Bir MAC Alışverişi Daha




Bugün BUYAKA denen alışveriş merkezine ilk defa gittim ve çok beğendim. Oldukça geniş ve düzenli bir yapı olmuş. Gelelim bugün MAC'ten aldıklarıma. Aldığım 3 adet farla nihayet bronz paletimi tamamlamış oldum. Bir adet lipstick ve bir de lipgloss aldım. İşte fotoğrafları.




BRONZE hafif ışıltılı bronz bir renk. Koyu kahve ve siyahlarla kombin edince inanılmaz güzel duruyor. SATIN TAUPE ise aslında sahip olduğum ama bir ay önce kırdığım ve dayanamayıp yine aldığım bir far. Rengi ne gri, ne mürdüm, ne de kahve. Gerçekten açıklayamıyorum ama Club ve Patina'dan sonra EN SEVDİĞİM renk. Merak edenler en yakın MAC'e gidip denemeli. CARBON ise simsiyah mat bir far.




Üstteki ise MAC'ten aldığım ilk lipgloss. Normalde Bobbi Brown kullanıyorum ve yapılarını sevmiyorum. Çok yapışkan ve sert. Ama bu Cremesheen Glass serisinin hepsi muhteşem. Sürümü kolay ve yapısı hafif. Benim aldığım glossun rengi 'Boy Bait'. Şeftalinin en açık tonu diye tarif etmek mümkün.




Ve uzun zamandır almak istediğim ama bulamadığım 'PATISSERIE', oley! Dudak renginin biraz koyusu ve oldukça doğal bir renk, bayıldım!

Görkem Karman

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder