URBAN DECAY - NAKED PALETTE



Ağustos'ta satın aldığımdan beri favorilerim arasındaki Naked Palet'i sizlere tanıtmak istiyorum. Urban Decay Avrupa'da, İngiltere'de ve Amerika'da oldukça ünlü bir marka. Make Up For Ever'dan sonra UD'i de Türkiye'yi getirtmeyi başaracağımızı umuyorum. :) Bu palet doğal renkler içeren, yalnızca ikisi mat, diğerleri ışıltılı olan toplam 12 renkli bir palet. Sizlere renklerin yakın plan görünüşünü ve tanımlarını yazacağım.

It's been in my favorites since I got it in August! I LOOOVE Naked Palette. I hope Urban Decay will be in Turkey soon, just like Make Up For Ever! Let's do a close up to these beautiful colors!




VIRGIN ile başlayalım. Bu far soluk bej tonunda ve sedefli, gözleri aydınlatmak için müthiş. SIN ise pembe alt tona sahip olan ve yine sedefli bir renk, morlarla ve kahvelerle gölgelendirince çok hoş oluyor. NAKED ise palete isim veren renk, yumuşak bir kahverengi. SIDECAR ise bu paletteki favorilerimden biri. Sedefli bir bej daha.
VIRGIN is a pale beige color, perfect for highlighting. SIN is a pink under toned shimmery color, goes perfect with purples and browns. NAKED is the shadow that gives the name to the palette. It's the perfect soft brown for the crease or all over the lid. SIDECAR is another shimmery beige and one of my favorites in the palette.




BUCK ise koyu ve derin bir kahverengi. HALF BAKED de MAC'in Woodwinked'inin aynısı, çok güzel bir altın rengi. SMOG açık bronz bir far ve DARKHORSE içinde grilik olan koyu kahverengi.

BUCK is a deep, dark brown with a matte finish. HALF BAKED is just like MAC Woodwinked, it's a gorgeous golden color. SMOG is a light bronze color and DARKHORSE is a dark shimmery brown with a little bir grey in to it.

Son 4 rengi de çekip bilgisayarıma aktarmıştım ama sanırım hem hafıza kartından hem de bilgisayardan silmişim o yüzden ekleyemiyorum ama kısaca bahsedersem TOASTED mürdüm bazlı, HUSTLE mor bazlı kahverengi. CREEP sedefli füme iken GUNMETAL mavi bazlı gri.



Görkem Karman

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder