NARS Light Reflecting Setting Powder || Pudra İncelemesi



Günaydın! Bugünkü konuğum, 2013 favorilerimin arasına son dakikada giren ve yüksek ihtimalle 2014 favorilerimde de olacak olan NARS Light Reflecting Setting Powder, yani NARS'ın ışığı yansıtan mükemmel ötesi pudrası… Markanın klasik kir tutan kauçuk ambalajına inat çok şık bir kılıfla gelen bu ürünü yakından inceleyelim.

Good morning! Today's guest will be NARS Light Reflecting Setting Powder, which was the last minute bit of my 2013 favorites and I'm pretty sure it will still be in my 2014 ones as well. The powder is designed to reflect the light back and it does the job very well. Also, despite the classic NARS -icaneasilygetdirty- packaging, this stuff comes in a purse.




Bu pudranın aynı zamanda toz hali de mevcut ancak ben özellikle sıkıştırılmış olanını aldım ki seyahatlerde de yanımda rahatlıkla taşıyabileyim. Ürün gördüğünüz gibi tebeşirimsi bir görünümde ve bembeyaz ancak transparan olduğu için her ten rengine uyumlu. İçindeki minik ışıltılar sayesinde yüzünüzü matlaştırmadan, daha doğrusu donuklaştırmadan sabitliyor. 

This powder comes in a loose form as well but I prefer this compact one for traveling. As you can see, the product looks super chalky and white and yes it is. It's suitable for all skin types and tones, as it's transparent. It contains a little bit of sheen, which is absolutely not sparkle. It sets your makeup without mattifying. 




Yapısı ise incecik. Yukarıda rengi belli edebilmek için parmaklarımı 4 kez ürünün üzerinde gezdirdim ve ancak belli edebildim. Yukarıdaki fotoğraf doğal ışıktaki görünümünü yansıtırken…

The formula is super thin. I swatches it 4 times on my fingers and the result is like this. The picture above was taken in natural lighting…




…Bu fotoğraf flaşlı çekimden. Ben bu ürünü en çok göz altı kapatıcımı sabitlemek için kullanıyorum çünkü ilk kez bir pudra kapatıcımı donuklaştırmak yerine sabitlerken aydınlatıyor. Yüzümdeki duruşu için ise ekstra bir fotoğraf yakalayamadım ancak son 2-3 videomda uygulamalı olarak görebilirsiniz. Fotoğraflarda size Photoshop etkisi veren bu pudrayı 95 TL'ye NARS ve Sephora mağazalarından alabilirsiniz. Mutlu günler!

…Whereas this one above was taken with flash. I mostly use it for setting my concealer, because for the first time in my life, a powder doesn't sit in lines and sets my under eye concealer without looking dull. It blurs any imperfections effortlessly, like Photoshop. What do you think? x


Youtube: yourfaceismycanvas88
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8







Görkem Karman

7 yorum:

  1. diorun bu çeşit mat bir loose pudrası var onu seviyorum ben bu setting için fazla parlak geldi bana

    YanıtlaSil
  2. Videolarinda fark edip begenmistim; dun istiklal sephora'ya sordum 110 lira dediler, zam geldi sanirim.

    YanıtlaSil
  3. Taam, dilek listemde, alınacaktır, nokta :)

    YanıtlaSil
  4. so nice <3 :)
    check out my blog too.
    kisses http://fashionlovespaint.blogspot.de/

    YanıtlaSil
  5. Yaşadığım yerde sephora yok. Sadece tekin acar ve boyner var . Ben de bu yapıda matlaştırmadan sabitleyen bir pudra istiyorum başka marka alternatiferiniz var mı acaba?

    YanıtlaSil
  6. merhaba,bu ürünü kullanırken hangi fırça ile kullanıyorsun görkem? yeni aldım makyaj keyfinden ve hangi fırçamla kullansam daha iyi olur bilemedim

    YanıtlaSil
  7. Bu tarz ışıltılı ama uygun fiyatlı transparan pudra öneriniz varmı?

    YanıtlaSil