Benefit Fake Up || Kapatıcı İncelemesi



Günaydın! Günün yazısı Benefit Fake Up kapatıcı üzerine olacak ve çok kısa ve öz bir yazı olacak. Bu ürün hakkında söylenecek yalnızca birkaç cümle var. İlk olarak benim sorunlu gözaltlarıma yetmediği için ben kendisini aydınlatıcı olarak kullanıyorum ve bu anlamda çok memnunum. Bir önceki videomda nasıl kullandığımı göstermiştim, izlemek isteyenler için link burada.

Good morning there! Today's review will be on Benefit Fake Up concealer and I will actually keep it really short and simple, because there's not much to say about it. First of all, its coverage is not good enough for my horrible dark circles, so I prefer using it on the top of my corrector, as a highlighter, I say.




Gördüğünüz gibi kapatıcı, ruj formunda geliyor ve etrafında ürünü sarmalayan vazelinimsi bir yapı var. İşte bu yapı adeta bir göz kremi görevi görüyor. Bu ürünü kullanacağım zaman, göz çevrem çok kuru olmasına rağmen asla krem kullanmıyorum, çünkü nem vermesi tek başına yetiyor. Bu sebeple göz çevresi çok kuru olan ve çok kapatıcılığa ihtiyaç duymayanların çok seveceğinden adım gibi eminim. Benim gibi problemli morluklarınız varsa da koyu renk bir kapatıcının üstüne uygulayarak hem içindeki E vitamininden faydalanabilir, hem de ışıl ışıl bir görünüm elde edebilirsiniz.

As you can see, the concealer comes in a lipstick form and it's surrounded by another texture, that acts like an eye cream and contains vitamin E. Who would love this product? Basically, people with dry under eye area and people, who don't need much coverage. 




Bendeki rengi Light, ancak ürünün buğdar tenliler ve esmerler için 2 rengi daha bulunuyor. Bu kapatıcı ilginizi çektiyse Sephora'lardan satın alabilirsiniz. Sevgiler!

I have this in the shade Light, but there are 2 more colors; Medium and Dark out there! x

**Ürün BenefitTurkey tarafından gönderilmiştir ve yorumlarım tamamen objektiftir.


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

2 yorum:

  1. çok sempatiksin sen ya :) şimdi bu postun altına ne alaka bilemedim ama içimden geldi işte :)

    YanıtlaSil
  2. Delighted to hear your thoughts on this, I was very close to being swayed! Will hold onto my pennies now! :)

    YanıtlaSil