Rimmel London Golden Bronze || Likit Far



Günaydın! Bugünün yazısı Rimmel London Scandal Eyes serisinin likit farlarından biri olan Golden Bronze üzerine olacak. Makyaja çok zaman ayıramayan, işe, okula yetişmeye uğraşırken fırça kullanmadan renklenmek istiyorum diyen herkesin çok seveceği bir ürün kendisi. 

Good morning! Today's blog post is going to be on a super useful and handy product. You can use this without a brush, just using the fingers. It's so quick and easy! It's the Golden Bronze liquid eyeshadow by Rimmel London.




Gördüğünüz gibi kapatıcı formunda bir tüpte geliyor ve yine tıpkı kapatıcılar gibi sünger bir aplikatöre sahip. Ürünün yapısı krem ile likit arası bir yerde. Açıkçası bu sebepten benim yağlı göz kapaklarımda bazsız durmaz diyordum ama…

As you can see, the shadow comes in a tube, which looks like a concealer. It also has a spongey applicator. The consistency is somewhere between liquid and cream. That's why I thought it wouldn't last on my oily eyelids, but…




Harikalar yarattı! Yapısına bakmayın, uygulandıktan birkaç saniye sonra sabitleniyor ve inanılmaz bir şekilde kıpırdamıyor. Çok yağlı göz kapaklarına sahip olmama rağmen, bende baz kullanmadan rahat 6-7 saat saat kalıcı oldu. Çizgilere dolmadı ve akmadı. Renk ise gördüğünüz gibi, tam da ismi gibi altın, bronz. En kısa zamanda kahverengisini de alacağım!

It did amazing! Although it's liquid and I have oily eyelids, the lasting power is incredible! Without a primer, it stays for 6-7 hours without creasing or budging! The color is beautiful, just like the name tells; a golden bronze. Now I have my eyes on the brown shade!






Tek katı göz kapağımı tamamen kapatıyor ve yukarıda gördüğünüz makyajı yapmam toplamda 1,5 dakikayı alıyor. Fırça kullanmadan, yüzük parmağımla yaydığım bu farı, Rimmel Exaggerate asansörlü siyah göz kalemi ve Retro maskarayla kombinledim. Sanki makyaja 10-15 dakika ayırmışım gibi bir sonuç verdi. Özellikle bir yerlere yetişme telaşındayken çok sık kullanacağım bir ürün. Kesinlikle diğer renklerine de bir şans vermeli! Sizin en pratik makyaj ürününüz hangisi?

One coat covers my whole lid and it took me 1,5 minutes to achieve the makeup look above. I used my ring finger to blend the shadow in and I followed it with Rimmel Exaggerate eye kohl and Retro mascara. This is a great product to pick, when you're in a hurry. Definitely going to purchase other shades! What do you think?


*Bu ürünü Watson's mağazalarından 13,99 TL'ye alabilirsiniz.


Youtube: yourfaceismycanvas88
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8





Görkem Karman

21 yorum:

  1. Son on dakikadır sayfayı yeniliyorum günün yazısı için :) harika bir ürünle tanıştım tşkler

    YanıtlaSil
  2. Bende de gri rengi var. Kabında çok itici bir renk gibi gelmişti ama. Şahane duruyor! Sürekli okula geç kaldığım için en çok kullandığım ürün kendisi :) Bu rengine de bakmalıyım!!

    YanıtlaSil
  3. Bu farlar tam benlik o zaman.
    Sabahları işe giderken 5dakika fazla uyku için makyajı minimum seviyede tutuyorum bazı sabahlar. O yüzden başka renklerle kombinlemeden de güzel duran farlarla ya da sadece eyelinerla işe gittiğim oluyor. Bu ürüne şans vereyim ben :)

    Benim en pratik ürünlerime gelince, şu tombik kalemler -özellik Avon'un ve Rimmel'inkiler- benim inanılmaz işime yarıyor. 2dk^da kolay makyaj! :)

    YanıtlaSil
  4. Rengi çook güzelmiş <3

    YanıtlaSil
  5. açıkçası gözünüzde görmeden önce rengin böyle güzel duracağını tahmin edememiştim.

    YanıtlaSil
  6. Rengi güzelmiş sana da böyle renkler çok yakışıyor zaten sevgiler:)

    YanıtlaSil
  7. rengi süper duruyor. ama pratikliği açısından daha çok merak ettim. bana maybelline color tattoo krem farlarda böyle pratik geliyor. Ayrıca çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  8. Teşekkürler gorkem. Böyle pratik bir ürün ariyordum. Sayende bulmuş oldum.

    YanıtlaSil
  9. en kısa zamanda alınacak kesin bayıldım rengine..diğer renklerini de merak ediyorum.. şu finaller bir bitsin de en kısa zamanda watsons'a ışınlanayım ben..teşekkürler Görkemcim bizleri böyle pratik ve güzel ürünlerle tanıştırdığın için..

    YanıtlaSil
  10. renk süper duruyor ve cok yakismis <3 :)
    Sevgiler http://fashionlovespaint.blogspot.de/

    YanıtlaSil
  11. bir ise yaramaz diye düşünmüştüm Watsons a gidebilirsem mutlaka diğer renklerine bakicam :)

    YanıtlaSil
  12. merabaa alakasız olucak amaa:) estee lauderın night repair kremi hakkında bilgii verebilir misinizz hangı yaş aralıkları için uygun acaba ?

    YanıtlaSil
  13. bende color tattoo almayı düşünüyodum ama şimdi buda aklıma girdi :D
    http://meeryemcan.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  14. Ben de 5 dakika daha fazla uyuyayım diye iş yerinde yapıyordum makyajı, bunu sürüp çıkmak muhteşem olacak! Sağol Görkem!

    YanıtlaSil
  15. Benimde hoşuma gitti bu renk çok hoş

    YanıtlaSil
  16. Ne kadar pratik! Ve harika bir görüntü oluşturmuş :)

    YanıtlaSil
  17. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  18. gözlerim hep video aradı yazıda :D alıştırdın bizi görkemcim :P

    YanıtlaSil
  19. Ben hep color tattoo kullanıyordum böyle hızlı makyaj yapmam gereken günlerde. On&on bronze benim favorimdi bunun için. Fakat bu likit farlar daha ucuzmuş. Kesinlikle denemek lazım. Teşekkür ederim. :)

    YanıtlaSil
  20. Görkem bunun acı kahvesi de var mı?

    YanıtlaSil
  21. dün yazını okudum bugün gittim koştur koştur aldım fiyatıda uygun olunca haliyle mükemel oldu

    YanıtlaSil