İyi Bayramlar!


Blog vasıtasıyla tanıştığım güzel insanlardan biri olan Seda'nın hediyesi...

Günaydın! Nihayet herkesin beklediği o uzun tatil geldi çattı. Lafı çok fazla uzatmadan, minik minik cümlelerle birkaç şey söyleyip gideceğim. 

Öncelikle Blogger'da 2000 takipçiye ulaştığım için çok mutlu olduğumu belirtmeliyim. Ocak 2012'de, Roma'daki öğrenci evinde, moralim oldukça bozukken mutfaktan bir sandalye çekip o gün MAC'ten aldığım ürünlerin yazısını yazdığımda bir gün bu kadar insanla iç içe olacağımı asla düşünmemiştim. Bu blog benim Roma'ya, hatta kendime tutunma sebebim olmuştu. En sıkıntılı dönemimi bile yazarak atlatmıştım ki bu hala böyle. Şimdi görüyorum ki benim yazdıklarım başkalarına da moral oluyor, keyif veriyor. Bu sebeple, çok büyük bir aksilik olmadıkça yazmaktan asla vazgeçmeyeceğim. Perdenin önündeki 2006, perdenin arkasında sayısını bilmediğim kadar kişiye sonsuz teşekkürler. Umarım sizler için hazırladığım bayram sonrası çekilişimi beğenirsiniz. 

Değinmek istediğim son nokta ise bayram boyunca yeni yazı ve video yayınlamayacak olmam. Biriken kitaplarım ve yeni müzikler bana göz kırpıyor ancak yine de maillere ve yorumlara mümkün olduğunca cevap vermeye çalışacağım. 

Ve tabi ki herkese iyi bayramlar. Ülkemiz için de hayırlı, mutlu ve aydınlık bir bayram olmasını diliyorum ve sizleri bayram makyajı videomla başbaşa bırakıyorum. Herkese sevgiler! 



Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

14 yorum:

  1. O ses midemden geldi :D Alemsin Görkem :)
    Bu arada tweetleri gizleyince sırf senin için hesap açtım ama pek gerçekçi görünmediğinden kabul etmedin sanırım :) Ben sulkytiny :) Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa hiç farkında değilim, hemen bakıyorum şimdi :)

      Sil
  2. Ay *.* Cizimimi gorunce bir mutlu oldum anlatamam *.* Ben de dunden beri ne cizsem diye dusunup duruyordum. Yeni bir arka fon cizebilirim belki? İstersen tabi :) Bayram hediyesi olsun :) Ayrica ne zaman yeni blog yazisi yazsan facebook ve instagramdan bloga geliyorum. İyi ki oralara da hesap acmissin cunku her gun kontrol ettigim sosyal aglardan :) Ben kendi adima konusacak olursam,makyajla aram cok iyi degil. Ama sen paylastikca su tasinma islemlerinden kurtulduktan sonra almak uzere liste olusturmama cok yardimci oluyorsun :) Sen de benim gibi zayifsin,bilmiyorum sende de var mi ama kolay kilo alamiyorum. Beyaz ve hassas cildin var,bende de var bu. Ama cildim karma :) Yani paylastigin urunler cogu kez bana hep uyuyor. Bu yuzden seni takip etmek bana iyi geliyor. Yeni fikirler esinmeme,alisveris listesi yapip kendime plan yapmama yardim ediyorsun. M.A.C hakkinda cok az fikrim varken artik ne alabilecegimi bana uygun urunleri tahmin edebiliyorum. Biraz uzun oldu ama :) İyi bayramlar Gorkem :) İyi ki o gun internette arastirirken seni bulmusum. Umarim guzel bir bayram gecirirsiniz. Herkese mutlu,huzurlu bayramlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla senin kalemine hayır diyemiyorum. :)
      Çok sevindim böyle olmasına, böyle şeyler duydukça daha çok yazasım geliyor. Sana da mutlu bayramlar. <3

      Sil
  3. Görkem cok tatli ve samimisin :) Çok seviyorum blogunu ve her sabah mutlaka yeni yazini okuyorum. Simdiden mutlu bayramlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, sana da mutlu bayramlar. :)

      Sil
  4. benim de yazmaya baslamami sagladigin icin, bana hep guzel fikirler verdigin icin ve kendini hic degistirmedigin icin tesekkurler gorkem, seni seviyoruz! bu arada vichy bayram sonrasi elimde olucak kehkeh :D

    YanıtlaSil
  5. İyi bayramlar ,bloğunuzu yeni keşfedenlerdenim :)
    Bende beklerim

    YanıtlaSil
  6. Sizede iyi bayramlar bayramda yazmayın bencede (yoğunluktan dolayı takip edemeyecektim ve aklım kalacaktı)Bayramdan sonra siz yazmaya bizde izlemeye devam etme dileğiyle...

    YanıtlaSil
  7. görkemcim öncelikle yaşadığın, yaşamakta olduğun talihsiz olaydan dolayı üzüntülerimi belirteyim. ancak sineye çekmemiş ve hakkını aramak için başvurduğun için mutlu oldum. hak, hukuk bunun için var. insan olmanın, kişiye özel hakların ihlal edilmesinin ne demek olduğunu öğrenmeleri gerekiyor. bir de benim senden bir ricam var :) bayramdan sonra yapacağın bir makyajda alt kirpik diplerini hiç boyamadan bir makyaj yapar mısın? bu şekilde gözlerini çok fazla çerçeveli gördük. o halini de merak ediyorum. iyi bayramlar ve iyi tatiller diliyorum :)

    YanıtlaSil
  8. Birde rica etsem bayramdan sonra beauty blender ile real techniques sponge karşılaştırması yapabilir misiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında şuradaki yazımda karşılaştırma yapmıştım. :)
      http://gorkemkarman.blogspot.com/2013/09/real-techniques-miracle-complexion.html

      Sil