Beğenmediğim Ürünler! #2 || Disappointing Products! #2



Günaydın! Bugüne yazı yazmak yerine bir video çekmek geldi içimden ve nihayet son zamanlarda deneyip de memnun kalmadığım ürünlerin 2. videosunu yükledim! 4 ürünün 3'ü, yazısını çoktan yazdığım ürünler. Okumak isteyenler için ürün listesinin yanına linkleri de koydum. İyi seyirler! VİDEO İÇİN BURAYA TIKLAYIN!


Videoda Bahsedilen Ürünler

- NYX Boho Chic (CLICK)
- NARS Via Appia Long Wear Eyeliner (CLICK)
- DOVE Intensive Cream, Yoğun Bakım Kremi 
- CHANEL Rouge Allure 88 (CLICK)


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

16 yorum:

  1. Dove kremi elde çok seviyorum ama dudağa asla sürülmeyecek bir şey. Blistex Med Plus serisini denedin mi? Benim çatlayıp da daha kötüsü soyulan bir dudağım var ve sayesinde oldukça toparladılar.Minik kavanozda olanı pek hijyenik değil ama stick olandan daha başarılı.

    YanıtlaSil
  2. Chanel rujun bu kadar hayal kirikligi yaratmasi uzucu oldu. Seriyi aklimda tutup bir yere not etmeliyim :) Ayrica Dove'un hicbir urunu bana iyi gelmedi. Hele o krem beni hayattan bezdirdi. Yapis yapis,hic cikmayacakmis gibi yagli hissettiriyordu bana. Oyle kremlerden de nefret ediyorum :) Ben en cok Avon'un ve Oriflame'in urunlerinde hayal kirikligi yasamistim. Kataloglu seylere dayanamiyorum. Mesela Gratis hastasi olmam bile onun katalogunu gormemle basladi. Lush marka kalip sampuan almistim buyuuk hayallerle ama asiri kurutuyordu saclari :( ama hala Lush bagimliligim var. Mutlaka bi goz atmani tavsiye ederim. Cok hos urunleri var ve cogunda paraben bulunmuyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katalog fobisi bende de var vallahi :) Lush'ın şampuanlarını denemiştim ben de ve çok yağlandırdı benimkileri :(

      Sil
    2. Galiba Lush şampuan konusunda başarılı değil :D Ama duş jelleri,sabunları çok etkileyici *.*

      Sil
  3. Youtube kanalda biri yorum yapmış çok pahalıymış o kadar verilmez para vs vs.. Bu kişiye cevap vermeni takdir ettim. Kırıcı olmadan, üslubuyla... Fakat başka bir kişide ''neden bunlara cevap veriyorsun pisliklerinde ..... '' şeklinde.
    Lütfen bu gibi yorumlara tamah etme. Seni izlemiş merak etmiş bir soru sormuş izleyenin. Olgunca cevap vermeni çok sevdim. Sanırım bu sebeble hergün senin sayfana bakmadan geçemiyorum. Takip ettiğim günden beri hiç değişmedin <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim :) Aslında cevap bile vermeden engellemek lazım ama bu sefer daha da hırslanıp işi küfüre döndürüyorlar, bu sebeple en güzel yol kibar bir dille had bildirmek bence :) Sevgiler!

      Sil
  4. Görkem ben geçen sene ağır derecede sivilcelenme yaşadım yüzümde. Belki bilirsin Roaccutane hapını kullandım. bütün vücudum pul pul soyuldu. Kontrole gittiğimde, benimle aynı ilacı kullanan insanların dudaklarını görünce içim gidiyodu. Yarık yarıktı resmen. Ama ben bunun önlemini BEPANTHEN ile aldım. Aklıma gelen her saniye, yer mekan ayrımı yapmadan heryerde sürdüm. Hala daha yanımdan ayıramadığım tekşeydir Bepanthen..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, alayım eczaneden hemen :)

      Sil
  5. merhabalar :) 1990. kişiye hediye yok mu? :D şaka şaka bir gün youtube da sana denk gelmem sonucu seni izlemek yatmadan önce yaptığım bir aktivite haline geldi ve bugün de artık resmi takipçin oldum :) o kadar iştahım kabarmış ki artık bugün kendimi sephora ya atıp bir ysl peach passion aldım kendisiyle büyük aşk yaşıyorum ^ ^ önüme gelen ilk postun altını alakasızca kirlettim belki ama merhaba demek istemiştim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2000 için güzel sürprizler var :)) çok teşekkür ederim ve peach passion gerçekten çok güzel :)

      Sil
  6. Görkem selam :) Sıkı takipçilerindenim, çok seviyorum senin yazdıklarını okumayı ve çektiğin videoları izlemeyi :)).Çok alakasız bir soru soracağım, benim de blogum var ancak post girerken cursor yazı kutucuğuna gelmiyor, (ne mouse ne de touchpad) ancak tab tuşuyla getirebiliyorum sonra da word'de yazdıklarımı ctrl+v yapıyorum :( çok zor oluyor. Sen hiç böyle bir problemle karşılaştın mı acaba? yazmaktan soğudum valla :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabaa! Hayı, hiç başıma gelmedi ama ne kadar sinir bozucu olabileceğini tahmin edebiliyorum :(

      Sil
  7. yapmaa bunu söylememeliydin :) bu arada hemen sormak istiyorum yakınlarda bir event planı var mı? takipçilerinle buluşma gibi :)

    YanıtlaSil
  8. Hiç bitmesin istedim:) daha çok video yapmalısın bence...

    YanıtlaSil
  9. Selam... Bu kadar genç yaşta bu kadar bilinçli olmanı tebrik ediyor, keyifle takip ediyorum. Videonda cildin muhteşem görünüyor, hangi fondoten diye sorsam?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim!
      YSL Touche Eclat kullanmıştım :)

      Sil