7 Mart Youtube Buluşması + Teşekkür



Merhaba! Geçtiğimiz Cumartesi, heyecanla beklediğim buluşma gerçekleşti. Youtube'un düzenlediği organizasyon sayesinde takipçilerimle tanışma fırsatı yakaladım. Daha doğrusu yakaladık. Farklı kategorilerde video çeken vloggerlar vardı. Makyaj vloggerı olarak ise 4 kişiydik; Merve Özkaynak, Sebi Bebi, Duygu Özaslan ve ben.

Buluşmayı günler öncesinden sosyal medya hesaplarımızda duyurduk ve katılım için tek şartın sanal bir form doldurmak olduğunu belirttik. Sizler o formları doldurdunuz, biz de katılımcıların ad ve sayılarını takip edebildik. Derken o gün geldi çattı.

7 Mart Cumartesi sabahı saat 8:30'da Taksim Roxy'deydik. Mekana varan ilk vlogger bendim. Youtube ve organizasyon ekibi beni ve kuzenim Sena'yı güleryüzle karşıladı. Sena'yı Yunanistan vloglarımdan hatırlayanınız vardır. O gün de bana destek olmak ve günü vloglamak için yanımdaydı. 

Bizden hemen sonra Sebi geldi. Sonrasında Merve ve Duygu. Güzellik ekibi tamamlanınca basın tam karşımızda yerini aldı. Fotoğraf çekimleri başladı. Bu sırada mekanın kapısında uzun kuyruklar oluştu. Saat 11:30'da da Roxy'nin kapıları açıldı ve etkinlik başladı. 

Yaşadıklarımı, hissettiklerimi anlatmadan önce olumsuz bir detaya değinmek istiyorum. Bu olayın, benim tahmin ettiğimden de kalabalık ve büyük bir organizasyon olduğunu belirterek başlamalıyım. Yüzlerce, belki de binlerce kişiyi sığdıracak mekan bulmak elbette zor ancak seçimin, Taksim'de bir bar olması bence hoş olmadı. Neden mi? Bizim izleyici kitlemizin %70'i, belki de daha fazlası 18 yaş altı gençlerden oluşuyor. Eminim ki, ailesi mekandan ötürü izin vermediği için gelemeyen birçok küçük takipçimiz vardı. Evet, çok kalabalıktık ama farklı bir lokasyonda olsaydık eminim çok daha fazla katılım olurdu.




Gelelim tanışma faslına. Nasıl anlatsam, nereden başlasam? Üzerinden 2 gün geçti ama ben hala ağzımı kapatamıyorum. Öyle mutluyum ki. Zaman zaman sosyal medyadan sıkılsam, uzaklaşsam ya da ara versem de, bu buluşmadan sonra 'iyi ki o ilk videoyu çekmişim, iyi ki o ilk yazıyı yazmışım' diyorum. 

Ertesi günü sınavı olmasına rağmen o soğukta gelip kapıda saatlerce kuyruk bekleyen, birkaç saatliğine başka şehirlerden İstanbul'a gelen, bebeğini, çocuğunu, kardeşini, torununu alıp kuyruğa giren, isteyip de gelemeyen, gelmese de güzel dileklerini mesajlarla, yorumlarla aktaran, aramızdaki bilgisayar ekranını tüm pozitifliğiyle eritip yanımda olan herkese ama herkese 100.000 kez teşekkür ederim.

O kalabalıkta gözleriyle beni seçip, gülen yüzüyle koşarak sarılan, mutluluktan çenem düşünceye kadar güldüren, 'sen benim ilk göz ağrımsın' deyip gözlerimi dolduran, 'hayatımın en zorlu döneminde başladım seni izlemeye, sen bilmesen de benim arkadaşımsın' deyip devamını getirdiği cümleleriyle beni çocuk gibi ağlatan, benden bile heyecanlı olan, ah, saymakla bitmeyecek… Herkese sonsuz kez teşekkür ederim. Gerçekten.

<3








Görkem Karman

11 yorum:

  1. Off keşke gelebilseydim aslinda uzun bir mesafe degil çorlu istanbul arasi ama ailem izin vermedi :(

    YanıtlaSil
  2. Gelmek o kadar cok isterdim ki maalesef sehirler cok uzak :(((

    YanıtlaSil
  3. Başka bir organizasyon umarım olur :))

    YanıtlaSil
  4. Merhabaa 🙋🙋 buluşma günü tanışmıştık ve kuzenine numaramı vermiştim. O andan beri arıycağın anı bekliyorum. Umarım yardıma ihtiyacın vardır ☺️ Umarım hatırlarsın

    YanıtlaSil
  5. Heryerden ulaşmaya çalışıyorum ama sanırım olmuyor ☺️ Olumlu veya olumsuz bi cevap alabilsem. Her dk meraktayım.

    YanıtlaSil
  6. İstanbulda oturuyorum yasim kucuk ama senin videolarini izlemeyi ve seni cok seviyorum ama mekan taksimde ki bir bar olduğu icin aileme sormadim bile ama yinede seni cok tebrik ederim Gorkem Abla

    YanıtlaSil
  7. Keşke barda olmasaydı. Ereğli'den bile kalkıp gelirdim. Lütfen bi daha olsun <3 <3 <3 <3 <3

    YanıtlaSil
  8. Tanımadığın herkesi, dostun gibi kucaklamışsın. Sanırım ben yapamazdım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında başta çok tedirgindim ama beklediğimden çok daha sıcak ve şefkatli tepkiler alınca ben de bıraktım kendimi. :)

      Sil
  9. O gün size yardım etmek istediğimi söylemiştim kuzeninize numaramı vermiştim. Her yabancı numarayı sen zannediyorum o günden beri. Olumsuzda olsa bi geri dönüş alabilsem. Hala çok yardım etmek istiyoruum 😔

    YanıtlaSil