İSTİYORUM! || Wishlist #1



1) Laura Mercier Secret Concealer
2) MAC Eyeshadow - Texture
3) MAC Blush - Blushbaby
4) Shiseido Perfect Refining Foundation
5) MAC Eyeshadow - Red Brick
6) MAC PRO Eyeshadow - Rose
7) MAC 138 Brush


Things I Forgot To List || Listeye Yazmayı Unuttuklarım

- Clinique Super Shimmer Eyeshadow - Black Honey
- Sigma P88
- Sigma F86


Bu ürünlerden herhangi birine sahipseniz ne düşündüğünüzü bana yorum olarak bırakın! Sizin almak için yanıp tutuştuğunuz ürünler hangileri? :)


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

40 yorum:

  1. Shiseido Perfect Refining Foundation i arkadaşımın düğün makyajında kullanmıştık. çok başarılı!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok istiyorum, bu yorumlardan sonra iyice gaza geldim! :)

      Sil
  2. Ben de daha bu sabah wishlist yapmıştım sıkça adın geçti :) Blush Baby allığı kullanmıştım çok hoşuma gitmişti. Gül kurusuna benzer bir rengi var ve duruşu çok hoş. Sen beyaz tenli olduğundan sana çok yakışacaktır :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yayınladığını gördüm ama defalarca denememe rağmen yazı bulunamadı diyor :(

      Sil
    2. Mac 138 yerine mac 165i tavsiye ederim. Hem daha hesapli. Ama kullanma amaciniza bagli tabi. Eger mac129 unuz varsa bence mac 165de yeterli. Hollandada yok ama Turkiyede olabilir. Sevgiler ve basarilar.

      Sil
  3. Blushbaby allık benim gözbebeğim harika bir şey sonbahara bu kadar yakışan ikinci bir allık yok sanırım. Birde breath of plum allığı da tavsiye ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Breath Of Plum gerçekten çok güzel! Blushbaby önceliğim! <3

      Sil
  4. Selam görkem, shiseido fondoten kullandım gerçekten çok başarılı tavsiye ederim. Yalnız benim cildim yağlı olduğu için 3 saat gibi bi zaman sonra T bölgemde epey yağlanma olmuştu.

    YanıtlaSil
  5. LM Secret Camouflage concealer paleti kullanıyorum ve çok memnunum. Yapısı biraz kalın ama bildiğim en kapatıcı ürün <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Secret Camouflage'a ben de bayıldım! Yapısı çok kuru, birinin kafasına atsam yarılır ama kapatıcılık muazzam! <3

      Sil
  6. benim bu zamana kadar yok denecek kadar az makyaj malzemelerim oldu. Bir göz altı kapatıcısı,göz kalemi, rimel allık ve ruj yetti hep. Her birinden birer tane olunca minicik bir çantam oldu :) Hatta hiç mac'im olmadı :) taa kiii youtube kanalını keşfedene kadar :) hala bir mac almasam da level atladım ve makyaj çantam büyüdü. Wishlist te ysl peach passion ruj ve chanel 4 Ombres mystic eyes göz farı vardı. Ysl tamam sırada chanel var. Renlerine senin de bayılacağını düşünüyorum. Deli gibi istiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hihi o makyaj çantasına katkım olduysa ne mutlu bana! O far setine ben de bakayım hemen. :)

      Sil
  7. Ben de son zamanlarda bir sürü şey istediğimden bir ara bir wishlist yapsam diyordum :) Seninkini görmek de çok güzel oldu :) Umarım en yakın zamanda hepsine de kavuşursun!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah, sen de öyle! Bekliyorum listeni sabırsızlıkla :)

      Sil
  8. Ah şu hiç bitmeyen "Wishlis"ler :) Shiseio Perfect Refining fondötenini kullandım. Gayet güzel ve doğal duruyor. Yalnız yağlı ciltlerde pek başarılı değil. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de cildimi daha da kurutur mu diyordum ama gördüğüm kadarıyla cildi yağlı ve yağlanmaya meyilli kimse sevmemiş, kuru cildime bir şans vereyim öyleyse :)

      Sil
  9. Ben shiseido fondötenimden çok memnunum. Kapatıcılığı bi harika.Shiseido foundation brush ıyla birlikte Boyner'den almıştım. (Fırçası da mükemmel kesinlikle tavsiye ederim) Şu an tek kullandığım fondöten diyebilirim.. Pişman olmazsın =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fırça, ah o fırça! Aslında aklımda ama bir türlü zaman/para ayıramadım :)

