KOYU GÖZ ALTI HALKALARINA SON !!!



Göz altı morluklarına geçici değil kalıcı çözüm için yapmanız gerekenler adım adım bu yazının devamında! İlk olarak haftada bir uygulayabileceğiniz ve kalıcı olarak etki eden adımdan bahsedelim. Elma kabuğunun renk açıcı etkisi olduğunu biliyor muydunuz? Yeşil elmanın kabuğunu ince olarak soyup göz altlarınızda 15 dakika kadar bekletebilirsiniz.





Daha sonra elmanın teninizde bıraktığı suyu bir peçete yardımıyla silip kullandığınız göz altı kremini ince bir tabaka halinde yaymanız gerekiyor. Bir kaç dakika sonraki adım ise Watsons'dan bulabileceğiniz Garnier'ın Kafeinli Göz Altı Roll-On'unu masaj yaparak göz altlarınıza uygulamak. Fiyatı ise yalnızca 11 TL.





Tedavi kısmı bitti, şimdi geldik işin kapatma kısmına. Göz altı çok mor olanlar bilir, bazen kapatıcı bile koyu halkaları yok etmeye yetmez. Bu yüzden kapatıcıdan önce daha kuvvetli etkisi olan bir ürün uygulamanız gerekir. Size 3 senedir kullandığım Bobbi Brown Creamy Corrector'ı tavsiye ediyorum. Concealer değil corrector diye geçiyor. Kapatıcınızı uygulamadan iki dakika önce yüzük parmağınızla dağıtmalısınız. Teninizden bir koyu renkte alıp yaydığınızda tüm koyulukları gizliyor.





Ve en son adım ise kapatıcı. Şu ana kadar kullandığım ve hala kullanmakta olduğum en kalın, en güçlü ve yoğun kapatıcı olan MAC Studio Finish Concealer. Corrector'ınızın üstüne yaydığınızda çıkan görüntüye siz bile inanamayacaksınız :)



Görkem Karman

1 yorum:

  1. With a 60 day maturity, turnips need to be in the ground by August 15.
    It has a very strong odor that will take your breath away.

    The less competition, the better off your plants
    will be.

    Here is my webpage :: mulching

    YanıtlaSil