Benefit Tutti Cutie || Az Renk, Bol Nem!



Günaydın! Çocukluğumdan beri en sevdiğim gün olan Cuma'yı şeker bir yazıyla karşılamak istedim. Son zamanlarda renkli, nem veren ve dudaklarımı koruyan, aynı zamanda çok da göze batmayan dudak renklerine taktığım için Tutti Cutie'nin(*) hakkını vermeye başladım. Tutti Cutie, Benefit'in az renk, bol nem veren serisinden (tam adıyla Hydra Smooth Lip Color) mercan pembe olan renk.

Good morning! I'd like to welcome Friday, which had been my favorite day of the week since I was a kid, with a colorful post! For the last couple of weeks, I've been reaching for lip colors, that actually add some tint on my lips but not very much and hydrates at the same time. That's why I'm getting into Tutti Cutie(*), which is a coral pink color from Benefit's Hydra Smooth range.




Ambalajının sevimliliğine diyecek pek söz bulamıyorum. Ben baktıkça mutlu oluyorum. Rujun keskinleşen ucu ise uygulamayı kolay kılan özelliklerinden. Uygulandığında alttan kendi dudak renginizin hala görünüyor olması da hoşuma gidiyor. 2-3 kat uygulayarak biraz daha belirginleştirebiliyorum. Kalıcılığı ise benim dudaklarımda 2 saat kadar. Bu süre sonunda rujum uçsa bile verdiği nem hala dudaklarımda hissediliyor.

I'm out of words to describe the cuteness of the packaging. It makes me feel so happy! The sharp tip of the lipstick makes the application easy and I like the fact that my natural lip color still shows through, when I apply only one coat. I build it up to 2-3 coats if desired. It's not very long lasting. On my lips, it stays for a good 2 hours. I can still feel the moisture on my lips, even if the color fades. 






Siz bu seriyi denediniz mi? Sizin az renk, bol nem veren kurtarıcı ürünleriniz hangileri?

Have you tried out this range by Benefit yet? x


*Ürün Benefit Türkiye tarafından deneyimlemem için gönderilmiştir. Benefit ürünlerini Sephora mağazalarında bulabilirsiniz.


Twitter: urfacemycanvas8
Youtube: yourfaceismycanvas88
Gmail: yourfaceismycanvas8



Görkem Karman

19 yorum:

  1. Clinique chuby stickler gibi galiba ama ben bunu kullanmadım, Şekerlere de bayıldım

    YanıtlaSil
  2. ilk yorum benden gelsin hemen:) Görkemcim günlük videoların gerçekten süperdi. Ayrıca 2014 yengeç burçlarının yılı olacakmış sanırım sen de bir yengeçsin;) Mutlu seneler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim ve evet, 2014'ten kısmen umutluyum. :)

      Sil
  3. yazılarini okumayı cok ozlemisim. Gorkemcim stresli bir isim var ve inan bana gunluk stresimin blog unu her actigimda bir derece azaldigini hissediyorum. cok tatlisin cok :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, en ufak bir katkım oluyorsa ne mutlu bana :)

      Sil
  4. Ambalajina bayildim - cok seker :) ♥
    Benim blogumda beklerim.
    Sevgiler,
    Zeynep http://fashionsamba.blogspot.de/

    YanıtlaSil
  5. Ambalajina bende bayildim.oldugum yerde malesef sephora yok.olsa inan ambalaji icin alırdım. Iyi gunlerde kullan tatlim.

    YanıtlaSil
  6. i've been searching that kind of lipstick and im freaked out when i saw that. I'm gonna go Sephora asap. Thank u Gorkem XOXO

    YanıtlaSil
  7. Gorkem Hanım benim size sormak istediğim birşey var.Makyaj malzemelerinizi kullanım süresi geçer geçmez atıyormusunuz yoksa bozulduklarını (koku renk değişimi ) hissettiğiniz ana kadar kullanmaya devam ediyormusunuz.Cevaplarsanız çok sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açıkçası ben o son kullanma tarihlerine pek bakmıyorum. Benim için bir ürün anca; kokusu ya da yapısı değişince bozulmuştur. :)

      Sil
    2. Bende aynısını yapıyorum acaba hata mı ediyorum diye merak etmiştim.Teşekkür ederim cevabınız için.:)

      Sil
    3. Bende aynısını yapıyorum acaba hata mı ediyorum diye merak etmiştim.Teşekkür ederim cevabınız için.:)

      Sil
  8. "Az renk, çok nem!" kategorisinde CLINIQUE Chubby Stick şampiyon bence ;)
    Son dönemdeyse Burt's Bees renkli seri dudaklarımı fetheden...

    YanıtlaSil
  9. Gorkem Hanım benim size sormak istediğim birşey var.Makyaj malzemelerinizi kullanım süresi geçer geçmez atıyormusunuz yoksa bozulduklarını (koku renk değişimi ) hissettiğiniz ana kadar kullanmaya devam ediyormusunuz.Malum bazıları çok pahalı ürünler ve kullanım süresi dolduğunda yarıya bile gelmemiş olabiliyoruz bazen.Cevaplarsanız çok sevinirim.

    YanıtlaSil
  10. Dogal durmus ama sana koyu renkleri daha cok yakistiriyorum ben :)
    Ben de bloguma beklerim;
    bayanbakimli.blogspot.com

    YanıtlaSil
  11. ambalajına bayıldımm :) bende golden rose Lipcare Cherry e bayılıyorumm :) ama sadece vişneli olanın renk verme özelliği iyi diğerlerini beğenmiyorumm :)

    YanıtlaSil
  12. Siz benim makyaj öğreticim ve pozitif gülümseme kuzusunuzz:)) çok teşekkürlerr

    YanıtlaSil
  13. Çoook şirinmiş :) Listem kabarıyor gün geçtikçe ama mutlu oluyorum. Çünkü güvendiğim ve kendime yakın hissettiğim bir tek senin blogun var. Zaten su grubundan burcun var :D çok hassas değil ama hassas bir cilt yapım var. Zayıfım :( Ortak noktalarımız olduğu için seni takip etmek bana iyi geliyor.

    YanıtlaSil