Sigma P84 Precision Angled || Açılı Kapatıcı Fırçası

SCROLL DOWN FOR ENGLISH!


Günaydın! Günün yazısı Sigma P84 fırçam üzerine olacak. Aynı serinin yuvarlak tepeli fırçası P82'yi şuradaki yazımda tanıtmıştım. Bu fırça da aynı şekilde kapatıcı, kontür ve burun çevresi ve kaş altı bölgesi için kullanılıyor ancak ben yalnızca göz altlarımı kapatmak için kullanıyorum.

Good morning! Today's review will be on my Sigma P84 Brush! I have also reviewed he P82 one here. This one can also be used for concealer, contouring, around the nose and on the brow bone but I use it only for my under eye concealer...




İsminden de anlaşılacağı gibi, kendisi serinin açılı fırçası. Açılı olması en dar ve zor alanlara bile krem ve likit ürünleri uygulamayı kolaylaştırıyor. Aslında ben arkadaşıma sipariş verirken P88'i istiyordum ancak ağzımdan yanlışlıkla P84 çıkmış. P88 de açılı bir fırça ancak açısı çok daha keskin ve dümdüz. Yine de bu fırçayı iyi ki edinmişim diyorum çünkü yumuşacık, sık tüylü ve her yapıdaki kapatıcıyı harika uyguluyor.

As the name tells, it's slightly angled and its angle makes any kind of liquid and cream texture go smooth on the skin. I actually aimed to get P88, which has a sharper and flat angle but this one works fine as well. The bristles are dense and so soft!




Uzun lafın kısası gerçekten işe yarayan ve koleksiyon severlerin hoşlanacağı bir fırça ancak elinizde severek kullandığınız bir kapatıcı fırçanız varsa çok da gerekli değil. Bu fırça olmadan yaşar mıyım? Evet. Yine de çok fazla fırça kullanan biri olarak elimde temiz birkaç tane tutmayı seviyorum ve bu ürünü de zevkle kullanıyorum. Sevgiler!

All in all, this brush works really well but it's not a must have. Well, at least not for me. I use my brushes everyday and put on makeup everyday, so it's necessary for me to always have clean brushes. I like this one and love using it! x


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com


Görkem Karman

12 yorum:

  1. Aklimda mac in firca setlerinden almak vardi hatta rihanna nin firca seti cikmis alicam ama p84 ve 88 yanina ekliycem. Bu arada blogunuzu.telefonumun ekranin kisa yol yaptim.her sabah yeni yazi.varmi diye bakiyorum.
    SIZI ILGIYLE IZLIYOR OKUYORUM
    Sevgiler💖

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, iyi alışverişler,
      Sevgiler :)

      Sil
  2. Görkemcim içimde uyuyan alışveriş canavarını uyandırıyorsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşin kötüsü ben de böyle laflardan gaza geliyorum, benim canavar da uyanıyor... :(

      Sil
    2. Ne yazık ki benim de ): :)

      Sil
  3. günaydın benim gibi bir fırca delisine yıne alısverıs yolu gorundu alıp denıycem yazı ıcın tesekkurler :)

    YanıtlaSil
  4. görkem ecotools tun concealar fırçası varken ,sence bu fırça alınmalı mı? .teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. gorkemcım ecotools kapatıcıı fırçası varken,buna gerek var mı?
    ben de sigma black friday de almayı düşünüyordum bu seriden.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında çok şart değil ama eco tools'dan çok daha yumuşak ve açılı olması daha pratik gibi :)

      Sil
  6. Merhaba!
    Artdeco'nun fırçalarının kalitesi hakkında bilginiz var mı?

    YanıtlaSil
  7. real technıcfırcalarını nerde bulabilirim??

    YanıtlaSil