LOREAL Rouge Caresse Lipsticks



Merhaba! Bugün sizlere L'oreal'in Rouge Caresse serisinden 2 farklı rengi tanıtacağım. Normalde Cumartesi günleri off günüm ama bugün yazmak istedim nedense. Gelelim rujlara!

Hello! Today I'm going to introduce you 2 different colors from L'oreal Rouge Caresse series. I usually don't post on Saturdays but wanted to make a change for this week. Let's jump in to the topic!




Öncelikle yapılarından başlayalım. Lip butterlar gibi fazla renk vermeyen ama ıslak görünümlü ve bol nemli bu lipstickler çok yoğun renk ve pigmentasyon arayanlara göre değil. Karşılaştırma yapmak gerekirse Revlon Lip Butter ve MAC'in Glaze yapıdaki rujlarına benziyor. Yani dudaklarınız nemlenirken biraz da renk gelsin istiyorsanız bu şekerler tam size göre! Ben çok sevdim ve bu ürünler sayesinde L'oreal dünyasına giriş yaptım. Bendeki renkleri vişne kırmızısı olan Rebel Red ve lilamsı uçuk pembe olan Tempting Lilac.

These are just like Revlon Lip Butters and MAC's Glaze formulated lipsticks. They don't give much color but they moisturize a lot. If you're looking for a wash of color, you'll love them but if you're one of those, who like bold full lips, you might want to switch on matte and more pigmented colors. I have the shade Rebel Red and Tempting Lilac.








Bu ürünleri Boyner'lerde, Watson's ve Gratisler'den 29 TL'ye alabilir, hatta benim gibi memnun kalırsanız bana da kısa bir mail atabilirsiniz. :) Herkese sevgiler, iyi haftasonları!

Have a nice weekend everyone! Don't forget to check out my blog tomorrow! xx


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com




Görkem Karman

11 yorum:

  1. Bunlarin ambalajlarini dior addict rujlara benzettigim icin ayrica bir seviyorum.
    06 ve 04 numaralara da bakmalisin ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa doğru valla benziyor:) Yarın hemen gidip bakayım, not aldım:)

      Sil
  2. Bu serinin Dating Coral rengi benimde sahip olduğum ilk Loral rujdur.Güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiim, ona da bakarım yarın:)

      Sil
  3. cok sevdiğim bir seri ama gloss yapıdakilerinden daha cok memnun kaldım bir ruj-sevmez olarak :))
    güle güle kullan şeker

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gloss yapıdakilerden ben de kaptım bir tane, mü kem mel! :)

      Sil
  4. Hihi bende aynılarını kullanıyorum hatta 101'i bende tanıttım (: bayılıyorum ama 8 martta dating coral ve birkaç tanesinde daha gözüm var,çok güzel bir yazı olmuş (:

    YanıtlaSil
  5. Ben de nude tonlarında bir rengini alacakken satış danışmanının 4 numarayı vermesi ve bunu ancak otobüste fark ettiğimden rengi de beğenince değiştirmemem üzerine 4 numarasına sahibim :)) Herhalde neon pembe denebilecek rengi bu serinin. Bence de güzel ama aynı yapıdaki Chanel Rouge Coco Shine ile tanışınca "ben bütün sheer rujların cenaze namazını kıldım". :D

    Tabi ki fiyat farkı açısından bakınca bundan sanırım 3 tane alıyorsun üstüne paran da kalıyor onu aldığında :)) Ama o da kesinlikle harika.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Chanel bambaşka bir dünya zaten:) Eminim sendeki pembe de güzeldir!

      Sil
  6. ben en çok üstündeki kırmızı bornozumsu şeyi sevdim=)

    YanıtlaSil