Tek Bir Farla Dumanlı Gözler! || MAC Club Far!



Günaydın! Tek bir far kullanarak dumanlı gözler yaratmak ister misiniz? Ben yeni videomda, gözlerimde yalnızca MAC Club farımı kullandım. Club, içinde yeşil, kızıl ve bronz tonlar barındıran mükemmel yansımalı bir far. Yine MAC'ten Woodwinked, Sumptuous Olive, Beauty Marked ve Expensive Pink de yansımalar barındıran güzel renkler. Tek bir far kullanarak yaptığım pratik göz makyajını izlemek için BURAYA tıklayabilirsiniz! Sevgiler! 


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

24 yorum:

  1. Merhaba. Sizin fikrinize ihtiyacım var. :) Garnier Roll-On Kapatıcı hakkında düşünceleriniz nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eski Roll-On'u çok seviyordum ancak yenilenmiş hali (BB Eye Roll-On) bana biraz turuncu kaçıyor :/

      Sil
  2. Bu en cok benim isime yarayacak sanirim. Kalemlerden baska urun kullanmaya alisamadim.

    YanıtlaSil
  3. bayıldım görkemcim videona.. çok çok pratik ve güzel bir makyaj olmuş

    YanıtlaSil
  4. Ben bu fara bayıldım! Daha önce hiç dikkatimi çekmemiş olmasına şaşırıyorum.Uygulamada çok güzel olmuş teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. Wooow ! O nasıl güzel bir renktir öyle :) Bayıldım bu makyajada :)

    YanıtlaSil
  6. Merhaba Görkem. Bugünün anlamı için 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mızı yazında görmek isterdim. Bu tür şeyleri atlamamalısın bence. Takipçi sayın oldukça yüksek ve bu sana sorumluluk yüklüyor bu tür konularda. Onun dışında fara bayıldım sana da çok yakışmış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba!
      Bu yazı önceden programlandığı için tarihe dikkat bile etmemişim, ancak ben verilmesi gereken mesajı dün gece ve bu sabah itibariyle Twitter ve Instagram sayfamdan vermiştim zaten. Sevgiler :)

      Sil
  7. Görkem merhaba
    bu makyaj uygulamanı çok beğendim de bu renk pek bana göre değil, acaba mac.te bu farın yapısında ama rengi geçen gün yaptığın gülkurusu-kızıl yansımalı bi farı var mı? varsa rengin adını söyleyebilir misin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında Cranberry de hafif böyle, onu seveceğinizi düşünüyorum :)

      Sil
  8. görkem,bu makyajını çok beğendim gerçekten,yalnız bu farın gülkurusu-kızıl yansımalı olanı var mı mac.te? hani senin geçen gün yaptığın makyajdaki gibi bir renk ama onun tek farda birleşimini soruyorum :) çok şey mi istiyorum :))

    YanıtlaSil
  9. Gerçekten de çok güzel oldu. Rengin alacalı duruşuna bayıldım özellikle.
    Bu arada mezuniyet makyajı videosu çekmiştiniz önceden, acaba ucuz ve pahalı fiyatlı ürünlerden oluşan baz, fondöten... vb ürünleri içeren bir yazı yazabilir misiniz?
    Şimdiden teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En kısa zamanda böyle bir video çekeceğim :)

      Sil
  10. Merhaba Görkem,
    İzledin mi bilmiyorum ama,
    Lisa Eldridge'in son videolarindan " berry stained lips" videosundaki makyaja bayildim.Sana da yakisacagini düşünüyorum.:)

    YanıtlaSil
  11. Görkem yine süper bir keşif yapmışsın ve sanırım MAC çalışanlarının kendilerinden daha iyi biliyorsun oradaki malzemeleri çünkü ben bugün sorduğumda Club farı bilmiyorlardı (= Zaten ellerinde de kalmamıştı sadece testerın ucundan bakabildim ve çok hoşuma gitti,"mutlaka alınacak" listeme ekledim ve başka mağazalara bakmak üzere yarını bekliyorum...Fakat bulamazsam diye yarın Cadde'deki MUFE mağazasına gidip baz almayı düşünüyordum (cildimin T bölgesi çok yağlı ve sadece onların bazı beni kurtarıyor) orada da önerebileceğin bu tarz farlar var mı ?

    p.s. Özel isteğim var ! Günlük çok renkli fakat sofistike bir makyaj istiyoruz ! Kurtarıcımızsın çok teşekkürler (=

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. MUFE'nin farlarına hiç hakim değilim ama MAC çalışanlarının bazılarının çok ilgisiz ve bilgisiz olduğuna katılıyorum :)
      İstek makyaj not edildi!

      Sil
  12. Sevgili Gorkem,
    Makyaj temizleme ile ilgili bildiklerinizi paylasirsaniz sevinirim. Mesela benefit they are real mascara cikmiyo kolay kolay;(
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  13. mac earthly riches duo mineral farın gri bolumu de aynı gorebi goruyor, oneririm ;)

    YanıtlaSil
  14. çok güzel ve pratik bir makyaj olmuş ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil