MAC Cremeblend in POSEY || Krem Allık



Günaydın! Günün yazısı, canım arkadaşlarımdan birinin bana moral deposu olan hediyesi, MAC Posey krem allık üstüne olacak. Posey, her ne kadar MAC'in sitesinde 'sıcak şeftali' diye geçse de, kırmızı alt tonlu koyu bir mercan rengi. 

Good morning! Today's post will be on MAC Cremeblend blush in Posey, which was a gift from one of my friends! Posey is a red under toned coral, even tough MAC describes it as 'warm peach'.




Bu allık, yanaklarım kendiliğinden kızarmış efektini veriyor. Krem olduğu için doğal duruşu da cabası. Elime geçtiği günden beri Real Techniques Duo Fiber Contour Brush kullanarak kullanıyorum. MAC krem allıkların yapısından daha önceki 2 yazımda da bahsettiğim için buraya yazmayacağım, ancak daha detaylı bilgi isteyenler ve diğer MAC krem allıklarımı merak edenler, bu yazının sonundaki 2 linkten ulaşabilirler. Sevgiyle kalın!

This blush has that real blushing effect on me! It also looks so natural, because of its cream formula. My favorite brush to apply this, is the Real Techniques Duo Fiber Contour Brush. You can read my reviews about my other MAC cream blushers down below! x









Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

8 yorum:

  1. çok güzel görünüyor rengi... krem allıklar çok daha güzel bence de. Ama dağıtmadan sürmeyi pek beceremiyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz daha sabır ve kontrollü olmayı gerektirse de sonucu pudra allıklara göre çok daha güzel oluyor bence. Dağıtımı en rahat olan krem allık Bobbi Brown'ınkiler :)

      Sil
  2. Çok güzel bir renkmiş. Kabında duruşundan anlaşılmıyor. Sana da çok yakışmış. Added in my wish list :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiim, bence de edinmelisin :)

      Sil
  3. Ben krem alliklari dagitma konusunda cok basari degilim maalesef ama rengine bayildim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. MAC'inkiler Bobbi Brown'ınkilere göre daha zor dağılıyor ama renklerini vuruluyoruz işte :)

      Sil
  4. Bu allığa bayıldımm! Çok güzel durmuş sendede :)

    YanıtlaSil