Çantamda Ne Var? || What's In My Bag?



Günaydın! Çantamda Ne Var? serisinin 3. videosunu çektim. İzlemek isteyenler buraya tıklayabilirler! Sevgiler!


Insagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

19 yorum:

  1. izledim izledim :) Çantaya bayıldım. bende michael kors'un bir saatini beğendim çok güzel para biriktiricem bakalım :)

    YanıtlaSil
  2. içindekıler degılde çanta yettı bana:)

    YanıtlaSil
  3. Cantana gercekten bayildim ama sana bayildigim kadar degil elbette:) gercekten de cok tatli ve samimi bir uslubun var. Ayrica ne zamandir devam eden siyah canta arayisimi sonlandirmama yardimci oldun:) ogrenci butcem orjinalinini almaya yetmese de cakma bulup almayi planliyorum:D cantani guzel gunlerde kullanman dilegiyle:)

    YanıtlaSil
  4. Videoyu yuzumde gulumsemeyle izledim :) Ama aslinda cok mutlu sayilmam. Surekli mesgulum bu aralar ve laptopumun klavyesi bozuldu. Bilmiyorum galiba nazar oldu xd Hersey olumsuz gidiyor bu gunlerde. Ama ne zaman bi su kizin bloguna bakip cikarim diye acsam sayfayi,mutlaka bir iki yorum yazmadan cikamiyorum :D

    Ben de hep bu koleksiyon videolarini,cantayi karistirip ne var diye gosteren yabanci bloggerlari gorup duruyordum. Seni buldugumda cok mutlu olmustum. Benim de cantamda ayna,sakiz ve cikolata bulunduruyorum. Tansiyon problemi bende de var. Gun icinde disardaysam mutlaka bir iki cikolata vardir yanimda :) Cep telefonsuz cikarsam yanlislikla o gunun ugursuz olduguna inanirim :( yuzugum de oyle. Anahtarlarina ayrica bayildimm :)

    YanıtlaSil
  5. Ivır zıvır reyonunu çantanda taşıyomuşsun :D Hayır yani kilo alsan neyse:) Sen bide yiyip yiyip kilo almamak konulu bir video çek hayrına en iyisi :)
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  6. sizi ve hacer sayıner'i internette tesadüfen buldum.sayenizde 40'ımdan sonra gözlerime far uygulamaya başladım.çok da güzel oldu.artık bloğunuza uğramadan geçemiyorum.ne yazık ki benimde çantam siziki gibi.nasıl taşıyorsunuz,omuzlarınız kopmuyor mu?
    beril kaya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendi adıma takibiniz için teşekkür ederim :) Eminim far uygulamaları harika oluyordur !

      Sevgiler,
      Hacer

      Sil
    2. Aslında hiç ağır değil, çanta büyük ve içi çok ıvır zıvırlı diye öyle duruyor olabilir :)) Sevgiler!

      Sil
  7. bu videoda kullandığınız far nedir?

    YanıtlaSil
  8. bu videoda kullandığınız far nedir?

    YanıtlaSil
  9. cantana bayıldım. sanırım istedigini soyledigin ama bulamadıgın cantayı indirimli buldum, sana yazmak istedim :)
    http://www.trendyol.com/Sapphire-canta-30T3MLMT3T/UrunDetay/19506/4167818/Kadin

    YanıtlaSil
  10. cantana bayıldım! sanırım istedigin ama bulamadıgın cantayı buldum ve sana yazmak istedim :) : http://www.trendyol.com/Sapphire-canta-30T3MLMT3T/UrunDetay/19506/4167818/Kadin

    YanıtlaSil