REVLON Photoready 3D Volume Maskara



Günaydın! Bildiğiniz gibi Revlon artık Türkiye'de. Watson's isteklerimize kulak verip senelerdir beklediğimiz markayı getirdi. Lansman sonrasında biz bloggerlara da birer tanışma paketi gönderdi. Bugün sizlerle, paketten çıkan maskara hakkındaki düşüncelerimi paylaşacağım.




Revlon Photoready 3D Volume, ismine bakılırsa; 3 boyutlu hacim verici bir ürün. Plastik ve sık tüylere sahip. Bu plastik tüyler kirpiklerde tarak görevi görüyor. Kirpikleri tarıyor, ayırıyor ve belirginleştiriyor. 

Ürünü 5 gündür kullanıyorum. Yeterince siyah bulduğum bu maskarada akma ya da dökülme problemi yaşamadım. Alt kirpiklerimden bile akmayarak gönlümü fethetti. Yalnız içime sinmeyen tek bir özelliği var. Yanlış isimlendirildiğini düşünüyorum. Evet, vaat ettiği '3 boyutlu' kirpik görünümünü vermiyor. 3 kat da uygulasam pek hacim katmıyor. Yalnızca uzunluk ve siyahlık vererek, bir de gün boyunca akmayıp kolay temizlenerek favori günlük maskaralarım arasına girmeyi başarsa da hacim arayanların kendisiyle iyi anlaşacağını düşünmüyorum.






Görsellerde 3 kat uyguladığım maskaranın duruşu bu şekilde. Tek katta kirpiklerime pek bir etkisi olmadığı için en az 2 kat uygulamam gerekiyor. Bir de kat kat sürseniz de topaklanmıyor. Genel olarak sevdiğim bir ürün oldu. 

Revlon ürünlerini Watson's mağazalarından satın alabilirsiniz.


*Ürün, Watson's Türkiye tarafından gönderilmiştir. Teşekkürler Watson's!





Görkem Karman

5 yorum:

  1. Çok merak ettiğim bir maskaraydı, sanırım bol hacim veren maskara arayışım daha devam edecek..
    Teşekkürler yazı için!

    YanıtlaSil
  2. Ben de alsam mı almasam mı diye gidip geldim:) bu tam istediğim değilmiş iyiki bizim için denemişsin :))

    YanıtlaSil
  3. Görkitocum bus maskarayö fotoğrafta uygulamadan önce kirpiklerini Kıvırdın mı? :) epey kıvrık görünüyor da eğer maskaranın etkisi ise hemen koşup alıcam:)

    YanıtlaSil