Benefit Porefessional || Gözenek Küçültücü Baz



Günaydın! Günün yazısı, önce Sephora'dan aldığım testerını kullanıp bayıldığım, daha sonra Primping With The Stars setinden çıkan seyahat boyuna bayıldığım ve daha da sonra Benefit'in gönderdiği göz alıcı paketin içinden çıkan tam boyuna nihayet kavuştuğum makyaj bazım hakkında olacak. Karşınızda Benefit Porefessional...

Good morning there! Today I'm going to be reviewing one of my recent favourites; Benefit Porefessional Primer.* (PR Sample)




Daha önce de belirttiğim gibi, yanlış krem kullanımından dolayı etil alkol tedavisi görmüştüm ve bu tedavi sonucunda yanaklarımın merkezindeki gözenekler açılmıştı. Bu açık gözeneklerin üzerine bir de fondoten ve ışıltılı allıklar gelince iyice geniş duruyorlar ve sinirlerimi bozuyorlardı. Toplamda 2,5 aydır kullandığım bu baz işte bu noktada devreye girdi. Makyajdan önce gözeneklerimin bol olduğu yerlere uyguluyorum ve gerçekten de gözle görülür bir biçimde küçülüyorlar. Kimileri bu bazı çok seviyor, kimilerinin cildi reaksiyon gösteriyor... Ben suya bile alerjisi olan biri olarak bir problem yaşamadım ve bu yüzden çok mutluyum, zira gözeneklerim çok takıntılı olduğum bir bölgeydi ve nihayet bu sorunum ortadan kalktı. Unutmadan cildimin kuru olduğunu ve bu bazın matlaştırma gibi bir vaatte bulunmadığını da hatırlatmak isterim. Son olarak bazın çok kadifemsi bir dokusu ve mis gibi bir kokusu olduğunu da belirtmeliyim. Ürünü Sephora'lardan 99 TL'ye alabilirsiniz. Sevgiler!

Just as I've mentioned before, I have very big, open pores on the center of my cheeks and I have wearing foundation when they're so obvious, since anything with coverage makes them more visible! I finally managed to find a solution for this. Benefit Porefessional is amazing on me. I just rub some with my fingers on to the areas with pores and it makes them smaller. My super sensitive skin likes this primer so much that I'll keep repurchasing forever! x


***Ürün Benefit Turkey tarafından gönderilmiştir, yorumlarım tamamen objektiftir.


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com

Görkem Karman

21 yorum:

  1. Gerçekten kokusu mis ve işini çok iyi yapıyor ♡ Bende de Primping with the Stars'da yer alan deneme boyu var ve kıyamıyorum kullanmaya hemen biterse diye.. :(

    Şapşahane, tam boyu biraz tuzlu ama setlerin içinde alınmaya değer :)

    YanıtlaSil
  2. Karma cildim ve genis gozeneklerim var cok severek kullaniyorum. Ben bayildimm.

    YanıtlaSil
  3. Karma cildim ve genis gozeneklerim var. Cok severek kullaniyorum bayildim beb.

    YanıtlaSil
  4. Benim cildim karma gözeneklerim belirgin rahatsız edici olmasa da almak niyetindeyim ama bir türlü emin olamadım . Bu ürünü çok çok seven de var randıman alamadım diyen de ama sanırım onlar çok büyük gözeneklere sahip olanlar.Hevesimi arttırdı yazın yine :) Güle güle kullan arkadaşım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sana tester yollayabilirim istersen Edacım, gözeneklerin orta derecedeyse sevmemenin imkanı yok :) :*

      Sil
    2. Öpücük öpücük paylaşımcı kalbini yirim :* Mutlaka alıcam tavsiye ettiysen tamamdır :)

      Sil
  5. bende de küçük boyu vardı. cildim kuru ve hassas, yüzümün bir bölgesinde hiç geçmeyen sivilceler oluştu. bıraktıktan aylar sonra geçebildi :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim cildim yağlı bende bir reaksiyon göstermedi.
      Tabi ki bunun cilt ile alakası var ama bence senin cildinin tek sorunu içerisinde silikon içerdiği içindir.
      Ayrıca yüzümün bir bölgesi demişsin ama bu ürün sadece gözeneklerin olduğu bölgeye uygulanıyor tabiki diğer bölgelerde sürülebilir ama gözenek dışındaki bölgelerde mi sivilcelenme yaptı acaba merak ettim??

      Sil
    2. silikondan şüpheliyim bende. buruna yakın bölgede gözeneklerim o tarafta oluştu ve geçmedi.

      Sil
  6. Cildinizde yanlış krem kullanmadan dolayı sorun yaşadığınızı okumuştum ama bu olay nasıl oldu bunu merak ediyorum? Yani cilt tipine uymayan krem mi yoksa vücut kremini veya el kremini yüze sürmek gibi mi? Alkol tedavisi nasıl bir şey? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eczanelerde satılan bir nemlendirici (ismini hatırlayamıyorum ama yağ emülsiyonu diye geçiyor sanırım, beyaz kapaklı, bebe pudrası gibi bir ambalajı var) başıma bu işleri açtı. Seneler önce cildim kuru diye doktora danışmadan tavsiye üzerine o kremi aldım ve vıcık yağlı yapısı yanaklarımın merkezinde yaralar çıkarttı. Doktora gittiğimde bu kremin sebebiyet verdiğini söyledi ve içinde etil alkol bulunan ağır bir krem verdi. Bir sene boyunca her gece uyumadan o kremi sürdüm ve kremin yan etkisi gözenekleri büyütmeydi :(

      Sil
    2. Çoookk geçmiş olsunnn kötü olmuş bu konularda dikkatli olmak gerek :(

      Sil
  7. Bence sephora'da bir alışverişim sırasında yapılan makyajda uygulanmıştı harika bir ürün gerçekten..
    Bu arada ürün hakkında çok detaya girmemişsin ama keşke her cilt tipine uygun olduğunu iletseydin :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yazıyı yazarken (ki hala öyleyim) çok rahatsızdım, gözümden kaçmıştır :(

      Sil
  8. Blogunu takip ettiğimden beri aklımda hep bu ürün vardı ve sonunda bu hafta bir sephora kapısından içeri girip kaptım. Normalde ufak değişimleri fark etmeyen eşim,sen de ayrı bi güzellik var dedi :) Yani sonuç mükemmel,sürekli aynadaki pürüzsüz cildime bakıyorum :) Teşekkürler!!

    YanıtlaSil
  9. Süper bir ürün gercekten

    YanıtlaSil
  10. Kullananlar çok beğeniyor fakat fiyatı pekte öğrenci işi değil, daha kullanma fırsatım olmadı umarım bir gün kullanma fırsatım oluur.

    YanıtlaSil
  11. Kullananlar çok beğeniyor fakat fiyatı pekte öğrenci işi değil, daha kullanma fırsatım olmadı umarım bir gün kullanma fırsatım oluur.

    YanıtlaSil
  12. Bunu da sipariş ettim pudrasıyla birlikte şimdi. Umarım benim gözeneklere de iyi gelir hem pudra sayesinde belki parlamayı önlerim cunku cildim karma.Sagol güzel yorumlar için içim rahatladı:)

    YanıtlaSil
  13. the balm markasının bazı mı ? bu mu ?

    YanıtlaSil