MAC Viva Glam GAGA 2 Lipstick || Ruj İncelemesi



Günaydın! Bugün sizlere, zevklerimizin çok uyuştuğu arkadaşım Gözde'nin hediyesi MAC Viva Glam Gaga 2 rujumu tanıtacağım. Bilmeyenler için Viva Glam Gaga rujlar ambalajları üzerinde Lady Gaga'nın imzasını taşıyor ve Viva Glam ürünlerinden birini satın aldığınızda MAC çalışanları kasada çanlar çalarak AIDS'le Mücadele Vakfı'na yaptığınız bağışı kutluyorlar.




Viva Glam Gaga 2; %98 bej, %2 de pembe bulunduran uçuk bir ruj. Buğday tenliler için mükemmel nude (çıplak dudak) olacak bir renk. Bitişi kremsi (Amplified), sürümü kolay ve dudakları nemlendiriyor. Ben ilk katı sürüp dudaklarımı peçeteye bastırıp tekrar uyguluyorum. Hem kalıcılığını arttırmış, hem de rengi daha iyi almış oluyorum.







Ben sürümünü de duruşunu da çok beğeniyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Sevgiler!


*Yorum onaylama ve yanıtmalarda gecikme olabilir. Affınıza sığınarak birkaç güne görüşürüz diyorum! :)


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

9 yorum:

  1. bayılırım nude olan renklere, başka markalarda kullanıyorum mac'i de almam şart oldu yazınla :)
    teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Ah bana yakışsa böyle renkler, yada kendime yakıştırsam :D Tam senlik bir rujmuş bu ;)

    YanıtlaSil
  3. ben hiç cesaret edemiyorum bu nude tonlara ya hu :)

    YanıtlaSil
  4. çok güzelmiş tam bir nude bayıldımm sana da çok yakışmş :)

    YanıtlaSil
  5. nice :) ama bana bu tonlar yakışmıyor malesef :(

    YanıtlaSil
  6. Nude bana yakisir mi bilmiyorum,hic kullanmadim. Sayende merak ettim :D Bu seride pembe renkler de vardi sanirim ama hic karar verememistim. Ya da nicky minajla mi karistiriyorum bilmiyorum.

    YanıtlaSil
  7. Bende de var bu renk ama çok hafifleterek kullanıyorum yoğun hali beni zombi gelin gibi gösteriyor beyaz tenimden olsa gerek :(

    YanıtlaSil
  8. hiç sevmediğim bir renkti görkem artık çok seviyorum elimde buna benzer renk var oldukça enteresan bir ruj oriflamenin dolgunlaştırıcı ruju dudağınıza sürdükten 10 sn sonra hafif yanma ve hareketlenme oluyor içine doğal bitkilerden yapılmış dudağa botoks etkisi veren bir bileşen koymuşlar çok enteresan geliyor oldukça nemlendirme özelliğide var denemenizi tavsiye ederim belki seversiniz.

    YanıtlaSil
  9. bendede aynı rengin oriflame markası var oldukça enteresan dudağa sürüldüğünde dolgunlaştırıcı özelliği var hafif kıpırtı karıncalanma hissediyorsunuz bir bakmışsınız dudağınız dolgunlaşmış yalnız kokusunu beğenmedim okadar

    YanıtlaSil