APRIL FAVORITES, NİSAN AYI FAVORİLERİ!




1- MAC Cream Colour Base (Pearl)
2- MAC Pro Palette Eyeshadow (Twinks)
3- MAC Crayon Kohl (Feline)





MAC CREAM COLOUR BASE (PEARL)

This is the best highlighter product that I've ever had. It's multi purpose. It's an eyeshadow, a highlighter for the cheekbones, for the nose and for the outer corners of the eyes. It's really creamy and easy to apply with fingers. Great for daytime because the shimmer it's got doesn't make you sparkle like a disco ball. It just gives you a little bit of a dewiness. 

Şu ana kadar kullandığım en iyi aydınlatıcı diyebilirim. Çok amaçlı bir ürün. Hem far, hem elmacık kemikleri için, hem de burun ve gözlerin dış köşelerini aydınlatmak için bir aydınlatıcı. Gerçekten kremsi ve parmaklarla yayması kolay. Günlük kullanım için ideal çünkü içindeki ışıltılar sizi disko topu gibi parlatmıyor. Yalnızca hafif bir parlaklık ve ışıltılı bir görünüm kazandırıyor.




***





MAC PRO PALETTE EYESHADOW (TWINKS)

It's a purplish, reddish brown. Kind of like Mulch, but much redder than it.

İçinde morluk bulunan kırmızımsı bir kahverengi. Mulch'a biraz benziyor fakat ondan daha kırmızı ağırlıklı.







***




MAC CRAYON KOHL (FELINE)

I remember when this pencil was limited edition but it was sold out so quickly that they put it on the permanent line. It's a truly black pencil. 

Bu kalemin geçici koleksiyondan olduğunu hatırlıyorum ancak o kadar kısa sürede satılıp tükenmiş ki kalıcı koleksiyona eklenmiş. Simsiyah bir kalem arıyorsanız, işte Feline.




***





Görkem Karman

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder