TAG: My First Time || MİM: İLKlerim!



Günaydın! Günün videosu, şu sıralar yabancı Youtube kullanıcılarında sıkça gördüğüm My First Time mimi üzerine. Kendimle ilgili ilkleri 20 soruda anlattım. İzlemek isteyenler BURAYA tıklayabilirler! Sevgiler! :)

Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

6 yorum:

  1. İzledim çok ta güzel olmuş :-)

    YanıtlaSil
  2. ben bu makyajına bayıldım! neden bilmiyorum ama videoyu açtığım an 'ay yüzü ne kadar aydınlık gözüküyor' dedim. Ne kullandın o göz kapaklarına anlamadım ama bayram yaramış :) o zaman ilk isteğimi yapayım ve böyle çok sade aydınlık bir makyaj isteyim senden ama far aydınlık açık tonlu olsun :) biliyorum kahveye bayılıyosun ben de öyle :) ama gözüme bir başka güzel geldi yahu :) sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim! Göz kapaklarımdaki naturel yağ :D:D Göz kapaklarım çok yağlı ve hiçbir şey sürmeyince böyle parlıyor işte :) Sade makyaj not edildi! Sevgiler :)

      Sil
  3. Çok içten ve güzel bir video. Keyifle izledim. Çok uç bir istek olacak ama gözlük kullananlar için bir video olabilir mi? Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. saçının uçlarının açık kumral gibi olması bence sana çok yakışıyor.kesinlikle tekrar düşünmelisin!!yapay sarışın olduğun günlerin tortusu olarak görünüyor olabilir sana ama hoş görünüyor.birde fotoğraflarda objektif yüzünün aşağısında kalıyor hep,videolarda başını öne eğiyorsun çok daha hoş görünüyor.bir de böyle denesen yani yüzünle aynı hizadan belki hafif yukarısından.çünkü alnını olduğundan çok daha küçük gösteriyor.toprak tonlarında belirgin göz makyajıyla veya saçlarını kulaklarının arkasına alarak video hazırlarsan çok mutlu olurum.takipteyiz,kendine iyi bak:)

    YanıtlaSil