MAKE UP FOR EVER HD Blush #8 || Likit Allık



Günaydın! Günün yazısı benim erken bayram hediyem üzerine olacak. (Kalp!) Make Up For Ever HD likit allıkların 8 numaralı rengini yakından inceleyelim mi?

Good morning! Today's post will be on Make Up For Ever HD Blush in number 8. 




Tıpkı minicik bir fondoten şişesi gibi, plastik ve pompalı bir ambalajı var. Pompasının olması çok kullanışlı olsa da bu kadar güzel ve Make Up For Ever gibi bir markanın ürününe böylesine sıradan bir paketleme pek de yakışmıyor.

It comes in a little plastic bottle, that comes with a pump. It's very useful but I still find the plastic packaging a little bit cheap for a Make Up For Ever product.




Ürün epey katı halde çıkıyor. Ben önce parmaklarımla biraz yumuşatıp elimin üstüne yayıyorum ve daha sonra Real Techniques Stippling fırçamla yanaklarıma uyguluyorum. Gerçekten sürümü çok zor, hemen dağıtmak gerekiyor, çünkü çok çabuk sabitlenip kuruyor. Bitişi mat ve kalıcılığı 10 üzerinden 10. Son 2 gündür sabah saatlerinde uyguluyorum ve akşam eve geldiğimde yeni uygulanmış gibi duruyor. 

The product comes off too thick and hard to apply, so I soften it by dabbing my fingers in and melt it. Then take my Real Techniques Stippling Brush and blend it on to my cheeks. It's very hard to apply and you have to be very quick, as it sets dry very easily. It dries matte and the staying power is INCREDIBLE! 




Rengi, ince bir tabaka şeklinde uygulandığında çok çok soluk bir pembe, bir kat daha yoğun geçildiğinde ise net bir kırmızı alt tonlu pembeye dönüşüyor. Ben zor sürümüne rağmen çok sevdim ve evet, gerçekten de HD kameralarda harika görünüyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Sevgiler!

When applied as a thin layer, the colors comes off as a pale pink and when it's layered twice, it looks like a bright reddish pink. Despite the hard application, I love it! It looks really good on HD cameras. What do you think? x


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

14 yorum:

  1. Uygulama zorluğu hariç beğendim ve mufe nin ambalajları konusunda aynı düşünüyorum daha iyi olabilir..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen, ürünleri bu kadar güzelken o plastik şişeler olayı bitiriyor...

      Sil
  2. Uygulamasından korktuğum için ne zamandır almayı ertelediğim bir ürün bu allık ama sanırım dayanamayacağım :) Güle güle kullanın güzel bir bayram hediyesi olmuş ..şimdiden iyi bayramlarrrr :)

    YanıtlaSil
  3. Gunaydin yazinizi simdi okudum. Yarin hemen aliyim ne kadar uygulamasi zor olsa da deger;))

    YanıtlaSil
  4. o pamuk yanaklara ne kadar yakışmış rengi çook tatlıııı ^,^ güle güle kullan!

    YanıtlaSil
  5. nereden alabilcegimizi ve fiyatını yazabilirsen daha iyi olucak görkem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hediye geldiği için bilemiyorum ama Sephora ve MUFE mağazalarında bulabilirsiniz. :)

      Sil
  6. The color is beautiful. These blushes are so pigmented
    x

    YanıtlaSil