Today's Look & SLEEK Oh So Special Palette



Cuma gününden herkese merhaba! Bugün sizlere, şuradaki yazımda bahsettiğim Sleek I-Divine Oh So Special far paletimi kullanarak yaptığım göz makyajını göstereceğim. Bu aralar hiç fondoten süresim yok. Çenemde ufak çatlaklar da çıkınca, yüzümü biraz dinlendireyim dedim ve son 2-3 gündür hiç fondoten, pudra, renkli nemlendirici vs kullanmadım. Gelelim paletten kullandığım renklere.

Hello from a lovely Friday! Today I'm going to show you the eye makeup that I created using my Sleek I-Divine Oh So Special Palette, which I reviewed here. Just a little note; I didn't feel like wearing foundation today, well, actually for a couple of days now. I let my skin breathe for a minute, as some tiny break outs appeared on my chin. Anyways, let's see the makeup!












Gelelim uygulamaya. MAC Studio Finish Concealer'ımı bugün göz makyajı bazı olarak kullanmayı denedim. Üzerine MAC 217 fırçamla Celebrate farı tüm göz kapağıma uyguladım. Yine aynı fırçayla The Mail adlı farı göz kapağımın katlanma yerine hafifçe uygulayıp gölgelendirdim ve yine aynı fırçayla Wrapped Up adlı mat kahve-füme farı yine göz kapağımın katlanma yerine, yoğunca sürdüm ve dağıttım. Make Up For Ever Aqua Eyes siyah göz kalemimi gözümün içine ve dışıne çektim. Kirpiklerimi kıvırıp L'oreal Volume Million Lashes maskaramı uyguladım. MAC 217 fırçamı tekrar alarak Celebrate adlı farı alt kirpik diplerime geçtim. Yüzümde ise Bobbi Brown Pot Rouge Pale Pink kullandım. (Yazısı burada.) Dudaklarımda ise MAC Creme Cup'ı tercih ettim. 

I used my MAC Studio Finish Concealer as my eyeshadow base today. Then I got the eyeshadow 'Celebrate' on my MAC 217 brush and applied it all over the lid. Another color from my palette is The Mail. This color worked as my transition color. I put it on my crease, very gently. Next, I defined my crease even more, with the color; Wrapped Up, using the same dirty 217 brush. Lined my upper and bottom lash line and waterline with my MUFE Aqua Eyes Black Eye Kohl. Curled my lashes and put L'oreal Volume Million Lashes on. I put the same Celebrate shadow very close to my bottom lashes, too. On the face, I used my Bobbi Brown Pot Rouge in Pale Pink, (Reviewed here.) MAC Creme Cup for the lips.






Ben bu Celebrate'i ve bu paleti çok çok sevdim. Hatta yarın akşam erkek arkadaşımla çıkarken aynı farı daha özenli ve siyah jel eyeliner ile uygulayıp Instagramlayayım diyorum, ne dersiniz? Bu paleti 9 Euro'ya cloud10beauty.com 'a tıklayarak satın alabilirsiniz. Herkese iyi haftasonları!

I like Celebrate and this palette a lot! I think I'm going to use the same shade tomorrow evening and Instagram it! You can order this lovely palette for only 9 Euros, by visiting cloud10beauty.com. Have a lovely weekend, lovely people!


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com


Görkem xx

Görkem Karman

28 yorum:

  1. Bayıldım bayıldım!! Ayrıca yüzüne bir şey sürmesen bile harika görünüyorsun :)

    YanıtlaSil
  2. Ah bu renk.... Çok da güzel uygulamışsın ve nefis durmuş!!! Eline sağlık!

    Bu arada Görkem, fondötensiz de cildin muhteşem! Bence hiç sürme :)

    Öperim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiim:) Bence yine de en incesinden bir kapatıcılık lazım. Fondotensiz allıkmış, göz makyajıymış hiiiç göstermiyor kendini. Öpüyorum çok!

