Makyaj Süngeri Kullanımı || How To Use Real Techniques Complexion Sponge.



Günaydın! Daha önce yazısını şurada yazdığım Real Techniques Miracle Complexion Sponge makyaj süngerini nasıl kullandığımı, Cloud 10 Beauty'nin Youtube kanalındaki son videomda anlattım. İzlemek isteyenler BURAYA tıklayabilir. Herkese sevgiler! 

Good morning there! Would like to see how I use my Real Techniques Miracle Complexion Sponge, which I reviewed here? Then click HERE and watch my new tutorial on the lovely Cloud 10 Beauty's channel! Have a good day! x


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com






Görkem Karman

9 yorum:

  1. Merhabalar Görkem,
    Videonuzu izledim ve hem süngeri hem de sizin performansınızı çok başarılı buldum. Yürekten tebrik ederim.
    Size bir konuda danışmak istiyorum. Yeni fırça kullanacak birine Ecotools fırçalarını mı yoksa real techniques fırçalarını mı önerirsiniz? Bu ikisi dışında önerilere de açığım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. :)
      Real Techniques Expert Face, Blush Brush ve MAC 217 başlangıç için harika olurdu.

      Sil
  2. Görkem, harikasın seninle gurur duydum. İki videonu da izledim ikisi de birbirinden güzel. Hep böyle güzel güzel işler yaparsın ve biz de seni takip ederiz umarım.

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar Görkem abla! Sana bir konuda danışmak istiyorum. Bir pudra fırçası almak istiyorum ama MAC gibi pahalı bir marka da olmamalı. Malumunuz öğrenciyim :) Bana uygun fiyatlı bir fırça önerir misin? İş görmesi yeterli. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Eco Tools'un pudra fırçası :) Gratis ve Watsons'larda bulabilirsin :)

      Sil
  4. Merhaba Görkem abla! Seni ve videolarını beğenerek takip ediyorum. Ben fondöten fırçası arayışı içindeydim sırf merakımdan. Ben sadece real techniques in bu süngerini alsam sadece beni uzun bir süre idare eder mi sence ne dersin? Şimdiden teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. Hobi olarak başladığın bu yolda profesyonelliğe uzanan çok güzel bir geçmişin var. Seni her zaman çok başarılı buluyorum ve kendini geliştirip bizlere de bişeyler öğretme çabana hayranım. Samimiyetin ve içtenliğinle herkesi büyülüyosun.. İyiki seni bulmuşum ve takip ediyorum. kendine çok iyi bak Görkem'cim başarılarının kat ve kat artarak devamını dilerim.. :)

    YanıtlaSil
  6. Merhaba; almayi çok istediğim fakat ingilizce yetersizliğim sebebiyle siparis veremedigim bir ürün acaba blog satışı falan yaparlar mi :-(

    YanıtlaSil