MAKE UP FOR EVER TÜRKİYE'DE !!!



Bugün Taksim Demirören'deki Sephora'ya girdiğimde karşılaştığım manzara!!! MAKE UP FOR EVER, uzunca bir zamandır Türkiye'ye gelmesinin hayalini kurduğum markalardan ilki! Sürekli yurtdışından sipariş vermek ve ya ürünlere sahip olmak için seyahat etmeyi beklemek zorunda değiliz artık. 

Öncelikle biraz MUFE'dan bahsedelim. MUFE 1984 senesinde Paris'te Dany Sanz'in butiğinde satılmaya başlamıştır. Ürünler özellikle ünlüler tarafından ilgi görünce marka büyümüş ve ürün skalası genişletilmiştir. Günümüzde Kim Kardaishan, Olivia Wilde, Katy Perry, Britney Spears ve Nina Dobrev başta olmak üzere bir çok ünlü isim tarafından tercih edilen HD Foundation MUFE'ın en çok satan ürünlerinin başında yer almaktadır.

Keşke takma kirpikleri de Sephora'larda satışa çıksaydı diyor sizlere en sevdiğim MUFE ürünlerini tanıtıyorum. Umarım en yakın zamanda gidip bir kaç ürünü deneme fırsatınız olur!




Make Up For Ever HD Foundation ünlü isimlerin %90ının tercih ettiği fondoten. İnce ve yağsız yapısıyla inanılmaz bir performans sergiliyor. Kapatıcı özelliği çok yoğun ve HD kameralarda zoom yapılmış halde bile tenin pürüssüz görünmesi için özel formülize edilmiş.Tek kelimeyle müthiş. Bir kaç ay önceki favori fondotenlerim arasında göstermiştim zaten.




Make Up For Ever Aqua Eyes Kohl sahip olduğum en siyah göz kalemi değil ama gözün içinde en uzun süre duran kalem diyebilirim. Bir senedir kullanıyorum ve çok memnunum.




Make Up For Ever Aqua Liner ise bir kaç önceki postumda akmayan eye linerı buldum diye yazdığım liner. Gerçekten muhteşem. Banyoda bile akmayan tek eyeliner. Jel eyeliner ve açılı fırçalar sizi korkutuyorsa ve kalıcılık aradığınız şeyse bunu kesinlikle denemelisiniz.







Görkem Karman

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder