Video: MAC Allıklarım!



2014'ün ilk sabahından herkese günaydın! Bu yıldan çok umutluyum. İçimden bir ses 2013'te ektiklerimi bu sene biçeceğimi, hayatımdaki eksik parçaların tamamlanacağını söylüyor. Umarım hepimiz için böyle olur. :)

Bugün video haftamın son videosunu paylaşıp gideceğim ancak yarın normal blog düzenine geri dönüp 9:30'da yeni bir yazı yayınlayacağım. Bu arada biri Youtube kanalımda, biri de blogda olmak üzere 2 büyük çekilişim de yolda. Ocak ayının 2. haftasında başlayacak çekilişlerimi kaçırmamak için beni takipte kalın.

Herkese mutlu ve hayırlı seneler! VIDEO İÇİN BURAYA TIKLAYIN!



Görkem Karman

5 yorum:

  1. en sevdigin Mac Blush hangisi Canim? :)
    Zeynep , http://fashionsamba.blogspot.de/

    YanıtlaSil
  2. Görkem merhaba, odanda makyaj masanın yanında makyaj malzemelerinin bulunduğu yarı şeffaf plastik dolabı nereden aldığını öğrenebilir miyim? Teşekkür ederim şimdiden :)

    YanıtlaSil
  3. görkeeem! böyle bir yazı yazman / video çekmen için sana mail atacaktım beeen:) hemen izliyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Mutlu yıllar Sevgili Görkem...

    YanıtlaSil
  5. *-* Görkemm! Allıkların renklerine aşık oldum ama iki renk şu anda tam da aradığım renklerden. Fleur Power ve Frankly Scarlet. Bu renklere aşık oldum resmen ama şu anda rüyalarıma girecek renk Frankly Scarlet. Ama bu rengin krem allığından istiyorum. Krem allıklara bayılıyorum çünkü. Posey de güzel ama Frankly Scarlet ın tam anlamıyla yansıtan MAC krem allık önerisini rica ediyorum senden :)

    Ayrıca çok ama çok rica ediyorum,pembe tonlarını kıyafetlerinde aksesuarlarında kullan. Üstündeki hırkaydı sanırım,pembe değildi ama pastel tonlarında bir renk. İnanılmaz çok severim o tür renkleri ve sana da yakışıyor olması beni mutlu etti. Beyaz tenliler :)

    Sanırım sen de benim gibi iki kere hapşıranlardansın :D Mutlu yaşa :)

    YanıtlaSil