      Sil
    2. Bu fotoğraflara bakarak çok samimi bir biçimde yazmam gerekirse, hepsi de kendini göstermiş. Maşallah gerçekten Görkem, cilt 10 numara :) Ah gençlik aaah :D

      Sil
  3. Fotograflar muhtesem!
    Ben de sleek far paleti siparisi verecegim ancak hangi paleti sececegim o kadar kararsizim ki :)
    Renkler cok yakismis ayrica fondotensiz cildin gayet iyi duruyor ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence en güzeli bu, bir de sırf toprak tonları olan paleti:)

      Sil
    2. O hangisiydi? Storm mu naturals mi original mi :)

      Sil
    3. Ben de storm ve oh so special arasinda kaldim desem inanir misin :) sanirim birer birer ikisini de siparis edecegim ;))

      Sil
  4. Koyu renkler çok yakışıyor sana bebeğim):)
    Bu arada o cildine hiç bişey sürülmemiş halinse çok fena kıskandım haberin ola :)

    YanıtlaSil
  5. Cildine fondöten hiç birşeyin gerekli olmadığının kanıtıdır bu da, maşallah diyorum:) koyu göz makyajları sana çok yakışıyor, öpücükler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Ayselciiim, yine de ince de olsa kullanmam lazım. Renk farkları filan var yüzümde:( Öperim!

      Sil
  6. Göz makyajın çok güzel olmuş tatlım bende bu paleti sıkça kullanıyorum.
    Bu arada bende diğer arkadaşlara katılıyorum fondötene falan ihtiyacın yok.:)

    YanıtlaSil
  7. Celebrate'nin sağındaki ribbon mu , o ne tatlı bir renk öyle..
    Herkesin dediği gibi fondöten sürmesen de sürmüş gibisin ne güzel maşallah maşallah:)
    bu arada saçlarını çok beğeniyorm,sana çok yakışıyor bu model..

    :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, Ribbon tam bir yaz rengi. Çook teşekkür ederim bu arada:)

      Sil
  8. Bende sleeklerin gozunu cıkarttım 7 tane aldım :) 1 hafta sonra benim olacak bebişlerim:) oh so special ıda kullanmak için sabırsızlanıyorum. Yine cok doğal ve çok güzelsin canım!

    YanıtlaSil
  9. ahhh çok çok güzel olmuş ,celebrate ne kadar güzel bir renk öyle ! :)

    sleek'in özellikle allıklarını merak ediyordum ben ama farları da çok güzelmiş ^^

    YanıtlaSil
  10. Gerçektende çok hoş bi uygulama olmuş,almaya değer bir palet. GİFT BASKET de çok hoş görünüyor.Instagramda bekliyorum fotografını ^^

    YanıtlaSil
  11. Paletteki renklere bayıldım tabi ki senin makyajına da:)

    YanıtlaSil
  12. görkem hiç boşa fondoten kullanma bence de herkesle aynı fikirdeyim :)
    göz makyajı süper olmuş,celebrate nası güzel bi renk öyle :)

    YanıtlaSil
  13. görkem cloud10 beauty alışverişin eline hangi kargo şirketi ile ne kadar zamanda ulaşıyor? oan göre sipariş vericem özendirdin beni:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türkiye'ye ulaşınca PTT'nin eline geçiyor. Ulaşma zamanu değişiyor ama maksimum 10 iş günü:)

      Sil
  14. I love the look you created. Very pretty colors xx

    YanıtlaSil
  15. bu posttaki makyajına bayıldım Görkem'cim kesinlikle önceki tüm yorumlarda olduğu gibi bende fondöten kullanmasan bile cildinin çok güzel olduğunu belirtmek isterim :))

    YanıtlaSil
  16. bu renkler sıcak cilt alt tonu için uygun mudur acaba? ya da hangi far paletlerini tavsiye edersiniz?? teşekkürler, iyi günler :))

    YanıtlaSil