Real Techniques Core Collection



Herkese yeniden merhaba! Bugünkü yazımda yine cloud10beauty.com'dan sipariş verdiğim Real Techniques Core Collection setini göstereceğim. Sipariş verdiğim site ve güvenli online alışveriş hakkındaki yazımı okumak için buraya tıklayabilirsiniz. Geçelim güzeller güzeli fırçalara!

Hello again! Today I'm going to show you my Real Techniques Core Collection, which I ordered from cloud10beauty.com. You can read my previous post about cloud10beauty and online shopping, by clicking here. Let's jump in to the brushes!




Öncelikle youtube'daki bir çok videoda gördüğüm bu seti hep almak istediğimi ancak Buffing Brush için tüm seti sipariş etmenin saçma ve gereksiz olduğunu düşündüğüm için ilk siparişimde bu set yerine Expert Face Brush aldığımı ve çok memnun kaldığımı belirtmeliyim. Hatta yeni bir tane alıp dün akşam sonlandırdığım çekilişimde bir takipçime hediye etmiştim. Fakat daha fazla direnemedim ve 4 ay sonra 2. siparişimi vererek bu sete kavuştum ve şimdi görüyorum ki setteki diğer fırçaları da en az Buffing Brush kadar sık kullanıyorum. Keşke daha önce alsaymışım! (25 Euro)

First I'd like to tell you that I'd been dying to purchase this brush set for a looong long time, just because of all the hype going on beauty blogs and youtube videos, however I thought it would be ridiculous to order the whole collection just to have the Buffing Brush, so I ordered an Expert Face Brush. I couldn't resist more and finally got my Core Collection now! I should add, right now I'm using every other brush on the set as much as I use my beloved Buffing one. I wish I had purchased this collection before! (25 Euros)


*BUFFING BRUSH*










Bu fırçayı ne kadar sevdiğimi anlatamam. Tam da tahmin ettiğim gibi; likit fondotende bir harikalar yaratıyor. Aldığım günden beri Expert Face ile birlikte dönüşümlü kullanıyorum. Sırf bu fırçadan bir tane daha olsun diye bu setten bir tane daha söyleyebilirim!

I can't explain how much I love this brush. Just like I expected it to be; does miracles for liquid foundation. I can order one more Core Collection anytime, just to have one more of this lovely brush!



*CONTOUR BRUSH*








Kontur fırçası olarak geçen bu fırça, yine tüyleri yumuşacık bir ürün. Benim yüzüm zaten çok ince ve zayıf olduğu için ben kontur yapmıyorum, dolayısıyla bu fırçayı da farklı amaçlar için kullanıyorum. Favorim allık ve toz highlighter.

Having a very thin and pale face, I never contour, so I use this brush for other purposes, such as; blush and powder highlighter. Just like all of my other Real Techniques brushes, this one is super soft, too.


*POINTED FOUNDATION BRUSH*








Fondoten için çok minik olduğu düşünülen bu fırçayı çoğu kişi göz altı kapatıcısı için kullanıyor ama ben fondoten için de uygun buldum. Diğer düz fondoten fırçalarına göre çok kolay temizleniyor olması da müthiş!

I heard this brush was too small for foundation application but when you have a tiny face, you can use it for that! If you don't like small foundation brushes, you can use this for concealing.


*DETAILER BRUSH*








Ufacık tefecik bir şey bu. Problemli ufak noktalara kapatıcı uygulamak için de kullanılabilen bu fırçayı ben dudak fırçası olarak da çok sevdim!

This is sooo tiny! I use this one for both spot concealing and as a lip brush.


Real Techniques: http://realtechniques.com/
Cloud10beauty: http://cloud10beauty.com
Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com
Youtube: yourfaceismycanvas88


Sıradaki Yazılar / Coming Up Next

- Ben Bir Şey Yaptım! / I Did Something!
- Gözlerim Bunu Sevdi! / What's On My Eyes?





Görkem Karman

21 yorum:

  1. çok güzel fırçalar.. güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  2. Ben de bu sete hastayım ve az gözlülük diz boyu olduğu için ben de ikinciyi istiyorum gorkitoom!! :) Setteki tüm fırcaları çok seviyorum, bu aralar minik foundation brushı kapatıcı uygulamak için kullanıyorum, sonuç perfecto!

    YanıtlaSil
  3. Çok hoş bir setmiş güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  4. Buffing brush şahane gözüküyor:)

    YanıtlaSil
  5. ürün tanıtımlarına bayılıyorum resimler olsun anlatımın olsun fırçalar zaten çok güzel :) cloud10 beauty de dayanamayıp senden bahsetmiş facebookda :) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=442266295842365&set=a.156847671050897.37200.130402657028732&type=1

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Instagram'dan takip ettiklerini biliyordum da tam twitter'dan da followlamalarına sevinmişken senin bu yorumunu görünce daha da sevindiim:)

      Sil
    2. bende sabah yazını okudum sonra facete gezinirken resmi gördüm bi yerden hatırlıyorum ama bu resmi derken dank etti:) ben bile gururlandım sevindim senin için yaptığın işin bu kadar takdir görmesi harika bi duygu olsa gerek başarılarının devamını diliyorum görkemcim=)

      Sil
  6. Fırçalar şahane.
    Bayılıyorum fotoğrafları özenli şekilde çekmene! Çok güzeller ya. (:

    YanıtlaSil
  7. kız kardeşini de çektiğim videoda kız kardeşinin bilgisayarının turkuaz rengini almak istiyorum siz memnun musunuz ? çok istiyorum ama bir bilene sormak iyidir memnun musunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sordum kendisi memnunmuş ama ben yine de Sony derim:)

      Sil
  8. Canım hepsini güle güle kullan:) ben de dayanamayıp en sonunda bu siteden sipariş vereceğim galiba:)

    YanıtlaSil
  9. Yaaaayyy!!! I'm so glad you got it! I love it too. And btw, you can also contour having beautiful pale skin like yours! xx

    YanıtlaSil
  10. Buffing brush mineral yani toz fondötene kullanılabilirmi sence?

    YanıtlaSil
  11. Görkem abla ben 20 yaşındayım daha makyaja yeni başlıyorum ve hiç makyaj fırçam yok :D biraz araştırdım mac çok pahalı.bu fırçalardan bende getirtmek isterim ama yeterli ingilizcem yok alacağım zaman senle iletişime geçsem sipariş konusunda bana yardımcı olabilirmisin ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 20 yaşındaysan abla deme, ben de 23 yaşındayım :) tabii ki, sipariß vereceğin zaman yourfaceismycanvas8@gmail.com ve ya twitter.com/urfacemycanvas8 adreslerinden bana ulaşabilirsin:)

      Sil
  12. Aaaaaaaa özür dileriiiiim :) kusuruma bakma :) Tamam teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil