Make Up For Ever HD Elixir Serum



Günaydın! Kısa bir aranın ardından tekrar buradayım. Dedemin geçirdiği rahatsızlık sebebiyle dikkatimi toparlayamadım, kendimde yazacak enerjiyi bulamadım, dolayısıyla bilgisayarı açmadım bile. Dedemle ilgili haberlerim güzel olduğu için blogdan daha fazla uzak kalmak istemedim ve yaklaşık 1 aydır severek kullandığım bir ürünü sizlere tanıtmak istedim. Karşınızda, MUFE HD Elixir.




Daha önce Cevahir AVM'deki MUFE mağazasında dikkatimi çeken bu serumu, kız kardeşim yılbaşı hediyesi olarak aldığında havalara uçtum diyebilirim çünkü benim gerçekten ihtiyacım olan bir üründü. Peki Elixir nedir, ne işe yarar?

Serum formda bir makyaj bazı olan Elixir yoğun nem vermekle görevli. Cildim eski kuruluğunda olsaydı, nemlendiricimin üstüne, tüm yüzüme uygulardım ancak artık yanaklarım normal, T bölgem yağlı olduğu için bu serumu, nemlendiricimi uyguladıktan 10 dakika sonra, cildimin hala kuru olan ve fondotenimin genelde kuruyup kabuk kabuk durduğu bölgelere uyguluyorum. Hiç beklemeden üzerine fondotenimi sürüyorum. Yüz makyajım hem daha canlı duruyor, hem de cildimi en çok kurutan fondoten bile bu serumu uyguladığım bölgelerde kendi tenimden farksız görünüyor.

HD serisinin diğer ürünleri gibi; kameralar ve fotoğraf çekimleri için harika bir ürün olan Elixir, tahmin ettiğiniz gibi SPF içermiyor. Biraz tuhaf bir kokusu var ancak uygulama esnasında ya da sonrasında beni rahatsız etmiyor.




Kıvamı oldukça ince ve akışkan, neredeyse su gibi. Bir pompası benim tüm ihtiyacımı karşılıyor. Genelde tüm yüzüme kullanmadığım için bana uzun süre yeteceğini düşünüyorum ancak 12 ml'lik bir ürünün 90 Lira (umarım doğru hatırlıyorumdur) olması da pek hoşuma gitmiyor. Yine de bittikçe alacağım ürünler arasına girdi bile. 

Yağlı ciltlilerin pek hoşlanmayacağı ancak cildinin belli bölgelerinde kuruluk ve çizgilere dolma problemi yaşayan her cilt tipinden herkesin seveceği bu ürüne en çok kuru ciltliler, fondoteni, kapatıcısı ve pudrası her daim kabuk kabuk ve maske gibi yapay duranlar bayılacaktır. Benim özellikle dudak kenarımdaki iki büyük ve derin mimik çizgimi yumuşatıp ürünün dolmasını engellediği için çok seviyorum kendisini. 

Bu ürünü ve MUFE markasının diğer ürünlerini Sephora'larda ve MUFE mağazalarında bulabilirsiniz. Sevgiler!

** Sebep ne olursa olsun birkaç gün yazmamak beni eksiltiyor. Özlüyorum ve hevesle geri dönüyorum. Şu anda bu yazıyı okuyan herkes iyi ki var. :)


Youtube: yourfaceismycanvas88
Twitter: urfacemycanvas8



Görkem Karman

57 yorum:

  1. Ben de merak etmiştim sen yazmayınca.çok geçmiş olsun !

    YanıtlaSil
  2. Aaaaa aylardır aradığım ürünün tanımını yapmışsın!! Ne marka bb, fondöten, pudra sürersem süreyim ağız kenarındaki ( ) şeklindeki çizgileri aşırı belirginleştiriyordu. Bu şimdi onu önlicek mi??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa ben çok sevdim benim de öylw bi sorunum var. Jane'nın bbsini kullanıyorum ama onda bile öyle bi etki oluyor. Hemen alıyorum bundan 😄 bi de nişey sormak istiyorum. Ben çabuk kararıyorum bunun sürünce daha fazla etkilenmem değil mi teşekkür ederim

      Sil
  3. Geçmiş olsun, dönmene sevindim :)

    YanıtlaSil
  4. Kaç gündür yazı olmayınca merak etmiştim, özlettin kendini. Çok çok geçmiş olsun..Mimik çizgileri benim de büyük problemim, en kısa zamanda bu ürünü deneyeceğim, teşekkürler bilgi için:)

    YanıtlaSil
  5. Sende iyiki varsın Görkemcim :) Özlendinnnn....

    YanıtlaSil
  6. Çok düzenli yazdığın için yazmayınca merak etmiş,endişelenmiştim açıkçası.
    Geçmiş olsun.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  7. fondötenin duruşuyla ilgili sorunum olmuyor ama nemsiz yanak bölgem için mutlaka deneyeceğim. dedenize tekrar geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  8. tekrar hoşgeldin, deden için çok geçmiş olsun, seni özlemiştik :)))

    YanıtlaSil
  9. Sen de iyi ki varsın. Kendi blogumu açmadan önce de sonra da senden çok şey öğrendim. Senin sayende çok daha fazla meraklandım makyaj malzemelerine ve bir çok konuda bilinçlendim. Seninle geliştirdim kendimi diyebilirim. Umarım hiç ara vermeden yazmaya ve video çekmeye devam edersin. Seni çok seviyorum :) <3

    YanıtlaSil
  10. Öncelikler geçmiş olsun canım, yazını da iple çekiyorduk.
    Fondöten sürdüğümde alnımda kabuklanma olabliyor, bunun için ben de alabilirim diye düşündüm. Peki buna altenatif daha uygun fiyatlı ürünler neler olabilir? Argan yağları nasıl olur?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç argan kullanmadığim için bir şey diyemeyeceğim :(

      Sil
  11. Canım Görkem sen de iyi ki varsın. Dedenle ilgili haberlerinin iyi olmasına çok sevindim, eski sıhhatine en kısa zamanda kavuşur inşallah.
    Bu serumla yaptığın videolarda nasıl da Buketin yılbaşı hediyesinin bu serum olduğunu tahmin ettim :) Ciltlerimiz aynı zamanda karmaya döndü, Allahtan bende kabuk kabuk bir görünüm oluşmuyor. Yoğun nemlendiricimi kullanmayı ihmal etmiyorum tabii ki :)
    Sen de güle güle kullan serumunu. Tekrar hoşgeldin!

    YanıtlaSil
  12. Çok geçmiş olsun, dönmene çok sevindim. :)

    YanıtlaSil
  13. Cok gecmis olsun dedene abla sende iyiki varsin ozlendin :-)

    YanıtlaSil
  14. sen de iyi ki varsın görkem.

    YanıtlaSil
  15. Çok geçmiş olsun dedene :) dönmene çok sevindim sende iyiki varsın

    YanıtlaSil
  16. öncelikle geçmiş olsun...bende kuru ciltten muzdaribim bu nedenle bu tarz ürünleri araştırıyorum...mac'in Prep Prime Moisture Infusion ürünü de aynı görev için düşünülmüş bir baz denediniz mi acaba...karşılaştırma yapmanız mümkün mü...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne yazık ki denemedim :( MAC'in likit ten ürünlerine alerjim dolayısıyla pek yanaşmıyorum :(

      Sil
    2. anladım...cevap için teşekkür ederim...

      Sil
  17. Elixirin karma cildime uygun olmayan bir ürün olduğunu bildiğim halde sırf sen yazdın diye sonuna kadar okudum her yazında olduğu gibi. Allah dedene ve ihtiyacı olan herkese acil şifalar versin :)

    YanıtlaSil
  18. Gercekten yazılarını okumayı özlemişim geçmiş olsun

    YanıtlaSil
  19. Iyiki döndün özlemistim senii :)

    YanıtlaSil
  20. Bunu videonda gördüğünde merak etmiştim ama bir yağlı ciltli olarak bu ürünün insanı değilmişim. :))

    YanıtlaSil
  21. Öncelikle çok geçmiş olsun Görkem, her sabah buraya uğramak alışkanlık haline geldi ben de,iyi ki sen de varsın :) Bu tarz ürünler çok çok az kullanıldığı için uzun süre gidiyorlar, fiyatı ona göre düşünmek lazım. Aklıma yazdım bu ürünü teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  22. canım çok geçmiş olsun deden için.özlemişiz seni de yazılarını da :)

    YanıtlaSil
  23. Özlemişim yazılarını. Deden için çok geçmiş olsun, umarım ciddi bir rahatsızlığı yoktur. Çok güzel bir yazı olmuş yine, sen de iyi ki varsın! :)

    YanıtlaSil
  24. Eksikligini hissetmemek mumkun degil,sen de iyiki varsin Gorkem :) Cok gecmis olsun..Sevgiler...

    YanıtlaSil
  25. Çok geçmiş olsun öncelikle, hiç görmemişim...
    Ürüne gelince bana da HD fondöten alışverişimde iki tane sample olarak verdiler ama cildim yağlıya dönük karma olduğu için kullanmaya korkuyorum açıkcası. Fazla nem sözü benim gözümü korkutuyor...

    YanıtlaSil
  26. Geçmiş olsun Görkemcim , inşallah bir daha kendini bize böyle özleteceğin hadiseler olmaz,sağlıkla kal...

    YanıtlaSil
  27. Geçmiş olsun Görkem Hanım. Allah sevdiklerimizi, büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin...

    YanıtlaSil
  28. Hoşgeldin Görkem! Özlemiştim :) Yeni yazıyı görünce havalara uçtum döndüğün için. Sen de iyi ki varsın! :)

    YanıtlaSil
  29. Hoş geldin Görkem, sen ara vermiş olsan da ben her sabah 9.30 da blogda yeni yazi var mi diye kontrol etmeye hic ara vermedim :) Deden için tekrar çok geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  30. Oh be sukur kavusturana. Tekrardan gecmisler olsun. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  31. görkemcim ben de bu hafta shiseido nun makyaj bazını aldım aynı zamanda çizgileri onarma idddiası var..10 tl fiyatı var..uygulamada başarılı buldum ancak biz bu işleri geç olmakla birlikte inanılmaz bi şekilde sizlerden öğreniyoruz(yaş itibarı ile 39 yaşındayım da ehüehh :) birdahakine bunu da denemeni tavsiye ederim ben çok memnun kaldım.. ürünlerin son kullanım süreleri hakkında ne düşünüyorsun?? etikete sadık mısın yoksa kullanmaya devam ediyor musun çok merak ediyorum..oldukça pahallı ürünler..son kullanımı gelince eğer bitmemişse benim içim çok acıyor :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa Shiseido? 10 Lira mı? 100 mü acaba :/ Bakacağım en kısa zamanda! Bu arada ben o tarihleri pek önemsemiyorum, kokusu, yapısı bozulmadan bir ürünü atmıyorum :)

      Sil
    2. pardon evet 105 yazmalıydım özürrr :)

      Sil
  32. geçmiş olsun görkemcim hoş geldin :)

    YanıtlaSil
  33. Görkem çoook geçmiş olsun, günlerdir sayfana bakıyorum. Tavuk dilimini görmekten sıkıldım inanır mısın???? :):):) görkemmm nerdesin dedim hep... Özletme bidaha inşallah...

    YanıtlaSil
  34. Geçmiş olsun ! yeni bir yazı görünce çok sevindim...Süpersin !

    YanıtlaSil
  35. Gecmis olsunn Gorkemcim.Hosgeldin :)

    YanıtlaSil
  36. Çok geçmiş olsun, ben de her gün bakınıyordum özlemişim :)

    YanıtlaSil
  37. Hep gül Görkemcim. Sen iyi ol yeterki;)

    YanıtlaSil
  38. hoşgeldin görkemcim . yazılarını ve videolarını özledim :)

    YanıtlaSil
  39. Her gun yazilarini merakla takip ediyordum..hosgeldin birdaha bu kadar ozletme...

    YanıtlaSil
  40. İyiki yazıyorsun:)

    YanıtlaSil
  41. geçmiş olsun ALLAH sizlerle uzun sağlıklı ömür nasip etsin dedeciğine görkemcim... merak ettiğim bir üründü yazından karma cildime sadece kışın kullanabiliceğimi öğrenmiş oldum sende iyiki varsın...

    YanıtlaSil
  42. herşey yolunda olduğu için açıkçası çok sevindim :) niye bilmiyorum ama sen birşey yazmayınca eksikti birşeyler yazı ve videolarını sabırsızlıkla bekliyoruz.sevgiler :)

    YanıtlaSil
  43. geçmiş olsun, her şeyin daha iyi olması dileğiyle...

    YanıtlaSil
  44. sen de iyiki varsın görkem.Rabbim dedeciğine acil şifalar versin... her yazını heyecanla okuyor sonunda birseyler öğrenmiş oluyorum :) sağlıkla ve sevgiyle kal

    YanıtlaSil
  45. Geçmiş olsun Görkemcim. Umarım herşey yolundadır.

    YanıtlaSil
  46. çok geçmiş olsun Görkemcim

    YanıtlaSil