      Sil
  10. red brick benim de wishlistimde. blushbaby kullanmadım ancak ona çok benzer nars douceur allık favorim. ben de senin gibi beyaz tenliyim ve gerçekten beyaz tenlilere o tonların çok yakıştığını düşünüyorum. meganisobel nars douceur için "instant model cheeks" diyordu, cidden öyle :)

    YanıtlaSil
  11. shiseido fondoten size uygun renk bulcağınızı sanmıyorum :/

    YanıtlaSil
  12. Shiseido fondoten I20 rengini kullanıyorum yarım saat içinde pembeleşiyo,koyulaşıyo neden anlamadım.Ama kapatıcılığı çok güzel

    YanıtlaSil
  13. mac farları dosyasını kapattığını sanıyordum :) mac'e her gittiğimde elim blushbaby'ye gidiyor vaz geçiyorum tendering bitmek üzere, o bitsin öyle alacağım snırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Son kıvranışlarım bunlar, tamamen kapanacak o dosya :)

      Sil
  14. shisedio fondoteni bugun markafonide gordum 115 liraya ama fiyatını kesin olarak bilmediğimden avantajlı oluyor mudur bilmiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam fiyatı da 140 civarıymış sanırım, onu Duty Free'den bakmam lazım :)

      Sil
  15. Mac 138 fırçayı görünce gözlerim kalp kalp oldu <3 Yeryüzünde yer alan en muhteşem yüz fırçası özellikle tek adımda şekillendirilmiş bir cilt için vazgeçilmez ...Ben bu listeden iki favori seçtim.Biri 138 fırça diğer texture far <3 Kuru ciilt için ise Guerlain Lingerie De Peau dondötene göz atın derim ;)

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kafamda birkaç şey daha var, yarın görüşürüz :)

      Sil
  16. Yarın saat 13.00 girişliyim;)Ufak bir hatırlatma...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sabahtan geldim ben :( Shy Girl Ruj, Club fari 2'li palet ve biten göz kremim Mineralize Charged Water'ı aldım :)

      Sil
    2. Evet aldım haberleri hatta ne aldığınıza bakmak için kayıtlara baktım :D Berna hanım ilgilenmiş sanırım sizinle ;) Artık bir diğer sefere diyelim aldıklarınızı güle güle kullanın :)

      Sil
    3. Tüh :( Olsun, haftaya yine oradayım!

      Sil
  17. Laure mercier secret concealer'ı kullandım güzel kapatıyor gerçekten ama kırışıklıklara çok doluyor:( gerçi senin göz altın düzgün sen sevebilirsin belki:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç de düzgün değil :(
      Bulaşmayayım o zaman ben :)

      Sil
  18. blushbaby ilk mac allığım olup yüzümde çok çok çok doğal duran bir allıktı,fakat 10 kullanımdan sonra yere düşürdüm ve yumuşacıktı ve paramparça oldu :( presslemeye çalıştım rengi soldu :( siz de benim kadar beyazsınız,kesinlikle tavsiye ederim!

    YanıtlaSil
  19. Mac 138 yerine mac 165i tavsiye ederim. Tabi kullanma amaciniza bagli eger zaten Mac129 unuz varsa mac 165 yeterli geliyor bana. Sevgiler

    YanıtlaSil
  20. Mac 138 yerine mac 165i tavsiye ederim. Tabi kullanma amaciniza bagli eger zaten Mac129 unuz varsa mac 165 yeterli geliyor bana. Sevgiler

    YanıtlaSil
  21. Laura Mercier secret concealer ile birlikte meşhur secret camuflage ve loose powder'ını da denemek isterseniz, Laura Mercierin çok pratik, çok tatlı bir ürünü var, ''Undercover pot'' isimli. Seyahat için de ideal. Bir göz atın derim. Ben çok memnunum ve öneriyorum. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  22. Merhaba..
    Shiseido nun fondoteninden bende almayi dusunuyorum. Arastirirken blogunuza denk geldim ve bayildim blogunuza:) blogger dunyasinda sikca duyuyordum adinizi:) Fondoteni aldiniz mi yorumlarinizi rica edebilir miyim? Tesekkurler

    YanıtlaSil
  23. Merhaba..
    Shiseido nun fondoteninden bende almayi dusunuyorum. Arastirirken blogunuza denk geldim ve bayildim blogunuza:) blogger dunyasinda sikca duyuyordum adinizi:) Fondoteni aldiniz mi yorumlarinizi rica edebilir miyim? Tesekkurler

    YanıtlaSil