Rimmel London Madeira Blush || Allık İncelemesi



Günaydın! Günün yazısı Rimmel London raflarında hakettiği değeri göremeyen bir ürün üzerine olacak. Rimmel London, uygun fiyatlı markalar arasında benim en ama en çok güvendiğim, pigmentasyon ve kalite açısından en sevdiğim markadır. Allıklarını da fiyatlarına göre oldukça başarılı buluyorum ancak bu allığı, yani Madeira rengini 1-2 blog hariç hiç bir sayfada göremedim ve şaşırdım çünkü aslında içinde her şeyden biraz barındıran, oldukça kullanışlı ve kurtarıcı bir tona sahip…




Rafta rengini görünce vurulup denemeden almıştım. Eve geldiğimde ise arkasını çevirip de isminin Madeira olduğunu görünce çok şaşırdım çünkü Madeira benim için çok kıymetli bir Portekiz adasıdır. Hazır bu allığa daha da bir sempati duymaya başlamışken uygulayayım dedim ve aldım elime fırçayı. 




İçinde hem gül kurusu, hem şeftali, hem de kahvelik bulundurduğu için her şeyle uyum sağlayan bir rengi var. Beyaz tenliler uygulama sırasında çok dikkatli olmalılar, zira birkaç fazla fırça darbesinde palyaçoya dönebiliyorsunuz. Buğday tenliler ve esmerler içinse doğal ötesi duracak günlük bir görev üstlenecektir. Bence koyu renk rujları da tamamlayabilecek kadar nötr bir rengi olan bu ürün biraz tozutsa da fiyatına göre tüm artıları alıyor. Sizin yeni keşfettiğiniz Rimmel London ürünleri hangileri?


*Bu allığı Watson's mağazalarından 16 TL'ye (umarım doğru hatırlıyorumdur) satın alabilirsiniz!


Youtube: yourfaceismycanvas88
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8





Görkem Karman

17 yorum:

  1. Rengi Blushbaby'ye benziyor sanki?
    Teninle de mükemmel uyum sağlamış!

    YanıtlaSil
  2. bu allığın Live Pink rengini kullanıyorum ben de, hakikaten "live" olmasına rağmen doğal bir pembelik vermesi hoşuma gidiyor :) bir de match perfection concealer & highlighter'ından, lasting finish 1000 kisses lip tint & balm'ından ve stay matte pudrasından vazgeçemiyorum.

    YanıtlaSil
  3. Cok yumusak bi seftali tonuymus oyle turuncu turuncu durmamis! Ben de bi denemeliyim :)

    YanıtlaSil
  4. Bende pembesi var (adını hatırlamıyorum) ama pigmentasyonu inanılmaz zayıf ya fırçaya gelmiyor resmen :(

    YanıtlaSil
  5. bende de var aynısından ama bir süre sonra rengi kayboluyor ve fırçayla uyguladığımda neredeyse allık yok denecek kadar az renk veriyor...

    YanıtlaSil
  6. bende 190 coral var. bayılıyorum rengine ve kalıcılığına, bunu da ilk indirimde alacağım.

    YanıtlaSil
  7. buğday tonlu biri olarak denemek isterim, tanıtım için teşekkürler. Ben de en son rimelden apocalips lip laquer aldım. 201 solstıce rengi ve nude tonundaki 600 nude eclipse. Glosları her ne kadar çok sevmesem ve kullanmasam da denemek için yine de alıyorum. Hoş bunlar glos değil ama dizayn ve kullanım şekilleri aynı. Çok fazla renk seçeneği olmamakla birlikte ben özellikle 201 numarasına bayıldım ve son bir haftadır sürekli onu kullanıyorum ;) Herkese iyi hafta sonları...

    YanıtlaSil
  8. cok güzel bir allik <3 :)
    Kisses, http://fashionlovespaint.blogspot.de/

    YanıtlaSil
  9. En son Watsons a gittiğimde bu allığı çok beğenmiştim ama açılmış halde son bir allık olduğu için alamamıştım tabi uzuun zaman geçti en kısa zamanda tekrar Watsons' a gitmem lazım :)

    YanıtlaSil
  10. Tam benim istediğim bir renk aslinda hem gül kurusu hem şeftali. Bu gün alayım dedim ama maalesef yoktu. Burada(Şanlıurfa) watsons yeni açıldı o yüzden galiba hiç bir şey yok. İşin garibi burada çalışan mağaza görevlilerinin hatta mağaza müdürünün rimmel markasından haberi bile yok. Sizi hemen loreal maybelline gibi markalara yönlendiriyorlar hemen.

    YanıtlaSil
  11. Bayıldım buna :D Hemen gidip deneyeceğim :) Güzel önerin için teşekkürler Görkem.. ;)

    YanıtlaSil
  12. Rengi çok hoş bende bakacağım :)

    YanıtlaSil
  13. Merhaba ben resimdeki allığı uygularken kullandığınız fırçayı merak ettim markası nedir ?

    YanıtlaSil
  14. Merhaba,
    Blogunuzu yeni takip etmeye başladım içerikler çok güzel ve güvenilir. Rimmel ürünlerine karşı bende de aşırı bir güven oluştu hem kaliteli hem çok uygunlar. Watsons tan bir alışverişimde ki o alışverişte aldığım kate moss kadife ruju beni mestetmişti, bana rimmel marka üzerinde WOW yazan bir de maskarasını vermişlerdi. Beni 12 den vurdu diyebilirim o kadar macunu yoğun ki ve hiç akmayıp teek tek ayırıyor kirpikleri. Mesela rujları uygun fiyatına göre yoğun renk veriyor dudaktan hemen kaybolmuyor ve yumuşacık köpük gibi geldi kadife gibi krema gibi :)

    YanıtlaSil
  15. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  16. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  17. bu kadar allıgı gorunce aklıma geldı bılıyorsunuz allıklar ve pudralar cok cabuk kırılıyor bnde malesaf elımden dusurdum ve kırıldı sonra ne yapıcam dıye dusunurken bı yerde karsıma cıktı ve hemen denedım once allıgı butun parcaları ezıp toz halıne getırdım ezdıgım allıgın yarısını kendı yerıne koydum sonra ustunu duzleyıp saf alkol sıktım baya ıslattım sonra gerıye kalan alllıgıda koydum yıne duzettım ve saf alkolu yıne sıktım ve sabaha kadar oyle bıraktım ve kalktıgımda eskısı gıbı bır alık karsımdaydı bunu cogu ınsan bılmıyordur sızın aracılıgınızla en azından duyursanız cogu ınsan yaralanır emınım sevgilerimle ıyı akşamlar :)

    YanıtlaSil