Soap&Glory Hand Food || El Kremi



'Gü-nay-dııııın!' diyerek başlayayım bugünün yazısına. Epey kısa ve öz bir inceleme yazısı olacak. Bu sebepten şekerlerle, gösterişli kelimelerle süslemek istiyorum. Şu sıralar keyifle kullandığım iki el kremim var. İlki, başucumdan ayırmadığım Soap & Glory Hand Food. Mis gibi kokan, marshmallow aromalı, ellerimi yapış yapış yapmadan nemlendiren bir kremi nasıl sevmem ki? 

Morning morning! Today's post will be very simple and short. Lately I've been using two different hand creams, one of them is the lovely Soap & Glory Hand Food, which smells fantastic and doesn't make my hands greasy. It contains shea butter, macadamia oil and marshmallow.




Boyutu, dolayısıyla gramajı da epey büyük olduğu için bana uzun süre gidecek olmasına seviniyorum. Soap & Glory markasına yeterli zamanı ve nakit parayı ayıramadığım için de Londra'ya bir daha gideceğim günü iple çekiyorum. Sizce bu markanın ürünlerini online olarak bulabilir miyiz? Mutlu haftasonları!

The tube's quite massive and I'm glad it's going to last me a long time. I wish I could dig this brand while I was in London, but you know, I had many things on the list. Do you think I can find Soap & Glory online? Have you ever tried this brand? x


Twitter: urfacemycanvas8
Youtube: yourfaceismycanvas88
Gmail: yourfaceismycanvas8




Görkem Karman

16 yorum:

  1. Kışın Hand Food adeta bir süper kahraman! Breakfast scrub ve Daily Smooth body butter'ı da öneririm :)

    YanıtlaSil
  2. Krem düşkünü olan ben henüz denemedim bu markayı listeme yazayım. Çok şeker bir yayın olmuş ki <3

    YanıtlaSil
  3. Postlarında şekerdir vs dir kulladığın için seni kınıyorum,diyet yapmaya çalışıyoruz şurda :))

    YanıtlaSil
  4. online alabileceğimiz bir site olursa benide haberdar edin kızlar :)

    YanıtlaSil
  5. Gratislerde yeni satılmaya başlayan "dirty works " leri buna çok benzettim ben.

    YanıtlaSil
  6. Gratislerde yeni satılmaya başlayan "dirty works " leri buna çok benzettim ben.

    YanıtlaSil
  7. Görkem'cim :) sayende yeni markalar keşfediyorum. Resmen iştah açıcı bir görüntüsü var :)

    YanıtlaSil
  8. Eğer kış için süperse denemeliyim zira Boston'da kar soğuğu mahvetti ellerimi :/

    YanıtlaSil
  9. bende kullaniyorum bu el kremini en az senin kadar memnunum. ben body butter larini, scrub your nose, clean on me dus jelini öneririm. markayi ben cok seviyorum..

    YanıtlaSil
  10. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  11. Amazon ve ebay da bir cok ürününü görmüştüm. Belki bakmak istersin

    YanıtlaSil
  12. selam görkem, bende soap & glory hayranıyım, londra'dan dönerken almıştım fakat çantamda olduğundan uçağa almadılar ve el koymuşlardı, bende türkiye'ye dönünce almanın yolunu aradım ve ebay den aldım, hiçbir sorun yaşamadan geliyor hemde, oradan alabilirsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. ya acaba hangi satıcıdan aldın? orijinal olmuyorda genelde

      Sil
  13. Merhaba Görkem abla! :)

    Yorumları okudum ve cevap yazmak istedim. Benim krem seçmekte kullandığım en büyük kriter yoğun bir nem vermesi ve ellerimi yapış yapış bırakmamasıdır. Geçenlerde kuzenimde Oriflame'in ''Brazil Nuts'' adlı bir kremine rastladım. Tıpkı senin yazında söylediğin gibi kokusu mükemmeldi,ellerimi yapış yapış yapmadan nemlendiriyordu,gramajı da oldukça büyüktü. Ona fiyatını sorduğumda bilmediğini,hediye geldiğini söyledi. Ama sen de dahil olmak üzere arkadaşlarımızın arayıp bulacağını sanıyorum. Resmen senin kreminin Türk versiyonu gibi! Bence ona da bir şans vermelisiniz. :)

    Sevgiler.

    YanıtlaSil