +. This stuff is 31$ on MAC Usa's website. I think it's worth it as you need only the tiniest amount and it will last you so long. If you like shimmery highlighters like The Balm, MAC MSF and NARS Albatross, don't go for it.




Önemli nokta yalnızca bu kadar ürün kullanmak ve bu ürünü haftada 3 kezden fazla kullanmamak, çünkü içerisindeki vitaminler cilde aşırı yüklenirse akne ve ya farklı reaksiyonlar oluşturuyormuş. Uyarmadan geçmeyeyim dedim. Ürün kuru ve alerjik cildime dokunmadı, aksine iyi geldiğini düşünüyorum. Mağazada bir de Liquid Cream vardı ama o nemlendirici krem formunda, daha kalın yapıda ve daha vitamin yüklemeli olduğu için almadım, onun da fiyatı aynıydı. Son olarak ürünün çok yağlı hariç her cilt tipine uygun olduğunu söyleyerek sizlere elime dağıtılmış halinin fotoğraflarıyla bırakıp bugünkü yazımı sonlandırıyorum. Herkesi sevgiyle kucaklıyorum!

The point is that; you should use only a pea size amount of this and not use it more than 3 times in a week, as it's filled with lots of vitamins, it might break you out or cause acne. This stuff is actually good for my super dry and allergic skin and it's also suitable for all skin types, except for the very oily ones. Now I'm going to leave you with the swatches of this and wish you a very sweet day! Love love!






Instagram: gorkemkarman
yourfaceismycanvas8@gmail.com


Yarın / Tomorrow

- Ocak Favorileri / January Favorites



Görkem Karman

17 yorum:

  1. Görkem'cim, ben iki sene önce almıştım bu ürünü, 6-7 ay boyunca her gün de kullanmıştım :) Ben, oradaki MUA'nın önerisiyle, fondöten ya da pudradan önce fondöten fırçası ile tüm yüzüme geçiyordum; üstüne ne uygularsam uygulayayım, şahane ve aydınlık bir görünüm evriyordu. Zaten ışıl ışıl, simli değil dememe gerek yok, harika görünüyordu cildim! Bende her gün kullanmama ve cildim karma olmasına rağmen sivilce de yapmamıştı. Sahi, ben neden yeniden almıyorum acaba bu ürünü? :)))

    Güle güle kullan!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de 3 gündür üstüste kullanıyorum, cildimde öyle akneye yol açacak boyutta bir nemlenme filan olmadığı için her gün sürmeye devam etmeyi düşünüyorum:) Bence de yeniden al, çok çok güzelmiş çünkü:)

      Sil
  2. AY BEN BUNU KESİNLİKLE ALMALIYIM!

    Dedi bir Bengisu, bir yerlerde...

    Evet evet artık YSL'e gelen zamla ben ya Chanel ya MAC der oldum. MAC de ne yapsa bir de sende görünce alasım geliyor! Tam hayal ettiğim ışıltı bu, "kaliteli ışıltı" diye adlandırabileceğimiz türden :))
    Çok çok sevdim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bengisu gidip bu ürünü hemen almalı! MAC apayrı bir dünya, girdin mi çıkamıyorsun. Dediğin gibi kaliteli ışıltının tanımı bu:)

      Sil
  3. Gorkemcim ben 3. Siseme geldim bu urunde. Daha onceleri ilk aldigimda ben de her gun normal nemlendirici gibi kullaniyordum ve hic problem yasamamistim. Gecen sene aldigimi ise onerileri dinleyerek daha az kullaniyorum. Strobe u da var ben de onun isiltisi biraz daha yogun gibi onu arada bir vitamin bombasi olsun diye kullaniyorum. Belli araliklarla donup dolasip aliyorum demek ki ben bunu seviyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok sevdim ya, keşke daha önce alsaymışım:)

      Sil
  4. Bu urun bir bende sivilcelenme yapmıs galiba. Çok ağır geldi yapısı bana sevemedim :( Görkemcim buarada sınavların ne zaman bitiyor canım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok akıcı ve hafif aslında ama MAC'teki makyaj artisti bana bunu haftada 3 günden fazla kullanmamamı, yoksa sivilce yapacağını söyledi. Belki de ondandır? Sana mail atıyorum ben şimdi:)

      Sil
  5. yarın mac e uğrayacaktım notumu aldım mutlaka deneyeceğim. güle güle kullan :))




    www.buneguzellik.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiim:) Deneyip de alma olasılığınız çok yüksek:)

      Sil
  6. This is so pretty! I had never heard of it, so thanks for sharing as always. Does it also work as a highlighter? It slightly reminded me of Benefit's High Beam, but this one comes in a bigger bottle and it has vitamins, whereas High Beam doesn't. Interesting...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. It's actually a very natural looking, vitamin filled highlighter. High Beam is also liquid and light but this one has no shimmer, just a sheen! :)

      Sil
  7. Tam aradığım şey işte. Teşekkürler paylaşımın için!

    Sevgiler

    Seçil

    YanıtlaSil
  8. Ben testerini almıştım ve fondotene karıştırarak kullandım. İlk olarak bunu sürüp de üzerine fondoten geçince etkisi anlaşılmaz, kapanır gibi gelmişti.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben iki türlü de beğendim ama fondotenle karıştırınca ışıltı biraz daha fazla oluyor:)

      Sil