SEPHORA Natural Foundation Brush || Fırça İncelemesi

SCROLL DOWN FOR ENGLISH


Günaydın! Bugünkü bir 'yeniden keşif' yazısı olacak. Bu fırçaya yaklaşık 2 senedir sahibim. İsmi her ne kadar 'doğal fondoten fırçası' olsa da ben tüm bu zaman boyunca pudra ve allık için kullandım, çünkü likit fondotenimle kullanmayı denediğimde berbat bir bitiş bırakmıştı ve ben de bu sevdadan vazgeçmiştim. Ta ki Ghostparties Kate şuradaki videosunda bu fırçayı fondoten için kullanana kadar. 

Good morning! Today's post will be on a product that I've rediscovered; Sephora Natural Foundation Brush, which I've been using for powder and blush for 2 years now. I tried it with my liquid foundations when I first purchased it and didn't like the finish and the brush strokes it left on my face, so I put it away. A huge thanks to Ghostparties Kate for doing this video and making me realize how good actually this brush is...








Şekil olarak biraz Real Techniques Expert Face fırçama benzetsem de tüyleri sentetik değil ve büyük ihtimalle fondoten uygularken sevmememin nedeni de bu. Kate'in videosunu izledikten sonra bir deneme daha yaptım ve bu kez tıpkı onun gibi sabırla, üstünden geçe geçe fondotenimi uyguladım. Verdiği sonucu çok beğendim. Tüyleri sentetik olmayan fırçalarda, özellikle likit ürünler söz konusu olunca biraz daha sabır gerekiyor sanırım. Özetle; yumuşak tüylü, hem pudra, hem allık, hem toz fondoten, hem de likit fondoten için kullanabileceğiniz bir fırça arıyorsanız bu ürünü inceleyin derim. Roma'dan aldığım için buradaki fiyatını bilmiyorum ama tahminimce 35-40 TL civarındadır. Herkese mutlu günler!

The shape reminds me of my Real Techniques Expert Face Brush, although this one doesn't have synthetic bristles. That's probably why I didn't like it for liquid foundation at the first place. Anyways, this time I applied my foundation with circular motions and with patience and loved the finish. Now I can see that it's all about taking your time with buffing the product. All in all; if you're looking for a soft brush, that can be used for powder and liquid products, you're on the right track. x


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

4 yorum:

  1. Cok faydali bir yazi olmus her zamanki gibi, eline saglik :)

    YanıtlaSil
  2. dün baktım bu fırçaya sephora'da, yanlış hatırlamıyorsam 45 tl civarıydı, benim gibi almayı düşünenler için belirtelim :)

    YanıtlaSil
  3. Görkem hanım likit fondoten için 45 mi yoksa 113 mü hangisini tercih ediyim sizce ? Sevgiler

    YanıtlaSil