Butter London: Artful Dodger & Bluey





Günaydın! 2014'ün ilk blog yazısında (dünkü video tanıtımı olduğu için yazıdan saymıyorum) ışıl ışıl bir fon ve renkli bir içerik olsun dedim. Bu sebeple bugün sizlere İngiltere'den almadan döndüğüm ve indirimde olduğunu görünce Nişantaşı City's Douglas'tan iki adet kaptığım Butter London ojelerimi tanıtacağım.

Good morning everyone! I wanted to welcome 2014 with a sparkly background and a colorful blog post. That's why I'm reviewing my two Butter London nail polishes, which I came across while I was in London but got back without purchasing. I found them in Douglas in a shopping mall in my city; İstanbul and gave them a chance…




Ambalajlarının gösterişli ve kullanışlı olması çok hoş ancak beni hayran bırakan özellikleri sürüm esnasındaki kolaylık. Markanın adının 'Butter' olmasının sebebini şimdi anlıyorum; fırça tırnakların üzerinden kayıp gidiyor. Sürümü aşırı basit, bulaştırmanız imkansız. Fırçası ideal boyutta. Ojeler çabuk kuruyor, kolay çıkıyor.

The handy and good looking packaging looks beautiful. What made me fall in love is the easy application. I now can see why these ladies are called 'butter'. The polishes just glide on the nails. They dry fast and are easily removed.




Yüzük parmağıma uyguladığım renk Bluey. Bluey ışıltılı ve metalik bir lacivert-yeşil. 3 kat uygulamada kendini belli ediyor. Diğer renk ise Artful Dodger, yeşilin en güzel tonu olabilir. Butter London markasını Douglas mağazalarında bulabilirsiniz. Ben kesinlikle siyaha çalan bir bordo rengini bulup alacağım! Mutlu günler!

The color on my ring finger is Bluey, which is a metallic navy-green. It shows when applied 3 coats. The other shade is called Artful Dodger, which is the most beautiful green, ever. Have you ever tried these polishes before? x


*Ojelerin satış fiyatı 39 TL ancak ben %50 indirimden almıştım. Hala devam ediyor mu, bilmiyorum.


Twitter: urfacemycanvas8
Youtube: yourfaceismycanvas88
Gmail: yourfaceismycanvas8



Görkem Karman

18 yorum:

  1. İkinciye %50 indirim vardı sanırım.Bende çok beğeniyorum bu ojeleri ama oje başına indirim olmayınca çok pahalı geliyor.Seçtiğin renkler çok hoşmuş.Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle indirimsiz alınmaz, fiyata değse bile :)

      Sil
  2. Simli renklisi tam benlik:))

    YanıtlaSil
  3. Renkleri gerçekten çok şık gule gule kullan :)

    YanıtlaSil
  4. Renkler harika :) Bayıldım

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan, ikisi de çok şık renkler! Butter'lar Amerika'da bile pahalı gelmişti bana, ama Nail Foundation'ı olmazsa olmaz ürünüm!! Bu arada, Douglas kampanyası 31'inde sona erdi... Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nail Foundation'ı çok merak ettim, bakayım :)

      Sil
  6. Renkler harika ♥ :-)
    Kisses, http://fashionsamba.blogspot.de/

    YanıtlaSil
  7. Çok ama çok güzeller :)

    YanıtlaSil
  8. Butter London'ların renkleri inanılmaz, bir fırsat bulup almak istiyorum bakalım :) güle güle kullan

    YanıtlaSil
  9. Bling blingli her şeyden nefret eden biri olarak Artful Dodger diyorum :)

    YanıtlaSil