Moshos Garden Saç Bakım Balsamı



Günaydın! Bugün sizlere, yaklaşık 3 aydır kullandığım arganlı saç bakım ürününü tanıtacağım. Yine Moshos Garden markasına ait kil maskesinin yazısını şurada yayınlamıştım. Cildimi yatıştıran, temizleyen ve kurutmayan başka bir ürün bulamadığım için Moshos'un maskesini satın almaya devam edeceğim.

Dönelim bugünün konusuna. Dedim ya, neredeyse 3 aydır kullanıyorum. İçinde 2-3 kullanımlık ürün kaldı ve ben yazısını anca yazabiliyorum. 

Yazıya başlamadan önce saç bakımında az ve öz ürün kullanmayı sevdiğimi belirteyim. Krem kullanmaktan da pek hoşlanmadığımı da ekleyip balsama döneyim.




Tüm Moshos ürünleri gibi, bu balsam da %100 doğal içerikli. Kimyasal, parfüm, renklendirici, koruyucu, paraben, petrol türevleri, silikon gibi doğada bulunmayan maddeler içermiyor. Ürünlerini hayvanlar üzerinde test etmiyor. Bu saç balsamı içeriğinde; hindistan cevizi, mango yağı, argan, badem, jojoba, aloavera ve susam yağı bulunduruyor.

Kutunun arkasında, ürünü saç diplerinden uçlara doğru uygulayıp en az 10, en fazla 45 dakika kadar bekletmek gerektiği yazıyor ancak ben bu kadar yağ içeren bir ürünü saç diplerime sürmeye çekindim. Son zamanlarda cildimle beraber saç diplerimin de eskiye göre çok daha hızlı yağlandığını farkettiğimden ürünü yalnızca saç uçlarıma uyguladım ve 20 dakika beklettikten sonra saçlarımı yıkadım. İlk şampuanda 'eyvah' dedim. 'Bu yapış yapışlık hissi nasıl gidecek?' Durulama ve ikinci şampuan derken daha saçlarım ıslakken farkı anladım. Haftada yalnızca bir kez, banyo öncesi kullanmaya başladım ve saçlarımın balyajdan ötürü kuruyan uçları resmen yumuşadı, toparlandı.




Şimdi ürünün, bana göre eksi ve artılarından bahsedip yazıyı bitireyim. Öncelikle kokusundan başlayayım. İçeriğindeki diğer ürünleri ezip geçen bir badem kokusu var. Bu koku çok baskın. Öyle ki, kapağını açtığım an banyoya yayılıyor ve uygulamadan 1 saat sonra bile içerisi hala bu balsam gibi kokuyor. Başımı filan ağrıtmadı ama yine de bu kadar keskin kokulardan hoşlanmıyorum ben.

Yapısına gelirsek, söyleyeceklerim az ve öz olacak. Yağlı, çok yağlı. Saçlarıma uygularken 'iyi mi ettim acaba?' dedirtecek kadar yağlı. Uygulama sonrası yıkadığım ellerimi nemli bırakacak kadar hem de. Fakat bu sizi korkutmasın çünkü inanılmaz rahat durulanıyor saçtan. Bir de durulama işleminden sonra saçta kokusunu filan bırakmıyor. Onu da ekleyeyim.

Saçlarımın diplerine değdirmemekte ısrarcı olacağım çünkü bu ürün tam bir nem bombası. Saçları boyalı, röfleli olan ya da yapısal olarak kuru saçlara sahip olan, saçları sertleşen ve şekil almayan, türlü işlemler sebebiyle yıpranan herkesin çok seveceğini düşünüyorum. Bir de benim gibi saç kremi kullanmayı sevmeyenlerin de hayatını kurtaracaktır çünkü haftada bir kez uyguluyorsunuz ve saçlarınızda tarak durmuyor. Sanki kremlemişsiniz gibi bir yumuşaklık ve parlaklık veriyor. Peki bitince satın alır mıyım? Evet.

Ürünün (tekli) satış fiyatı şu anda 33 TL ve yalnızca Moshos Garden'ın websitesinden satın alınabiliyor. İlgilenenler için buraya bir link koyuyorum. Çok sevgiler!

*Ürün Moshos Garden tarafından gönderilmiştir. Tekrardan teşekkürler! 







Görkem Karman

3 yorum:

  1. Bu maske merak ettiklerim arasındaydı. Bende saç için moshos un jojoba yağı falan da var, aynı şekilde banyo öncesi sürüp bekletiyorum çok güzel yumuşatıp, canlandırıyor. Kil maskesinden de aynı şekilde çok memnun kaldım. Bu ürünü de aklımda <3

    YanıtlaSil
  2. Görkem abla, kullandığın maşa ve düzleştiricilerin adı nedir?cevaplarsan çok sevinirim :))

    YanıtlaSil
  3. ISlak saçamı kuru saça mı uyguluyoruz ??

    YanıtlaSil