AFFORDABLE EYESHADOW PALETTES, UYGUN FİYATLI FAR PALETLERİ!




Hello! Today's post is about some affordable eyeshadow palettes. I know not everyone should want to spend her money on MAC palettes, or NARS or any other high street brand. So this post is guiding you to beautiful colors with a really really cheap price! Here we go.

Merhaba! Bugünkü post uygun fiyatlı far paletleri hakkında olacak. Herkes tüm parasını MAC ve ya NARS gibi pahalı markaların paletlerine harcamak istemeyebilir, işte bu yazı onlar için! Size çok komik rakamlara onlarca renk kazandıracak paletler için yazının devamını okuyun!





ELF (EYES LIPS FACE)

ELF is the cheapest alternative for brushes and palettes. This one above is a 100 colors eyeshadow palette. You can check it out or directly purchase the palette through THIS link.

ELF tüm makyaj fırçaları ve paletler için en ucuz alternatif. Üstteki fotoğraftaki palet de 100 renk içeren bir far paleti. Ürünü incelemek ve ya direkt olarak sipariş vermek için BURAYA tıklayabilirsiniz.





BH COSMETICS

BH COSMETICS have so many cheap and good quality eyeshadow palettes. You can check them all with THIS link.

BH COSMETICS'in bir sürü uygun fiyatlı far paletleri mevcut. BURADAN bakabilirsiniz.


AND THE OTHER 3; (Click the brands' names for the websites)
Diğer 3 markanın web siteleri için markaların üstüne tıklayabilirsiniz.





Görkem Karman

3 yorum:

  1. Çok güzel bir bilgilendirme olmuş,teşekkürler.Benim merak ettiğim birşey var COASTAL SCENTS Amerika menşeili sanırım buraya gönderiyorlar mı ürünlerini bir bilginiz var mı acaba.Siz daha önce aldınız mı ya da alışveriş yapabilen var mı bildiğiniz?Malum konu kozmetik olunca bir tereddüt oluyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, öncelikle teşekkür ederim:) Coastal'ın paletini sipariş etmedim ben de gümrük korkusuyla. Alırsam korktuğum için İtalya'ya göndertip ordan alacağım sanırım. Yardımcı olamadığım için üzgünüm:(

      Sil
  2. Teşekkür ederim.Çok yardımcı oldunuz aslında.Doğrudan şipariş eden kimsenin olmadığını bilmek de önemli birşey değil mi:) Alacağımızda her ihtimali göz önünde bulundurmak adına...

    YanıtlaSil